Manori píše:*jen přikývne* to je fakt...někdy se nestačí divit asi každý...a když pak přiletí i stříbrný dráček jako pošta..ehm..ten byl můj...*pokrčí nevinně rameny, že co už* ale na druhou stranu, je dobré vědět, že i místní upírstvo lze něčím dostat.*nakloní se k ní, i když ví, že ti dva ju stejně slyší*
Man: Prikývne. "To áno, i keď si nie som istá, či je to vždy bezpečné." Usmeje sa, no trošku obozretne pozrie na J-C a Ashera, lebo je jej jasné, že ich počujú.
Gabriel píše:Memory: (heh obsloužil se sám, má skotskou;)) K upírům... Zamyslí se. No pokud se mě nechystají posvačit, nic proti nim nemám. Pousměje se nakonec. A když to tak vezmu, mám mezi nimi i přátele. Tedy jen jednu, ale ta se počítá. Zasměje se. Myslí samozřejmě Beccu. A jaký vztah k nim máte vy? Vrátí ji otázku a v očích mu uličnicky zajiskří.
Gabriel: (Tak to je fajn:)) Zamyslí sa. "No úprimne, zaleží na tom, o akého upíra ide. Za posledných pár mesiacov som sa stretla s rôznymi upírmi a každý má iné schopnosti, iné správanie." Pokrčí ramená. "Ale niečo fascinujúce na nich je. inač by sa netešili takej popularite. Koniec-koncov, aj vlkoaci sú tu veľmi obľúbení."
Spike píše:Memory: Já neřikám kotě že si ho nedám, ale tohle je lepší +naleje dosebe obsah sklenky a hned si u kolem procházejícího číšníka vezme další sklenku, přitom na něj mrkne+ Angel +řekne jeho jméno, což zas není tak časté+ je takoví.... +zarazí se a kokne do sklenky. V poslední době má trochu problém o starším upírovi mluvit ve zlém+ Je prostě takovej divnej. Víš co o upírech napsal jeden Pozorovatel? Že ty nejstrašnější ze všech se stali ti co byli za života nejvíc nevinní +uchechtne se+ Nemá to semno jednoduchý a proto musí bejt ten zodpovědnější +vytáhne spoza ucha cigaretu a zapálí si ji nehledě na to jestli to Memory vadí+
(Když jde o kluky tak je Neferet je trochu... bzzzzz! )
Spike: "Ako chceš." Pokrčí ramená. Je jej to v podstate jedno. Na ex vypije svoju sklenku a hneď si vezme ďalšiu. (Tuším tú trávu čoskoro použijem). Keď hovorí Spike o Angelovi, opäť naňho pozrie. Zarazí sa, keď zistí, že ich obaja pozorujú. Obzvlášť Neferetin výraz ju mierne vydesí. Otočí sa ku Spikeovi. "Nemáš pocit, že sa na mňa Nef akosi divne mračí?"
(Ja si teda nie som vedomá toho, že by som Spikovi čo i len trošku naznačovala, že mám oňho záujem)