Soviareň

in Scotland - sídlo Memory

Moderátoři: Beatrix, Memory, Chris Devon

Re: Soviareň

Příspěvekod Chris Devon » pát bře 25, 2011 1:30 am

Obrázek

+s přišpendleným lístečkem+

Tomorrow never dies.

One more chance on Saturday?

Chris
"To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mně nejdou!"
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Manori » pát dub 08, 2011 12:54 pm

(ha, nehty s pírkama jsou drsné...co vlezu k někomu do pošty, tak tam objevím přímo poklady:D)

*přiletí Cascabel se vzkazem*

Díky moc za dáreček, losík je nádherný:D

Man
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte dub 26, 2011 11:41 pm

Moc děkuji za dárečky a přání:)

(ten méďa je boží, toho chci! :D :Love )
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » stř dub 27, 2011 12:08 pm

Já na něho? Než pookřál a zašu...em...no..chápeš, měl dost jinýho zaměstnání, tak mě fackoval pohledem při každým setkánííí.
A nechodí Ness náhodou aji do bazénu, že ne? Když je tam ta příjemná protiproudová teplota... No nazdááár...+podrbe pesany za ouškama a hodí jim nějaký klacky, ať si každej přinese+
To budou vychovanější, než někteří lidi...+no i tak se tam zrovna nežene, má před sovama respekt, žádný ještě takhle zblízka nepotkal+
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » stř dub 27, 2011 3:09 pm

(Becca: lach, keď budeš poslúchať... :D )

Chvíľku naňho len pozerá a potom pokrúti hlavou. "Nie, nechápem. Kris ti neveril. Nikomu neverí a už vôbec nie niekomu z jeho brandže. Však sám vieš, ako to u vás chodí. K nikomu sa nemôžeš otočiť chrbtom." pokrčí ramená. "Ale je fakt, že mne tá jeho upodozrievavosť tiež občas pekne liezla na nervy." dodá a zamračí sa pri spomienkach na nejednu hádku.
Zasmeje sa pri tej predstave. "To určite nie, neboj. To toho bazénu by sa snáď ani celá nezmestila." Psi radosťou celí bez seba utekajú pre patýky a hneď sú zas späť a tlačia ich Chrisovi do ruky. "Zdá sa, že na nového pánička si už zvykli." mrkne naňho. No do soviarne nemôžu, tak ostanú pekne čakať na záhrade.
Keď vojdú dnu, panuje tam šero, len z jednoho kúta sa ozve tlmené húkanie a po chvíľke malá operená guľka pristane Memory na ramene. Vezme si ju na prst, pohladí po hlavičke a ukazuje Chrisovi. "Tak toto je Athéna. Je to sýček. Tu máš, vezmi si ju." a dá mu ju do dlaní, z ktorých Athéne vykukuje len hlavička a spokojne si tam húka. "A tamto....." ukáže na jedno z bidielok v rohu. "....je Soren. Sova pálená. Patril Krisovi, ale ten ho moc nevyužíval, tak mi ho nechal tu."
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » stř dub 27, 2011 7:36 pm

Jo, ale jedna věc je nevěřit, a druhá být navrčenej na všechny okolo - což Kristián byl, to nemůžeš popřít. Chlapi absťáky snášijou hůř než ženský, a Trixie se evidentně nepředala. Kdyby byl v rauši z báječnýho sexu, ani by ho nenapadlo podezřívat mě z čehokoliv. +dá jí pusinku do vlasů+ Navíc i kdyby, neměl by na to čas.
I mezi náma sou lidi, kterým můžeš věřit. Pár...
Vezmu je pak na procházku, +pobere si od nich klacky a hodí jim je hezky daleko, aby museli chvílu hledat a zabavili se, než dojdou ze sov..ince? sovárny? no od sov+
To jeee nějaká minisova, ne? +ale opatrně si ju vezme a uculí se+ Je vtipná...+podrží ju v jedné ruce a pohlad Athénu po hlavince+ doufám, že mě nesežere... Tvůj bratr - mudla - měl sovu? Co se o něm člověk všechno nedozví..+položí opatrně sovičku na nějakou poličku a natáhne k Sorenovi opatrně ruku s nějakým zobáním, co tam je v misce+
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » stř dub 27, 2011 8:42 pm

Pokrčí ramená a pozerá na Athénku, ako si u Chrisa spokojne húka. "nepopieram to. Viem, že sa k tebe nikdy nechoval tak, ako by som chcela." pokrúti hlavou. "O ich sexuálnom živote toho veľa neviem. Odkedy začal s Beou chodiť, nerozprával sa so mnou o vzťahoch....nie že by sa o nich niekedy rozprával." Vezme si Athénu späť na prst. "Kris bol vždy skôr uzavretý, než extrovertný typ."
Prikývne. "Kúpila som mu ju ja. Ale moc ju...teda ho...nevyužíval. Vždy preferoval skôr mobily." Soren len pozrie na žrádlo, čo mu ponúka Chris, uprie naňho svoje veľké oči a potom s protestujúcim húkaním odkráča tam, kde naňho nemajú dosah. "Niekedy sa mi zdá, že sa správa ako on." pokrúti hlavou a zdá sa jej to celkom vtipné.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » stř dub 27, 2011 9:22 pm

Zato já toho vím víc, než bych si přál..+ušklíbne se+ Dělat na Mýtince je pro jednoho dost morálně vyčerpávající. Třeba se ti zase někdy začne svěřovat, +pokrčí ramenama+ až potká někoho normálního a vzpamatuje se z toho půlroku tady.
Chm...+stáhne teda ruku a nabídne Athénce, esi si chce zobnout, a umíní si, že si Sorena ochočí stejně jako Kristiána - aspoň tak, aby se na něho podííval.+ Jo...asi toho mají hodně společnýho...
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » čtv dub 28, 2011 3:20 pm

Pokrúti hlavou. "Netuším čo urobí, ale nemyslím si, že sa tu z toho bude chcieť spamätať."
Athénka si spokojne zobne a ešte pozerá, či nemá Chris ďalší kúsok. "Aj keď je taká malá, stále by len žrala. Nechápem, kde sa to v nej stráca." usmeje sa a položí ju zas na bidielko. "Budeš ťažká a potom ťa neunesú tie tvoje malé krídelká." dohovára jej. Potom sa zas otočí ku Chrisovi. "Keby si niekedy potreboval niečo poslať....sovou poštou....môžeš si ktoréhokoľvek z nich požičať." usmeje sa naňho.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » sob dub 30, 2011 1:32 pm

+Pohladí Athénku po hlavince a slíbí jí, že jí zase něco přinese.+ Dokonalá dáma, ne? Nikdo nepozná, kolik toho zdlábne a furt vypadá dokonale. +Olíbne Memory krk+ Ty taky vypadáš, že seš o salátech s kuřecím a dnes s měla topinku. +uculí se mile+ No pochybuju, že by mi Soren odnesl byť jen vzkaz, takže se mně výběr dost zužuje...
Chris Devon
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Loch house