Memorina spálňa a horná kúpeľňa

in Scotland - sídlo Memory

Moderátoři: Beatrix, Memory, Chris Devon

Re: Memorina spálňa a horná kúpeľňa

Příspěvekod Chris Devon » stř pro 22, 2010 1:11 pm

+Přilehne si k ní s takovou samozřejmostí, jako by to dělal každej večer. Vezme její tvář do dlaní a mile si ji prohlíží.+ To víš, chlapský záležitosti...není to výsada jen vás, žen, být tam dvě hodin...+Neodolá a vezme další polibek.+
"To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mně nejdou!"
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » stř pro 22, 2010 5:48 pm

"Ale každý zrejme tie dve hodiny trávime trochu inak." žmurkne naňho. Bozk mu opätuje, potom sa mu schúli do náručia. Uvelebí sa tam ako v hniezde. Chvíľku mu jednou rukou len tak prechádza po hrudi. Pozrie mu do očí a len tak mimochodom povie. "Nemám na sebe spodné prádlo."
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » stř pro 22, 2010 11:44 pm

Je fakt, že my chlapi sme praktičtější...+připustí a tulí si ju k sobě+
+trošku se zarazí, chvilku nedýchá a pak vydechne s tichým zavrčením+ Zajímavá informace...+zatváří se lehce ironicky, protože ho příjemně zamravenčí ve slabinách+ Ještě něco, co bych měl vědět? +sjede jí tlapou na zadeček+
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » čtv pro 23, 2010 12:24 am

"Emhm." pokrúti hlavou a šibalsky sa uškrnie. "Dobrú noc." zašepká a dá mu pusu na nos. Zavrie oči, ale jedno z nich nechá predsa len trochu pootvorené, tak aby to Chris nevidel, ale aby ona videla ako sa tvári. Chce vedieť, ako bude reagovať. Jednoducho sa s ním trošku hrá.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » čtv pro 23, 2010 12:36 am

+No docela zírá, asi mu tím sebrala vítr z plachet. Zatváří se prvně trošku ohromeně, pak ublíženě, a nakonec dotčeně. Co mu ale zbývá, povzdychne si a pevně, možná trošku až moc, jakoby za trest, ji obejme.+ Dobrou, otrokářko...+neodpustí si to a snaží se nepředstavovat si její tělo pod tou tenoučkou příjemnou látkou na dosah jeho ruky+
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » čtv pro 23, 2010 1:39 am

"Au!" zjojkne trochu, keď ju tak zmačkne. Otvorí oči a usmeje sa naňho ospravedlňujúcim úsmevom. "Nikdy pod pyžamom nenosím spodné prádlo." mroukne (vyjma svojich dní, samozrejme). "Je to zaujímavá informácia aj do budúcnosti, nemyslíš?" Líbne ho nežne na pery, aby sa toľko nemračil. Omotá si jednu nohu okolo jeho stehna. "Ale dnes ťa chcem len cítiť pri sebe. Cítim sa s tebou....v bezpečí." vysvetlí.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » čtv pro 23, 2010 1:44 am

+Spokojeně se tomu ušklíbne.+ To teda je...vlastně...je to i logický...+tak pod boxerkama na noc nic nenosí, že...ale nikdy o tom takhle nepřemýšlel - ženský vedle něho byly buď nahý, nebo skoro nahý. Povzdychne si.+ Dobře, slibuju, že tě dnes v noci neznásilním...pokud už mě nebudeš provokovat! +ohryzne jí krček+
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » čtv pro 23, 2010 2:08 am

"Dobre, nebudem." uškrnie sa a dá mu pusinku na hruď tesne pod krkom. Potom sa k nemu schúli a netrvá dlho, keď začne pravidelne oddychovať.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » čtv pro 23, 2010 2:16 am

Hodná holka...+zajede jí rukou pod vrchní díl pyžámka na zádečka a jen tak jemně mazlivě ji hladí. Přitom ji sleduje jak roztomile usíná a dá jí pusu do vlasů.+ Spinkej andílku..+mroukne potichoučku, rozhlídne se po pokoji, kudma případně zdrhat, kdyby něco, ujistí se, že hromada jeho oblečení s druhou zbraní, kterou mu Bea nesebrala skovanou pod ním leží vedle postele (doufám, že ju tam dal..), zavře oči, nasaje její svěží vůni a po chvíli taky usne.+
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » čtv pro 23, 2010 1:52 pm

Zobudí sa, trochu sa pomrví a keď pri sebe zbadá a ucíti Chrisa, spokojne sa usmeje.
Memory
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Loch house