Spoločenská miestnosť

in Scotland - sídlo Memory

Moderátoři: Beatrix, Memory, Chris Devon

Re: Spoločenská miestnosť

Příspěvekod Neferet » sob lis 06, 2010 9:12 pm

Memory píše:Nef: Ako sa tam vybauje so Spikeom, len tak mimochodom jej pohľad zaletí k Nef, ktorá má na tvári mierne vražedný výraz a čo jej horšie, upiera ho na ňu. Zarazí sa a trochu vystaršene na ňu pozrie. Hlavne preto, lebo netuší, o čo ide.

Mem: +pozoruje ty dva ne zrovna milým pohledem, chvilku jí trvá, než si uvědomí, že na ni Mem kouká, ještě nějakou chvilku se netrváří příjemně, ale nakonec dojde k závěru, že Mem by jí nikdy nic takového neprovdela, takže se na ni pokusí usmát, i když z toho vyjde dosti křivý úsměv a přesune pohled ke Spikeovi+

Angel píše:+Trochují začne hladit po zádíčkách+ On je věrnej +ujišťuje jí, což je pravda. Do určité míry, přinejmenším tak jak to chápe on a Spike+ Nemyslím že by měl o Memory vážný zájem, spíše si jen tak hraje. On rád... flirtuje +řekne jakoby si nebyl tím slovem tak docela jistý+ Když někdo spadne ze schodů, vždycky potřebuje ošetření. I já bych potřeboval.

+pootočí hlavu, aby na něj aspoň očkem viděla, když jí začne hladit po zádech, chvilku ho pozoruje a poslouchá, než si povzdechne a trochu se uvolní+ Možná máš pravdu. +řekne nakonec+ Já jen... +trochu se zarazí+ ... mam strach, aby to nekončilo jen flirtováním. +přizná se, žárlení je pro ni tak nějak pořád nový+ I ty? +pousměje se tomu+ Tak to na tom už něco bude.

(Jak trochu bzzz? No počkej o tom si ještě promlíme :vyprask: :lol: Mem, v pohodě nic si neprovedla to jen Nef teprve teď zjišťje, že tak nějak dokáže pořádně žárlit ;) :) )
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Amon » sob lis 06, 2010 9:44 pm

yohi: vybíravááá! +zamrmle a cpe jí do pusinky větrníček a jenom se spokojeně culí+ no to je hodná holka! +poplácá ju po zadečku+ ukaž..tady má..+palečkem jí přejede přes rtíky a otře jí šlehačku a olízne si prst+ no ta je! +dožere větrník+ co teď? rakvičku?
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Angel » sob lis 06, 2010 9:50 pm

+Jen se tak vzájemně měří, Neferet s Memory a Angel se Spikem přijde mu to směšné+ Hloupost +to ej všechno co na její žárlení řekne+ Jistě. Potřeboval bych náplast na zlomený nehet +řekne z kamenou tváří. Potom se docela nečekaně nakloní a Neferet políbí. Ruku jí položí na tvář, takže jí vlastně zakryje celí obličej. Je prostě proti němu hrozně drobná+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » sob lis 06, 2010 10:07 pm

+lehce se na něj zamračí, když řekne jen "hloupost", ale nic neříká, při jeho odpovědi má chuť se zasmát, takže se jí hruď zachvěje potlačovaným smíchem a usměje se. je dosti překvapená, když se k ní nakloní a políbí jí, chvilku jí proto trvá než zareaguje, ale nakonec mu přeci jen polibek vrátí. když se může nadechnout přilýsá se mu tváří do dlaně s přivřenýma očima, lehkým úsměvem a rukou obtočenou pod jeho paží kolem zad+ Zlomený nehet... to je vážné zranění. +řekne vážně, ale pak se široce usměje a v očích jí vesele zablíská+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » sob lis 06, 2010 10:10 pm

Styx píše:Nesmrtelný: Skvělé, v tom nejproduktivnějším věku +konstatuje vesele+ Takže do té doby jste byl smrtelník? A pak se to najednou stalo? +je dost zvědavá+ Hm... tak tanec jsem zrovna nemyslela +udělá ksichtík, ale hned nato se na něj usměje+ Ale vlastně, proč ne? Alespoň mi dokážete, jestli se vaše stárnutí zastavilo v pravý čas +mrkne na něj, zvedne se a jde s ním na parket+

Je možné že ano, ale vzhledem k tomu že se mi už odnepaměti všechna zranění hojila bez jizev bych řekl že jsem se už takoví narodil +sevře její ruku ve své+ Pak jsem byl smrtelně zraněn, ale nezemřel jsem. Tehdy mě napadlo že asi není všechno tak docela jak má být +jde s ní parket a dá se do tance (a já nevím co hrajou)+ Tak co jste myslela?

Memory píše:Nesmrtelný: "To rozhodne nie je príjemná predstava." trochu sa strasie, ako si to predstavuje. Vidí, že si to s tou dýkou všimol. "Odomňa vám nebezpečenstvo nehrozí, to bol len taký blbý vtip. Dáte si niečo na pitie?"

Vždyť já vím má drahé že od vás mi rozhodně žádné nebezpečí nehrozí +pokud se Memory zdá že mluví blahoskloně, doslova jako velmi mocný muž hovoří ke svým poddaným, pak se vůbec nemýlí+ Rád si s vámi připiji, ale alkoholu se opravdu raději vyhýbám +od procházejícího číšníka vezme dvě sklenky a jednu podá Memory+ Tak na Vás! +pozvedne ji a upije+
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Spike » sob lis 06, 2010 10:20 pm

Memory píše:Spike: "Ako chceš." Pokrčí ramená. Je jej to v podstate jedno. Na ex vypije svoju sklenku a hneď si vezme ďalšiu. (Tuším tú trávu čoskoro použijem). Keď hovorí Spike o Angelovi, opäť naňho pozrie. Zarazí sa, keď zistí, že ich obaja pozorujú. Obzvlášť Neferetin výraz ju mierne vydesí. Otočí sa ku Spikeovi. "Nemáš pocit, že sa na mňa Nef akosi divne mračí?"
(Ja si teda nie som vedomá toho, že by som Spikovi čo i len trošku naznačovala, že mám oňho záujem)

+Koukne kam Memory kouká a vidí žárlivou Nef. Uchechtne se, zčásti pobaveně, z části skoro pyšně a hlavně potěšeně. Pro něho je žárlivost prostě znakem vášně+ Myslim že malinkej pudlíček nám trošičku žárlí +skoro šišlá když to říká+ Zapálíme si? +navrhne, protože jemu Neferetin pohled prostě starosti nedělá+

(No však taky ne, ale žárlivka jako Neferet vidí podvod úplně všude ;) )
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » sob lis 06, 2010 10:35 pm

+Několikrát krátce přikývne s jemným, ale veselím výrazem na tváři. Přejíždí jí prstem po tváří+ Nesmírně +souhlasí sní. přesune ruku na její stehno, nehladí ji jen jí tam nechá ležet+ Předpokládám +koukne zoufale na parket+ že si budeš chtít zatančit +říká to tak že doufá že nic takového Neferet nikdy nenapadne+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » sob lis 06, 2010 10:43 pm

+už se zase usmívá, když přesune ruku z její tváře, přílýsá se druhou tváří těsně pod rameno+ Chtěla jsem... +stočí pohled k parketu+ ...ale když si řekl, že ne, tak už sem s tím nechtěla otravovat. +připomene mu rozhovor ze začátku večera+ Klidně to bez tance zvládnu, když si mě necháš na klině. +usměje se na něj nahoru+ Proč nerad tančíš? +zeptá se+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Memory » sob lis 06, 2010 10:55 pm

Nesmrtelný: Vezme si od neho sklenku a pripije si s ním. "Na dnešný večer." dodá. Vzápätí sa trochu potuteľne usmeje. "Ale ako som povedala, opatrnosti nikdy nie je dosť." viac k tomu nenodá, takže ťažko povedať, čo tým básnik myslel. "Tak, už ste si rozmysleli to s tou doktorčinou?" zmení tému.

Spike: Podá mu sáčok s trávou. "Ja to dnes asi predsa len vynechám, už som aj tak dosť opitá Daj si bezo mňa." Ešte raz pozrie na Nef, ktorá sa však už tak nepriateľsky netvári. "Žiarli? Na mňa?" vytreští oči. "To snáď nie."
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Angel » sob lis 06, 2010 10:58 pm

+Trochu si povzdechne nad představou že bude tancovat+ Protože přitom vypadám jako naprostý pitomec +objasní svoje důvody docela srozumitelně+ Stejně jako při zpěvu nebo při... randění +zamumlá+
Angel
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Loch house