Kuchyňa s terasou

in Scotland - sídlo Memory

Moderátoři: Beatrix, Memory, Chris Devon

Re: Kuchyňa s terasou

Příspěvekod Beatrix » sob pro 25, 2010 3:04 pm

Co se nesní, darujeme zvěři +mrkne na ni+ nebo hodíš do mražáku.
+svlíkla se a očenichává to tam, ale nijak jí jako do kuchyně neleze, je přece jen na návštěvě+ Já si donesla věci na polívku, tak kdybys mi pučila hrnec...+položí si tam plastovou krabicu na stůl+ Né, kapustnicu na vánoce fakt nejíme, +usměje se+ tohle budou hodně multikulturní vánoce, co?
Mhmmm...to bude usmažený hned, dáme to pak dodělat do trouby, ne? +umyje si packy, páč dovíco cestou nabrala za bacile+ Aa...že si tak vymýšlím..mohla bych si oddělat potom trochu salátu bez majonézy, hrášku a kukuřice? +usměje se nevinně+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Memory » sob pro 25, 2010 4:49 pm

"Zákusky by som tým mojim zverom moc nedávala, ale čo sa mäsa týka, tak určite." mrkne na ňu. "Jasne, hrnce sú tam..." ukáže na jednu zo skriniek, "..všetko na varenie v týchto dvoch šuflíkoch."
Trošku sa zarazí. "No to asi hej, ale kapra so šalátom mávate však? A...ehm...nevieš, či Chris jedáva kapustnicu? My teda robievame so smotanou a hríbmi." pozrie na ňu spýtavo.
"No ešteže si prišla, inač by ti asi večera moc nechutila." zasmeje sa, ale nemyslí to zle. "Kukuricu do šalátu nedávam, ale jasne, bez hrášku a majonézy ti dám." nasype tie uhorky do veľkej misy, v ktorej robí šalát, zamieša a do samostatného hrnca Bei odoberie nejakú časť. "Stačí toľkoto?" je toho vyše pol väčšieho hrnca.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » sob pro 25, 2010 5:43 pm

Neradi? To Kitty mi minule sežrala půl dortu!
Supééér..+chystá si na polívečku, zamíchá to a hodí na sporák, pustí digestoř a nechá to vařit+
Jo, já jo...+v rakousku je myslim kapr taky klasika..+ ačkoliv doma v Německu je to trochu vachrlatej zvyk, tam se to lehce míchá, ale ustálili sme to i tam na kaprovi. Chris kapustnicu? Nooo...víš...on je z ameriky zvyklej na ledasco, i za ty leta co pracuje v Německu...ale tohle...to teda nevím...no však si může dat polívku semnou, bude jí dost, hm?
+málem se začne smát+ Houby..mhmm...takže Kris má rád houby?
Tak já bych si z toho něco vybrala...ale většinou je lepší si odsypat předem, než to pak pitvat. Děkujíí, no toho je pro tři! Si pak můžete vzít semnou!
Tak, dáme se do obalování? +oblíkne si zástěrku, co si donesla nažehlenou z domu a vytáhne toho kapříka+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Memory » sob pro 25, 2010 8:21 pm

"Ehm, Kitty to je tá tvoja koala, však? Zákusky radšej nie, beztak celé dni len spia, nemali by to ako vybehať."
"Aha, no tak, ako bude chcieť." Chris s tou kapustnicou. "My to tiež moc nejedávame, ale na Vianoce....je to predsa len tradícia." pokrčí ramená. Pridá hrášok a majonézu a všetko to spolu zamieša. Zasmeje sa. "No, nejedáva ich až tak rád, asi mu to ostalo z detstva. Nerozprával ti, ako chodievali so starým otcom na hríby?" šalát prikryje a dá na terasu, nech sa trochu ochladí a tiež si dá zásteru. "Dobre, tak môžeme. Vytiahni ich prosím ťa z chladničky." ona zatiaľ začne chystať nádoby na obalovanie. "V čom ich zvyknete obalovať?"
Memory
VIP Member

Příspěvekod Memory » pon pro 27, 2010 8:57 pm

Aj s Weani vojdú do kuchyne. Punč postaví na stôl. "Otvorím ho?" pozrie na wenai spýtavo. "Či by ste si dali koňak? Mám tu otvorenú fľašu."
Memory
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon pro 27, 2010 9:06 pm

Jak chcete, já si dám klidně ten koňak. Když už ho máte rozdělaný, tak by se měl dopít, aby se nezkazil. +usměje se, víceméně rozpačitě+

(Bea tam ještě je, nebo už ne?)
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Memory » pon pro 27, 2010 9:33 pm

(nie, už nie)

Tak on sa asi alkohol tak ľahko nepokazí... Prikývne. "Dáme si asi naozaj radšej ten, keď je už otvorený." vyberie z poličky dva poháre aj fľašu a do každého naleje takmer dopoly. "Tak, prosím." podá Weani jeden. "Chcete si na niečo pripiť?"
Memory
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon pro 27, 2010 9:36 pm

+vezme si skleničku+ No já nevím, nebudem si radši tykat? Mám pocit, že z toho vykání začnu zachvíli koktat. +navrhne jí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Memory » pon pro 27, 2010 9:56 pm

"Tykanie mi tiež viac vyhovuje." prikývne a napije sa. "Bola som dosť prekvapená, že si mi poslala darček, aj že si moje pozvanie prijala. Čo ma samozrejme potešilo, ale asi by sme si tú nemilú udalosť mali vysvetliť, než sa pustíme do čohokoľvek iného." zahľadí sa na ňu, že čo ona na to.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon pro 27, 2010 10:03 pm

+upije koňaku+ Jo to bysme měli. +nadechne se a hledá, kde začít+ Tím, že jsem se tu vyspala s Billem jsem ti nechtěla nijak ublížit nebo se ti vysmívat nebo něco. Prostě jsem se s ním vyspala a nic z toho nevyvozovala. Nenapadlo mě, že s ním máš nějaké plány, jako třeba že bys s ním chtěla chodit. +pokrčí rameny+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Loch house