Obývačka

in Scotland - sídlo Memory

Moderátoři: Beatrix, Memory, Chris Devon

Re: Obývačka

Příspěvekod Memory » ned pro 12, 2010 3:25 pm

Vojde do obývačky, kúzlom zapáli oheň v krbe, lebo sa jej nechce naťahovať s drevom a babrať so zapaľovačom a už začína byť dosť naštvaná. Zas kamsi odfrčal a nedal jej vedieť. Raz sa z neho určite zblázni. A v tom jej padne zrak na dopis na konferenčnom stolíku. Rozprestrie ho a začne čítať. Musí si to prečítať dvakrát, aby si bola istá, že ju nešáli zrak. "Čo to sakra...!" povie potichu a dá si dohromady aj ten odkaz pri dverách. Vytiahne mobil a vytočí jeho číslo. Má ho vypnutý...ako inak!
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Memory » sob pro 18, 2010 12:43 pm

"Chytáš ma za slovíčka." pokrúti hlavou, no musí sa pousmiať. Odpije si opäť vína. "To neviem, asi nie. Ale väčšinou som sa už s ľuďmi, ktorí by sa mohli cítiť ublížení, nestretla. Takže, kto to bol?"
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » sob pro 18, 2010 1:43 pm

Slova sou důležitý...+dopije víno+ Nemáš něco silnějšího? Příště přinesu flašku...+na to, že běžně nepije má dnes chuť se opít+ Mm...vlastně to byla paradoxně zdravotní sestra. +je vidět, že se mu do toho moc nechce, ale hra je hra, a s Memory je ochotnej jet na pravdu+ Po jedné...akci...+mávne rukou jakože nazvěme to akce+ jsem byl dost dlouhou dobu v nepoužitelným stavu...tak sme se seznámili. +Vypadá, že tímto otázku pro sebe vyčerpal, vytáhne cigarety, ale zarazí se a zase je schová.+ Takže...co bys byla schopná obětovat pro "lásku"?
"To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mně nejdou!"
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » sob pro 18, 2010 2:07 pm

"Máš pravdu, toto asi bude potrebovať niečo silnejšieho. Zdvihne sa, prejde ku jednej z poličiek a spoza kníh vytiahne fľašu skotské. "Po tom, čo sa Kris dosť opil, som radšej všetok alkohol poschovávala." vysvetlí, prečo je fľaša na takom mieste. Položí na stolík dva poháriky a naleje im doplna. Znovu sa usadí na gauč. "Čo by som bola ochotná obetovať pre lásku?" posmutnelo sa uškrnie. Vezme si jeden panák a dopoly ho vypije. "Všetko." povie, keď sa prestane tváriť znechutene. Ako to už pri prvom poháriku tvrdého býva. "Pre toho, koho naozaj milujem som ochotná obetovať všetko a to ich paradoxne odomňa odoženie. Ktovie prečo je to tak." pokrčí ramená a pohárik dopije. "A čo ty? Rovnaká otázka." zahľadí sa mu do očí.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » sob pro 18, 2010 2:15 pm

Tajnej alkoholik? +ušklíbne se, upije a sleduje ji rentgenovým pohledem, na alk udělá zhruba stejně xicht jako ona. nezvyk.+ To je logický. Přestaneš pro ně být zajímavá. +přikývne+ Ovšem pokud by tě doopravdy milovali...+no to si sková k další otázce+
Já? +prohrábne si vlasy, dopije panáka na ex, opře se na sedačce a chvilku si prohlíží její obličejík zamyšleně. přejede jí prstem po tvářičce a pak se nepatrně odtáhne+ Myslím, že láska neexistuje. Je to jen chemie. A té obětuju přesně to, co je nutný a možný. +říká svou pravdu, o které se snaží už léta přesvědčit. no zatím to funguje...+
Myslíš, že tě tví bývalí doopravdy milovali?
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » sob pro 18, 2010 5:09 pm

Toho alkoholika nekomentuje. Je to krisova vec, navyše je naňho ešte stále naštvaná. "Aj tak by som pre nich prestala byť zaujímavá." trpko sa pousmeje a naleje im ďalší panák, ale ten sa tak neponáhľa vypiť. Už po tom prvom a tom víne ju začne znútra príjemne zahrievať. Jeho odpoveď ju trochu prekvapí, ale nakoniec, prekvapiť by ju to nemalo. Chris vyzerá ako niekto, kto na lásku neverí. "Nie." rezolútne pokrúti hlavou na jeho otázku. Chvíľu sa naňho zahľadí a malinko mu prejde prstíkmi po ruke. "Ako by si klasifikoval vzťah medzi nami?" opýta sa napokon, keď ruku odtiahne.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » sob pro 18, 2010 5:16 pm

+Zvedne obočí, ale komentář proč s nima teda byla si odpustí. Sám nad sebou se zamračí, že je nějakej taktní...+
+Sleduje její packu jak se dotýká jeho ruky, pomaličku ju chytne a ohlazuje jí pacenku palcem+ Mezi námi? +volnou rukou do sebe hodí panáka a zadívá se jí do očí+ Sedím tu s tebou aniž bych si byl jistej, jestli mě někdo nezastřelí přes ty velký skleněný dveře, co mám za zádama, +dejme tomu..+ piju alkohol, a to snad víc než sem dal najednou za posledních pět let. Občas se i líbáme, a já tě nenutím dezinfikovat si pusu...vlastně ani ruce..+koukne na její ručku, ale pak se pohledem vrátí zpět k jejím očím.+ Nezabil sem tvýho bratra, i když si o to dost koledoval, navíc jsem mu i pomohl..hmm...myslím, že sem se zbláznil. Takže takovej je vztah mezi náma. Dost šílenej na to, aby to snad i mohla být pravda. +podívá se na její packu a jakoby na důkaz toho, že u ní nevyžaduje dezinfekci jí dá pusinku na háánky+ A co ty? Jak to vidíš ty?
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » sob pro 18, 2010 5:34 pm

Usmeje sa a v očiach jej blýskne. Vezme prázdny pohárik, čo drží ešte v ruke, postaví ho na stôl. Jednú ruku má stále v jeho. Podvihne sa na gauči na kolená, priblíži sa k nemu a jedno koleno mu hodí cez nohy, takže teraz nad ním kľačí rozkročená. Voľnou rukou sa zaprie do jeho hrudníku, priblíži sa tvárou k jeho tvári a zašepká mu do pier. "Myslím, že sa do teba začínam pomaly zamilovávať." uškrnie sa a vášnivo ho pobozká.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » sob pro 18, 2010 5:45 pm

+Nemůže si odpustit svůj samolibej úsměv a prvně ji jen tak zkoumavě olíbává, pak jí ale tlapama vyjede po stehýnkách až pod šatičky na zadeček, hezky jí ho omáčkne a jeho polibky jsou chtivější, intenzivnější+ To je ale velká chyba...+zachraplá, smykem ji přetočí pod sebe, zalehne ji celou svou vahou, takže má její nožky skoro kolem pasu a bere si jeden hlubokej polibek za druhým+ Ale nestěžuju si...
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » sob pro 18, 2010 6:04 pm

Zachveje sa, keď ucíti jeho ruky na svojom zadočku a keď ju stočí pod seba, zasmeje sa, že to bolo tak nečakané. Vracia mu bozky s rovnakou vášňou. Kolená mu obtočí okolo páse, takže sa k nemu bruškom tesnejšie pritisne. Rukami mu zájde pod tričko a hladí jeho vypracované, svalnaté telo. "Čo bude nasledovať teraz?" ďalšia otázka, keďže je narade. Nevinne naňho zamrká.
Memory
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Loch house