Kristiánova spálňa

in Scotland - sídlo Memory

Moderátoři: Beatrix, Memory, Chris Devon

Re: Kristiánova spálňa

Příspěvekod Kristián » stř dub 06, 2011 8:51 pm

+Spustí ruky z jej ramien a mračí sa. Pokrúti hlavou.+ Memory, nerob mi to ťažšie, než už to pre mňa je. +pri zmienke o Bei sa zamračí ešte viac a niečo sa v jeho očiach mihne, no potom zas len pokrúti hlavou.+ Bea o tom vie....a už sa ma prosím nič nepýtaj. Snáď ti všetko jedného dňa vysvetlím, teraz o tom nemôžem a nechcem hovoriť. Prosím, nezťažuj mi to ešte viac. +pozrie na ňu skoro zúfalo. Ako Mem spomenie auto, otočí hlavu a aj on pozrie von oknom. To že tam Hummera vidí, ho prekvapí, čiastočne zarmúti, ale súčasne poteší.+ Myslel som, že ho tu nebude nechávať. +povie len, no v skutočnosti myslí na to, že nikdy nedopustí, aby sa mu niečo stalo už len preto, že je od nej.+ Budem musieť ísť, letí mi lietadlo. +povie, keď na ňu opäť pozrie.+ Nehnevaj sa na mňa, Mer. Uvidíme sa. +malinko sa povzbudivo usmeje a dá jej pusu na čelo. Potom vezme svoje kufre a poberie sa von.+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Re: Kristiánova spálňa

Příspěvekod Memory » stř dub 06, 2011 8:53 pm

"Kedy?" plačlivo, lebo už je jej jasné, že to myslí smrteľne vážne. Ide hneď za ním a i keď by ho rada zastavila, neurobí to, pretože vie, že keď sa jej brat pre niečo rozhodne, ťažko ho zastaviť.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Předchozí

Zpět na Loch house