Moderátoři: Beatrix, Memory, Chris Devon
Memory píše:(a jo, Kristián, chudák....Bea mu na party tvrdila niečo iné ...takže on sa len nerád púšťa hlavou proti zdi, keď si myslí, že to tá hlava nevydrží)
Gabriel: Až teraz jej dojde, že tam stoja lne tak nasucho (ak náhodou nie, tak sa ospravedlňujem, le už v tom strácam prehľad) "Som to ale hostiteľka. Dáte si niečo?" a hneď tam stopne čašníka, čo ide okolo. "Aký vzťh teda máte k upírom?" vyzvedá ďalej. Vychádza totiž zo vzťahov, ktoré panujú v slastiach.
Byron píše:Rebecca: Jo! A to ti patří! +zasměje se a přiťukne si s nimi+ Co se děje zítra? +koukne na ně podezíravě+ Vy něco šijete!
Manori píše:Asher: ale to by byla škoda, kdybys mlčel..bych tě nemohla chytat za..slovíčka..*zatváří se nevinně*
Amon píše:yohi: tadyta půlka..+ukáže na půl tácu a nenápadně vyhodí nakouslej řízek, asi už to zjistil no..+ neztratila...to ona neumí.. +zůstane na ni němě zírat a skoro i slintá jak ji tak vidí+ mh!
Memory píše:Spike: Asi už má predsa len trochu viac vypité a navyše mierne zeuforizovanú náladu, takže si zo Spikeoh soptenia ťažkú hlavu nerobí. "To som predsa nepovedala. Samozrejme, že si upíri môžu robiť návyky. Ja sa ťa jedine snažím presvedčiť, aby si ochutnal šktótske pivo. To je všetko." trochu sa pri tom mračí ako dieťa, ktoré pri hre nechce poslúchať bábika. Ale tak nejak toho radšej nechá. Predsa len Spikeov výraz nevyzerá zrovna priateľsky. "Angel je asi dosť zodpovedný, však?" zamyslene pozrie jeho smerom a chvíľu naňho hľadí, potom sa zas otočí na Spikea.
Styx píše:Nesmrtelný: Takže vaše tělo nestárne? Ehm.. nevím, jestli jste mi to už říkal, pokud ano, tak jsem to zapomněla... kolik vám je let? Ne skutečných, ale fyzických. Těch, na které vypadáte +popíjí víno a zkoumavě ho pozoruje+ Nemáte chuť něco podniknout? Nebaví mě tady jen tak sedět +nespokojeně se ošívá a kouká, kde je Tony+
Memory píše:Nesmrtelný: Tak nejak nenápadne si poopraví dýku, čo má za opaskom a čo jej dala Manori. Hovoriť o bodaní dýky, zvlášť v jeho prípade sa jej zdá trochu bezpredmetné, ale o tom radšej pomlčí. "Opatrnosti nikdy nie je dosť." pokrčí ramená a napije sa z pohára.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků