Kuchyňa s terasou

in Scotland - sídlo Memory

Moderátoři: Beatrix, Memory, Chris Devon

Re: Kuchyňa s terasou

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř pro 29, 2010 5:01 pm

+obhlídne přístroj a pak koukne na Memory+ Nó, to nevím. Já mám na takovýhle věci sluhu. Teda jednou jsem si tu zmrzlinu dělala sama s Byronem, ale to jsme v sobě měli už druhou flašku whisky a tak si to moc nepamatuju. +zkoumá přístroj+ Tehdy jsme zkoušeli dělat kuřecí zrzlinu, nebyla dobrá. Ale měl by k tomu být návod, ne?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Memory » stř pro 29, 2010 6:47 pm

"Kuraciu zmrzlinu?" nadvihne obočie a trochu sa strasie, ako si to predstaví. Proste zmrzlina by mala byť podľa nej sladká. "Hmm." zamyslene zašátrá v krabici a vytiahne návod. "Ešte som nemala čas ho poriadne preštudovať" oprie sa o stôl a zalistuje v ňom. "Dáme si ešte toho koňaku?" kukne na Wenai. Možno to potom pôjde lepšie.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř pro 29, 2010 6:59 pm

Jo kuřecí a hranolkovou, aby to šlo k sobě. To napadlo určitě jeho, protože je to cvok. +kývne hlavou+ Jasně, dáme si ještě trochu. Bez trochy inspirace ten návod asi nepochopíme. Oni to vždycky píšou tak složitě...
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Memory » stř pro 29, 2010 7:40 pm

Pri hranolkovej sa strasie opäť. "No to muselo chutiť naozaj zaujímavo. Kto to je? Ten Byron? Tuším som ho ešte nestretla. Máš pravdu." podá jej návod, nech zatiaľ lúšti a naleje in obom do pol poháru. Jeden jej podá. "Tak sa do toho pustime."
Memory
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř pro 29, 2010 7:55 pm

Byron je můj potrhlej kámoš. +vezme si návod a snaží se ho rozluštit+ Když nám bylo deset, tak nám rodičové oznámili, že se budem muset vzít, ale nakonec z toho sešlo. Naštěstí. Od té doby se kamarádíme. +vezme si skleničku+ Ať se nám to povede! +napije se+ Aha tady to je, budem potřebovat vajíčka, smetanu, cukr a ovoce, takové chuťe jakou chceme mít zmrzlinu. +čte z návodu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Memory » stř pro 29, 2010 11:49 pm

Priťukne si s ňou a napije sa. "Dohodnuté manželstvo?" povie prekvapene. "Zrejme pochádzaš z nejakej staršej čarodejníckej rodiny?" pozrie na ňu. "Ovocie....no mám tu jablká, mrazené jahody....a myslím, že banány by mali byť čerstvé." začne z chladničky vyťahovať potrebné veci "Skúsime urobiť tú čokoládovo-banánovo- ehmmm....to tretie bolo jogurtová?" tvári sa, že by to aj celom rada vyskúšala.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř pro 29, 2010 11:56 pm

Jo, řekla bych, že jsme starý dost. +zazubí se+ Děsně přesně jogurtová. Tak tydy se dál píše, že žloutky máme utřít s cukrem, to bude nějaká blbost, ne? Utírá se když se něco rozlije a ne když vaříš. +podívá se na ni zmateně+ A pak máme ušlehat bílky a pak šlehačku. Ty recepty josu pěkně zákeřná věc.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Memory » čtv pro 30, 2010 12:07 am

"Utřít?" nakukne jej cez rameno. "Asi mysleli zmiešať." tak trochu bezradne pokrčí ramená. "S elixírmi nemám problém, ale keď ide o jedlo...." ďalšie pokrčenie ramien. "Takže vyšľahať bielka? Hmmm." podíde ku kredencu a vyberie odtiaľ niekoľko mís. "Kto by si pomyslel, že s tým bude toľko roboty... Tak sa teda do toho pustíme?" rozbije jedno vajíčko a ako tak sa jej podarí preliať žĺtko do jednej a bielko do ruhej nádoby. "Koľko tých vajec?" zaujíma sa.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv pro 30, 2010 12:13 am

Ééé, +nakoukne do návodu+ Dvě. Já budu míchat šlehačku na to jsem odborník. +začne šlehat šlehačku+ A ty nemáš skřítky? Mě by teda nebavilo uklízet a tak.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Memory » čtv pro 30, 2010 6:39 pm

"Ok, tak teda dve." rozbije aj druhé vajíčko a podá Weani šľahač (asi niečo ako elektrický...len na bázi kúziel), aby mohla spraviť tú šľahačku. Sama si vezme druhý, na bielka. "Škriatkov nemám. Zatiaľ to viac menej zvládam kúzlami, ale už dlhšiu dobu uvažujem, že si sem niekoho najmem."
Memory
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Loch house