Kuchyňa s terasou

in Scotland - sídlo Memory

Moderátoři: Beatrix, Memory, Chris Devon

Re: Kuchyňa s terasou

Příspěvekod Memory » pát pro 24, 2010 12:00 pm

"Nechcela som ťa budiť a chcela som ti pripraviť...ehm... raňajky." pozrie ešte raz na hrianky v koši. Povzdychne si a tak trochu sa oňho oprie, keď ju objíma okolo bruška. Vyberie ďalšie chlebíky, dá ich do hriankovača a tentoraz sa jej celkom podaria. "S čím si ich chceš dať?" otočí sa k nemu, keď ich má už naskladané na tanieri a tvári sa celkom spokojne, že ich zase nepripálila. Káva je už tiež na stole.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » pát pro 24, 2010 2:15 pm

(Lach, tak spálit topinky v topinkovaču...to chce talent"! :pii ačkoliv i když to samo vyskočí, tak sem několikrát přepíkala a taky sem je přesmahla..)

No ty seš hodná! +pusinka, položí pistol na stůl a sedne si tam+ Co třeba jen tak s máslem? +koukne na hodinky+ Jenom to zdlábnu a budu muset jít. Čeká mě ještě nějaký zařizování do večera...a musím si donést oblečení! +nakrčí čelo+
"To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mně nejdou!"
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » pát pro 24, 2010 4:07 pm

(tak ona je talent ;) , ešteže nemieša elixíry tak, ako robí raňajky....to by tých pacientov v Mungovi veľa neprežilo :D )

"Mmmm." prikývne a vytiahne z chladničky maslo, aj s hriankami ho položí na stôl, sadne si oproti Chrisovi, vezme si jednu a začne ju natierať maslom. "To si teda dones!" uškrnie sa, a potom sa naňho tak milo, spokojne usmeje. "Kávu?" naleje mu do šialky kávu a posunie mu ju.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » pát pro 24, 2010 4:40 pm

(Láách, nám vždycky říkali, že chemie je vaření...možná proto neumím vařit...)

+Chvilku ju s úsměvem sleduje, pak si taky vezme a namaže+ Mhmm..+nastaví jí hrneček, aby mu mohla nalít+ Mám se jak prase v žitě...+poznamená spokojeně a s chutí se zakousne do topinky a jen to v něm mizí+
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » pát pro 24, 2010 5:02 pm

(nás k tomu chemickému vareniu v škole radšej ani nepúšťali...pampadam :pii . Nevadí, keď to teraz tak rýchlejšie ukončím? Aby sme sa mohli pustiť do vianočných príprav)

Keď sa naraňajkujú, Mem vezme taniere a hneď ich nechá kúzlom umývať (lepšie než myčka). Potom mu omotá ruky okolo krku, ako tam sedí na stoličke a dá mu pusu na líčko. "Predsa sa o teba musím postarať." usmeje sa, pusa na uško.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » pát pro 24, 2010 5:57 pm

(Nevadí, Chris pomaže zařizovat ;o) )

+Dopije kafe a opatrně hrnek položí do dřezu, aby ho to kouzlo nějak nesejmulo+ Tohle vypadá nebezpečeně...+poznamená+ Musíš? +usmívá se+ To sou mi novinky...ale nestěžuju si...+hezky ji dlouze políbí+ No nic koťátko, musím jít makat. +poplácá ju po zadečku, vezme si pistoli, opatrně ju posadí na židličku a de se oblíct. Když dojde zpátky, nikdo by nepoznal, že tam strávil noc. Sehne se k ní, podívá se jí pěkně do očí a dá jí pusinku+ Nepřipal mně kapra...+mrkne na ni mile, pohladí ju po vláskách a zmizne na schodech. Po chvíli je slyšet odjíždět jeho auto+
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » pát pro 24, 2010 9:38 pm

Pri tej poznámke o kaprovi sa trochu zamračí, ale to už Chris vidieť nemôže. Je totiž dosť možné, že sa tak stane.
Keď počuje jeho auto odchádzať, postaví sa...riady sa medzi tým samy upratali, ide sa do izby prezliecť do rifiel a trička, nájde od Bei mail, tak jej hneď odpíše a vráti sa do kuchyne, aby sa pomaly pustila do príprav.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » pát pro 24, 2010 10:04 pm

(Ale on to nemyslel zle..on ani nevíííí ;o) )
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Memory » pát pro 24, 2010 10:34 pm

(však ona sa nemačí naňho, ale preto, že je celkom možné, že sa to stane;))
Memory
VIP Member

Příspěvekod Memory » sob pro 25, 2010 11:00 am

Krabice dá na terasu, kde zrovna začalo snežiť. "Rybiu povievku? Vy na Vianoce nejedávate kapustnicu? Ale samozrejme mi to nevadí." usmeje sa, keď sú opäť vnútri v teple kuchyne. "Kapri sú už v chladničke, stačí ich len vysmažiť." i keď pri tom sa zatvári tak trochu neisto.
(Kapustnica je už tiež hotová....všetko čerstvo objednané a dovezené :D ) "Práve som robila šalát, keď si zazvonila." Ukáže na kôpku nakrájaných kyslých uhoriek.
Memory
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Loch house