Memorina spálňa a horná kúpeľňa

in Scotland - sídlo Memory

Moderátoři: Beatrix, Memory, Chris Devon

Re: Memorina spálňa a horná kúpeľňa

Příspěvekod Kristián » sob led 29, 2011 10:09 pm

Jiste. +pousmeje sa a snaží sa tváriť čo najpresvedčivejšie.+ Tak už bež, nech na teba Christopher dlho nečaká. +i keď by sa najradšej tváril kyslo, povzbudivo sa usmeje.+ Ešte niečo, vezmi si toto. +Podá jej malú pištoľku.+ I keď strieľať nevieš, možno ti to aspoň pomôže nahnať nepriateľom strach.
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Memory » sob led 29, 2011 10:11 pm

Pozrie nechápavo na pištoľku, ale potom si ju vezme. Nemá čas sa s ním dohadovať, alebo mu vysvetľovať, že v prípade potreby môže použiť prútik. Rýchlo ho ešte pobozká na rozlúčku na líce. "Ahoj." rozlúči sa, zbehne dolu a spred dverí sa odmiestni.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Kristián » sob led 29, 2011 10:16 pm

+Ešte chvíľu stojí v Memorinej izbe a zamyslene hľadí na chodbu. Potom sa aj on poberie dole, kde si vezme bundu, nasadne do požičaného auta, naštartuje a zamieri na Mýtinku.+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Chris Devon » pon úno 07, 2011 8:45 pm

+Taky vystoupil a počítám, že došli sem. Cestou Memory sundá kabát a i se svou bundou je pověsí na věšák.+ Doufám, že se Kristián už smířil s tím, že seš velká holka...+nenápadně se cestou rozhlíží, jestli nepotkají bráchu a nebude dělat scény.+
"To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mně nejdou!"
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » úte úno 08, 2011 8:54 pm

"Myslím, že sa už zmieril s tým, že chodím s tebou....i keď je otázka, či ma niekedy bude považovať za velkú holku." uškrnie sa. Dojdú do izby. "Pomôžeš mi vyzliecť tie šaty?" nastaví mu chrbát. "Ťažko sa v nich čo i len hýbe, vyzliekanie bude väčší problém." pokrúti hlavou.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » úte úno 08, 2011 9:57 pm

Chytrej kluk...+olíbne jí zezadu krček a rozepne si pár knoflíčků košile, kravatu si sundal už cestou+ Rááád kočičko! +hned je za ní a s požitkem jí pomaloučku rozepíná šatičky, pohladí ji po ramínkách, zvedne jí packy a pohlazením přes ňadérka ji z šatů jakoby vyloupne+ Se divím, žes v tom vlezla do auta....+chytne ji zezadu a nadzvedne ju aby ju ze šatů dostal ven. Pak ju posadí na postel a s úsměvem si ju prohlíží+ Teeď ti to sluší...
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Kristián » úte úno 08, 2011 10:08 pm

+Počul hlasy a keďže ešte nespal, rozhodol sa zistiť, či je Mem v poriadku a ako bolo na plese. Krátko zaklope a automaticky otvorí dvere, keď sa mu naskytne taký pohľad. Chvíľku tam len tak stojí a zíza, no jeho výraz nič neprezrádza, keď sa konečne spamätá.+ Vidím, že ste dorazili....obaja. +Pozrie aj na Chrisa.+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Memory » úte úno 08, 2011 10:14 pm

Skoro až pradie, ako jej tam olibáva krk. "To je ženské tajomstvo." to ako sa v tých šatách dostala do auta. Podarí sa jej konečne dostať z šiat, posadí sa na posteľ len tak v korzete, tangách a podväzkoch so silonkami a tiež si Chrisa záľubne prezerá, keď im tam odrazu po krátkom zaklopaní vpadne Kris. "Sakre, Kris!" schmatne rýchlo perinu, čo je za ňou a prikryje sa ňou, len hlava jej trčí.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » úte úno 08, 2011 10:27 pm

+Než stihne zareagovat a odtrhnout od ní oči, je už Memory dávno pod duchnou. Podívá se na Krise jak zírá, na Memory, zpátky na Krise a má co dělat, aby se nerozesmál+ Živí a zdraví. +přikývne a zároveń mu kývne na pozdrav+ Dneska bez společnosti, nebo se dojde mrknout ještě někdo? +uculí se, že to tam má Memory jak na kolonádě+
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Kristián » úte úno 08, 2011 11:10 pm

Tak to som veľmi rád. +i keď sa na Chrisa zatvári, akoby si želal pravý opak....tým si od Mem vyslúži veľmi nepekný pohľad. Tú poznámku o spoločnosti ignoruje.+ Chcel som ti len povedať, že zajtra s Beou odchádzame na pár dní do Mexika. +Povie, keď sa zas otočí k Memory.+ Dúfam, že ťa tu môžem nechať samú. +Pozrie zas na Chrisa.+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Loch house