Spoločenská miestnosť

in Scotland - sídlo Memory

Moderátoři: Beatrix, Memory, Chris Devon

Re: Spoločenská miestnosť

Příspěvekod yohannka » sob lis 06, 2010 3:28 pm

Amon: ona se ti ztratiláá +směje se a zatím popíjí než amon donese řízky+ Božhéé! doufám, že sou kuřecí! +zakousne se pořádně a tváří se jak při sexu+ mmmmhm! to mi chybělo! +huhlá+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Amon » sob lis 06, 2010 3:34 pm

yohi: tadyta půlka..+ukáže na půl tácu a nenápadně vyhodí nakouslej řízek, asi už to zjistil no..+ neztratila...to ona neumí.. +zůstane na ni němě zírat a skoro i slintá jak ji tak vidí+ mh!
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Gabriel » sob lis 06, 2010 3:57 pm

Memory píše:(a jo, Kristián, chudák....Bea mu na party tvrdila niečo iné :P ...takže on sa len nerád púšťa hlavou proti zdi, keď si myslí, že to tá hlava nevydrží)

Gabriel: Až teraz jej dojde, že tam stoja lne tak nasucho (ak náhodou nie, tak sa ospravedlňujem, le už v tom strácam prehľad) "Som to ale hostiteľka. Dáte si niečo?" a hneď tam stopne čašníka, čo ide okolo. "Aký vzťh teda máte k upírom?" vyzvedá ďalej. Vychádza totiž zo vzťahov, ktoré panujú v slastiach.

Memory: (heh obsloužil se sám, má skotskou;)) K upírům... Zamyslí se. No pokud se mě nechystají posvačit, nic proti nim nemám. Pousměje se nakonec. A když to tak vezmu, mám mezi nimi i přátele. Tedy jen jednu, ale ta se počítá. Zasměje se. Myslí samozřejmě Beccu. A jaký vztah k nim máte vy? Vrátí ji otázku a v očích mu uličnicky zajiskří.
Gabriel
NEaktivní

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob lis 06, 2010 4:04 pm

Byron píše:Rebecca: Jo! A to ti patří! +zasměje se a přiťukne si s nimi+ Co se děje zítra? +koukne na ně podezíravě+ Vy něco šijete!

Wenai, Byron: no to teda bude! Jako za starých časů... Zasní se nostalgicky. Jistě, že šijeme, ale neřeknem nic, ani na mučidlech. Vyculí se znovu se pořádně napije. Hmpf...uff...no já se nechci vidět. Zakroutí hlavou.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Asher » sob lis 06, 2010 4:12 pm

Manori píše:Asher: ale to by byla škoda, kdybys mlčel..bych tě nemohla chytat za..slovíčka..*zatváří se nevinně*

Zakroutí hlavou, ale koutky mu pobaveně cukají. No jak já, prostý upír, k tomuhle přijdu? Utahovat si ze mě snad budou... Přivře výhružně oči, ale nemá to nějak ten správný dojem.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod yohannka » sob lis 06, 2010 4:13 pm

Amon píše:yohi: tadyta půlka..+ukáže na půl tácu a nenápadně vyhodí nakouslej řízek, asi už to zjistil no..+ neztratila...to ona neumí.. +zůstane na ni němě zírat a skoro i slintá jak ji tak vidí+ mh!

já kuřecí řízky miluju.. a jak sou čerstvýý pěkně! +no.. yohannka doslova žere+ mmmhm! No, existuje něco lepšího? +dává mu taky kousnout+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Byron » sob lis 06, 2010 4:18 pm

Rebecca: Ale no ta... Co to je? +udělá na ní psí oči+ Řekni mi to, třeba je to něco, na co bych se měl pořádně připravit? To by sis přece nemohla vzít na svědomí.
Byron
Člověk

Příspěvekod Amon » sob lis 06, 2010 4:21 pm

yohi: +ochotně jí cpe řízečky do pusinky+ ne-e, tohle je to nejlepší..jenom papej...+málem jí ukousne aji prstíky+ no..já rači ty z prasátka...
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Spike » sob lis 06, 2010 5:33 pm

Memory píše:Spike: Asi už má predsa len trochu viac vypité a navyše mierne zeuforizovanú náladu, takže si zo Spikeoh soptenia ťažkú hlavu nerobí. "To som predsa nepovedala. Samozrejme, že si upíri môžu robiť návyky. Ja sa ťa jedine snažím presvedčiť, aby si ochutnal šktótske pivo. To je všetko." trochu sa pri tom mračí ako dieťa, ktoré pri hre nechce poslúchať bábika. Ale tak nejak toho radšej nechá. Predsa len Spikeov výraz nevyzerá zrovna priateľsky. "Angel je asi dosť zodpovedný, však?" zamyslene pozrie jeho smerom a chvíľu naňho hľadí, potom sa zas otočí na Spikea.

Memory: Já neřikám kotě že si ho nedám, ale tohle je lepší +naleje dosebe obsah sklenky a hned si u kolem procházejícího číšníka vezme další sklenku, přitom na něj mrkne+ Angel +řekne jeho jméno, což zas není tak časté+ je takoví.... +zarazí se a kokne do sklenky. V poslední době má trochu problém o starším upírovi mluvit ve zlém+ Je prostě takovej divnej. Víš co o upírech napsal jeden Pozorovatel? Že ty nejstrašnější ze všech se stali ti co byli za života nejvíc nevinní +uchechtne se+ Nemá to semno jednoduchý a proto musí bejt ten zodpovědnější +vytáhne spoza ucha cigaretu a zapálí si ji nehledě na to jestli to Memory vadí+

(Když jde o kluky tak je Neferet je trochu... bzzzzz! :pii )
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Nesmrtelný » sob lis 06, 2010 5:40 pm

Styx píše:Nesmrtelný: Takže vaše tělo nestárne? Ehm.. nevím, jestli jste mi to už říkal, pokud ano, tak jsem to zapomněla... kolik vám je let? Ne skutečných, ale fyzických. Těch, na které vypadáte +popíjí víno a zkoumavě ho pozoruje+ Nemáte chuť něco podniknout? Nebaví mě tady jen tak sedět +nespokojeně se ošívá a kouká, kde je Tony+

Styx: +pousměje se zejména její neposednosti která jí nutí poposedávat na židli+ Něco málo po třicítce, vlastě spíše ke čtyřicítce. Víte že už vlastně přesně nevím? Třicet šest možná třicet sedum +odloží tu prakticky neupitou sklenku, vstane a nabídne jí ruku+ Můžeme si... skočit v kole +to bude opravdu zážitek, Nesmrtelný v sukni na parketu+

Memory píše:Nesmrtelný: Tak nejak nenápadne si poopraví dýku, čo má za opaskom a čo jej dala Manori. Hovoriť o bodaní dýky, zvlášť v jeho prípade sa jej zdá trochu bezpredmetné, ale o tom radšej pomlčí. "Opatrnosti nikdy nie je dosť." pokrčí ramená a napije sa z pohára.

Memory: +pozoruje jak si tu dýku nenááápadně upravuje, ale neříká na to nic+ Copak si myslíte že bych zůstal celá ta století v jednom kuse, kdybych nebyl opatrný? +zeptá se+ Možná mě láká ukončit svou pouť, ale neláká mě se k jejímu konci belhat o jedné noze a holi kterou budu držet ve zmrzačené ruce, navíc tu druhou už mít taky nebudu +kreslí rozkošný obrázek toho jak mu někdo useká půlků údů, ovšem nezmíní se jestli by mu ten nejpodstatnější nechal :pii +
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Loch house