Spoločenská miestnosť

in Scotland - sídlo Memory

Moderátoři: Beatrix, Memory, Chris Devon

Re: Spoločenská miestnosť

Příspěvekod Lanevra » sob lis 06, 2010 5:44 pm

°Pořád tam někde tiše oxiduje v koutku. Pozoruje jak je Memory stále obklopena kupou mužů, jak Neferet žárlí, Wanai jsou dohazování muži v kiltu, kterých je tu víc švábů u piva a Amony jak se cpe (ten chlap je snad bezednej nebo co?:-D)°

(Jen dávam vědět že tu stále ještě někde je)
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Angel » sob lis 06, 2010 5:50 pm

Neferet píše:+pozoruje Spikea a nemá zrovna ve tváři příjmený výraz+ Tohle je jediný, co bych nikdy neodpustila. +zavrčí mělce, je jí fuk s kým by jí podvedl, s upírem, člověkem, vlkodlakem, nikdy by mu to neodpustila, nikomu by to neodpustila, při jeho poznámce znovu zavči ne tak agresivně, ale přeci jen+ Nikdy by už na mne nesáhla. +drtí zkrz zuby a sklouzne mu z klína+ A já nepotřebuju ničí ošetření. Kdybyste ji tuhle netahali do Hyperionu za pár hodin bych byla v pořádku.

+Trochují začne hladit po zádíčkách+ On je věrnej +ujišťuje jí, což je pravda. Do určité míry, přinejmenším tak jak to chápe on a Spike+ Nemyslím že by měl o Memory vážný zájem, spíše si jen tak hraje. On rád... flirtuje +řekne jakoby si nebyl tím slovem tak docela jistý+ Když někdo spadne ze schodů, vždycky potřebuje ošetření. I já bych potřeboval.
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Manori » sob lis 06, 2010 6:57 pm

Asher píše:Zakroutí hlavou, ale koutky mu pobaveně cukají. No jak já, prostý upír, k tomuhle přijdu? Utahovat si ze mě snad budou... Přivře výhružně oči, ale nemá to nějak ten správný dojem.

*trochu se zakucká* prostý..*zamrká, aby neslzela* jak k tomu příjdu já, ubohá čarodějka..jsem se málem udusila..*zatváří se malinko vyplašeně, když přivře oči a chvíli kouká, pak ji začnou povážlivě cukat koutky, ale snaží se držet*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod yohannka » sob lis 06, 2010 7:11 pm

Amon píše:yohi: +ochotně jí cpe řízečky do pusinky+ ne-e, tohle je to nejlepší..jenom papej...+málem jí ukousne aji prstíky+ no..já rači ty z prasátka...

+a ona ochotně papká+ sem měla hroznej hlad +huhlá spokojeně+ mmm teď by to chtělo něčím zapít... nebo zajíst.. něčím sladkým
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Memory » sob lis 06, 2010 7:32 pm

Manori píše:*jen přikývne* to je fakt...někdy se nestačí divit asi každý...a když pak přiletí i stříbrný dráček jako pošta..ehm..ten byl můj...*pokrčí nevinně rameny, že co už* ale na druhou stranu, je dobré vědět, že i místní upírstvo lze něčím dostat.*nakloní se k ní, i když ví, že ti dva ju stejně slyší*

Man: Prikývne. "To áno, i keď si nie som istá, či je to vždy bezpečné." Usmeje sa, no trošku obozretne pozrie na J-C a Ashera, lebo je jej jasné, že ich počujú.

Gabriel píše:Memory: (heh obsloužil se sám, má skotskou;)) K upírům... Zamyslí se. No pokud se mě nechystají posvačit, nic proti nim nemám. Pousměje se nakonec. A když to tak vezmu, mám mezi nimi i přátele. Tedy jen jednu, ale ta se počítá. Zasměje se. Myslí samozřejmě Beccu. A jaký vztah k nim máte vy? Vrátí ji otázku a v očích mu uličnicky zajiskří.

Gabriel: (Tak to je fajn:)) Zamyslí sa. "No úprimne, zaleží na tom, o akého upíra ide. Za posledných pár mesiacov som sa stretla s rôznymi upírmi a každý má iné schopnosti, iné správanie." Pokrčí ramená. "Ale niečo fascinujúce na nich je. inač by sa netešili takej popularite. Koniec-koncov, aj vlkoaci sú tu veľmi obľúbení."

Spike píše:Memory: Já neřikám kotě že si ho nedám, ale tohle je lepší +naleje dosebe obsah sklenky a hned si u kolem procházejícího číšníka vezme další sklenku, přitom na něj mrkne+ Angel +řekne jeho jméno, což zas není tak časté+ je takoví.... +zarazí se a kokne do sklenky. V poslední době má trochu problém o starším upírovi mluvit ve zlém+ Je prostě takovej divnej. Víš co o upírech napsal jeden Pozorovatel? Že ty nejstrašnější ze všech se stali ti co byli za života nejvíc nevinní +uchechtne se+ Nemá to semno jednoduchý a proto musí bejt ten zodpovědnější +vytáhne spoza ucha cigaretu a zapálí si ji nehledě na to jestli to Memory vadí+

(Když jde o kluky tak je Neferet je trochu... bzzzzz! )

Spike: "Ako chceš." Pokrčí ramená. Je jej to v podstate jedno. Na ex vypije svoju sklenku a hneď si vezme ďalšiu. (Tuším tú trávu čoskoro použijem). Keď hovorí Spike o Angelovi, opäť naňho pozrie. Zarazí sa, keď zistí, že ich obaja pozorujú. Obzvlášť Neferetin výraz ju mierne vydesí. Otočí sa ku Spikeovi. "Nemáš pocit, že sa na mňa Nef akosi divne mračí?"
(Ja si teda nie som vedomá toho, že by som Spikovi čo i len trošku naznačovala, že mám oňho záujem)
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Memory » sob lis 06, 2010 7:38 pm

Nesmrtelný píše:Memory: +pozoruje jak si tu dýku nenááápadně upravuje, ale neříká na to nic+ Copak si myslíte že bych zůstal celá ta století v jednom kuse, kdybych nebyl opatrný? +zeptá se+ Možná mě láká ukončit svou pouť, ale neláká mě se k jejímu konci belhat o jedné noze a holi kterou budu držet ve zmrzačené ruce, navíc tu druhou už mít taky nebudu +kreslí rozkošný obrázek toho jak mu někdo useká půlků údů, ovšem nezmíní se jestli by mu ten nejpodstatnější nechal :pii +

Nesmrtelný: "To rozhodne nie je príjemná predstava." trochu sa strasie, ako si to predstavuje. Vidí, že si to s tou dýkou všimol. "Odomňa vám nebezpečenstvo nehrozí, to bol len taký blbý vtip. Dáte si niečo na pitie?"
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Amon » sob lis 06, 2010 7:49 pm

yohi: zapít? co tak...vodka a bacardi? prý je to dobrý..+hned mávne na barmana, ať jim udělá remix+ a sladký...co říkáš na rakvičku? nebo větrníček? +hned jí ho šteluje před pusinku ještě rychleji, než jim barman nalije pití+

(No jo, Amon byl vždycky bezednej...)
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Styx » sob lis 06, 2010 8:10 pm

Nesmrtelný: Skvělé, v tom nejproduktivnějším věku +konstatuje vesele+ Takže do té doby jste byl smrtelník? A pak se to najednou stalo? +je dost zvědavá+ Hm... tak tanec jsem zrovna nemyslela +udělá ksichtík, ale hned nato se na něj usměje+ Ale vlastně, proč ne? Alespoň mi dokážete, jestli se vaše stárnutí zastavilo v pravý čas +mrkne na něj, zvedne se a jde s ním na parket+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Jean-Claude » sob lis 06, 2010 8:29 pm

Memory píše:
Manori píše:*jen přikývne* to je fakt...někdy se nestačí divit asi každý...a když pak přiletí i stříbrný dráček jako pošta..ehm..ten byl můj...*pokrčí nevinně rameny, že co už* ale na druhou stranu, je dobré vědět, že i místní upírstvo lze něčím dostat.*nakloní se k ní, i když ví, že ti dva ju stejně slyší*

Man: Prikývne. "To áno, i keď si nie som istá, či je to vždy bezpečné." Usmeje sa, no trošku obozretne pozrie na J-C a Ashera, lebo je jej jasné, že ich počujú.

*jen přimhouří oči na Man* napoprvé možná...*a pak se zadívá na Mem* Pokud máte na mysli, jestli je bezpečné zkoušet, kolik toho prostý *šlehne pohledem k Asherovi s úsměvem* upír vydrží...pak..ne. Moc ne. *zapřede tiše a velmi významně se zadívá zpátky na Man, jen ať si dál hraje...*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod yohannka » sob lis 06, 2010 8:56 pm

Amon píše:yohi: zapít? co tak...vodka a bacardi? prý je to dobrý..+hned mávne na barmana, ať jim udělá remix+ a sladký...co říkáš na rakvičku? nebo větrníček? +hned jí ho šteluje před pusinku ještě rychleji, než jim barman nalije pití+

(No jo, Amon byl vždycky bezednej...)

vodka s rumem? +nakrčí nos+ eeeee.. tonééé, leda pokud v tom bude ještě něco jinýho a dobrýho.. tohle a tohle +ukáže barmanovi+ mhmm větrníček si dááám +směje se a gřafne si pořáádně jak hladovej pes+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Loch house