Obývačka

in Scotland - sídlo Memory

Moderátoři: Beatrix, Memory, Chris Devon

Re: Obývačka

Příspěvekod Nesmrtelný » pát lis 26, 2010 1:20 am

+Nemůže si nepovšimnout že Memory není zrovna v dobré náladě. Je poměrně dobrý v pozorovaní lidí, však také roky nedělal nic jiného, protože se ani nic jiného dělat nedalo. Když si Memory sedá, tak se zvedne, počká až se usadí a pak se také posadí a to do diskrétní půlmetrové vzdálenosti+ U předčítání +odvětí krátce, protože pečlivě studuje její tvář+ Vypadáte silně rozrušená. Stalo se něco vážného? +zvědaví až to hezké není+ Předpokládal jsem že by to mohlo trvat poněkud déle na to abych se tu pařil v dvojím oblečení. Přinejmenším jsem tu ale nestihl zestárnout.
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Memory » pát lis 26, 2010 1:25 am

"Kris." povie stručne a má čo robiť, aby sa zas netvárila naštvane, ale podarí sa jej to. Naraz vypije zbytok pohára. "Vyzerá akoby sa pobil so stádom byvolov, ale tvrdí, že ho na Mýtinke zasypala lavína." odfrkne si. Je zjavné, že tomu neverí. "Prepáčte, že vás zaťažujem rodinnými záležitosťami. V poslednom čase je v tomto dome menší blázninec." povzdychne si a usmeje sa. "Budete prosím pokračovať?"
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » pát lis 26, 2010 1:37 am

+Přikývne+ Nebudu na vás tlačit, ale pokud byste chtěla jsem tu. Jak se to dělávalo dříve; napsala se na lísteček co člověka nejvíce trápilo, šlo k nejstaršímu stromu v lese, lísteček se vložil k jeho kořenům a čekalo se až duch stromu vstoupí člověku do snů a poradí mu co dělat +povstane+ Myslím že já jsem dostatečně starý strom +dodá s úsměvem+ Z dovolením už zůstanu takto. Není to sice tak efektní, ale... +mírně pokrčí rameny. Postaví se tak jako předtím, dokonce včetně rukou, nevadí že nemá togu, a pokračuje v přednesu+ Mnoho statečných duší těch hrdinů do Hádu seslal +naváže tam kde skončil, se mu to asi nechce opakovat+ mrtvoly jejich však psům a dravcům napospas chytal za kořist k bohatým hodům - tak dála se Diova vůle
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Memory » pát lis 26, 2010 1:44 am

Prikývne. "Ďakujem vám, no myslím, že toto si musíme vyriešiť z bratom sami. No cením si vašu pomoc." usmeje sa. "Pokojne ostaňte takto, ja myslím, že tá tóga svoj účel splnila. Navyše..." rozhliadne sa okolo seba. "Tá výzdoba je viac než dostačujúca." Už zmĺkne a pozorne sa započúva do jeho rozprávania.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » pát lis 26, 2010 4:39 pm

+Recituje, občas trochu přeci jen nakoukne do knihy, je to epos ne básnička do školy. Po celou dobu sleduje jestli to Memory baví, nebo ne, až to nakonec nějak vhodně utne+ Pokračování příště +navrhne, nebo spíše tedy oznámí+ Už mě, s prominutím, bolí pusa a jazyk. Navíc tohle se nadá přečíst během jediného dne +přejde k pohovce a posadí se vedle Memory, zase do diskrétní půlmetrové vzdálenosti+
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Memory » pát lis 26, 2010 10:55 pm

Memory to baví, aj keď ku koncu už musí trochu potláčať zívnutia. Predsa len, je už neskorá noc. Prikývne. "Už je aj dosť neskoro, ale každopádne, je to veľmi zaujímavé. Už sa teším na pokračovanie, len dúfam, že nabudúce mi to dáte vedieť dopredu." usmeje sa naňho šibalsky, keď sa posadí vedľa nej.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » pát lis 26, 2010 11:13 pm

+usmívá se tomu jak je unavená, připadá mu prostě roztomilá. Opře se rukou o sedačku a trochu se k ní nakloní+ Vypadáte jako unavené kotě +podotkne docela familiérně+ Jistě že dám dopředu vědět, právě dnes dávám dopředu vědět že se brzy zastavím +opře se ramenem o sedačku. Má nějakou rozvernou a hravou náladu+
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Memory » pát lis 26, 2010 11:26 pm

"Tak trochu sa tak aj cítim." povie s úsmevom. "Vy snáď nebývate unavený?"
"To je veľmi široký pojem, že sa brzy zastavíte." pokrúti hlavou. "Keď budete konkrétnejší, možno nabudúce aj niečo pripravím." ako sa tak oprie o sedačku, neodiali sa, ani sa nepriblíži. Proste sedí stále tak, jak pred tým.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » pát lis 26, 2010 11:41 pm

+Vypadá to že se nad tím chvilku zamýšlí+ Bývám unavený, ale většinou ani ne tak fyzicky jako psychicky. Dlouhá cesta, mnoho zastávek a hloupost spolucestujících mě mi bere energii +připustí že i on bývá unavený+ Něco takhle zajímavého, nebo například že byste se postavila k plotně a navařila něco dobrého? +docela zajímavá představa Memory u plotny jak vaří+
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Memory » pát lis 26, 2010 11:51 pm

(To teda je :lol: )

Trochu sa začervená. "Pravda je taká, že ja moc variť neviem. Myslela som to skôr tak, že by som niečo pre vás objednala, ak mi poviete, čo máte najradšej." sladko sa naňho usmeje.
Memory
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Loch house