Spoločenská miestnosť

in Scotland - sídlo Memory

Moderátoři: Beatrix, Memory, Chris Devon

Re: Spoločenská miestnosť

Příspěvekod Nesmrtelný » pát lis 05, 2010 11:08 pm

Styx: Jak myslíte +mírně se ukloní+ Mě je to vesměs jedno, protože stejně skončím u nějaké alternativi Nesmrtelného +váhá, pít se mu moc nechce+ Dobrá, ale jen jednu sklenku. Víte jak by vypadali moje játra kdybych po celí svůj život pil tolik co za posledních pár týdnů tady? +položí řečnickou otázku+ Byl by z nich prvotřídní cedník na nudle, navíc scvrklej +uzme někde dvě sklenice bílého vína a jednu podá Styx. Už jen vůně mu napoví že bude muset najít kde tu mají vinné střiky+

Memory: Zvláštní? Ne. Velký? Ano +objasní celou situaci+ Cesara zase hnětlo že je mu čtyřicet nedobil celí svět, což Alexander dokázal už o deset let dřív, plešatí a tloustne. Přečtěte si zápisky z války Galské. Všechno je to tam napsáno +usmívá se, Vážně je to asi nějaká křeč+
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod mollyz » pát lis 05, 2010 11:08 pm

Morf: Myslím, že je to rozumná věc, ale jak je možné, že se tak rychle rozneslo, co má Sam za vzorek na trenkách? +sladký úsměv jí neobloudí a radšji se chytne Sama za ruku.+

Styx: Já tedy nevím, ale docela ráda bych viděla nějakého úplně dospělého chlapa. On tedy Tony je bezva, ale dospěle...takové vystavují jenom v muzeu...A co ostatní tvoji nápadníci? Dlouho jsem byla na prázdninách u Fabovy matky a nic nevím....Se Samem jsme si vzácní...a každá společná chvíle je pro mne svátkem...ale tiše, aby to neslyšel, mohl by se pýchou nafouknout! +šeptá+.

Amon: I tak musím konstatovat, že vám to společně sluší. Dokonalá reklamní akce!

Sam: +Náruživě nandavá chlebíčky na štít.+ To vypadá, že se vybavujem na dlouhé období hladu. A proč se nesmím zabývat trenkama. Jak tak sleduji, většins pánů je naostro...+potřese hlavou a líbne ho do vousů.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát lis 05, 2010 11:09 pm

Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jean-Claude » pát lis 05, 2010 11:09 pm

*chytí si Man z jedné strany a trochu zvědavě se rozhlíží (v jiném časoprostoru se ještě dohadujou, tak jsou mírně opoždění, ehm:D) a následuje ji k Memory*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Bill Weasley » pát lis 05, 2010 11:11 pm

Memory: Před nedávnem. usměje se na ni Říkal jsem si, že tě musím navštívit, ale stihl jsem to až teď. Promiň. omluvně se usměje Je spousta lidí.
Jestli ještě jednou uslyším "drraoušku" tak mě asi zavřou k Mungovi
Bill Weasley
Mág

Příspěvekod Memory » pát lis 05, 2010 11:12 pm

Sam: Úľavne si oddýchne, že to Sam tak dobre zobral. "Dobre, necháme to plávať." usmeje sa. "Ďakujem. Gajdy majú svoje čaro, no myslím, že po dnešnom večere sa na chvíľu zas vrátim k niečomu menej hlučnému." zasmeje sa. "Už ste ochutnali haggis? Je to škótske národné jedlo."

Becca: "Ahoj. Teba som už poriadne dávno nevidela." (aspoň myslím) usmeje sa na ňu a vezme si darček. "Ďakujem a ďakujem." prikývne nadvakrát. "Som rada, že sa ti tu páči. Nábytok som vyberala asi pol roka." zasmeje sa.

Angel: Nechá si potriasť rukou a na tvári maá trochu pobavený výraz, keďže vie, aký Angel väčšinou býva. "Ďakujem vám. Dúfam, že u vás to tiež platí." akože to s tým šťastím.

Gabriel: Podá mu ruku. "Dobrý večer, rada vás poznávam." usmieva sa, no pohľadom radšej uhne, keďže GAbriel prišiel s Beccou, nemôže vedieť, či ide o upíra alebo nie.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » pát lis 05, 2010 11:12 pm

Mem: °Pokrčí rameny° Nejsem moc společenská °Zmerčí J.C. což jí dá záminku takticky se zdejchnout do koutečka. Je to poseroutka° Omluv mě já si půjdu dát něco k pití °pousměje se° Ráda jsem tě zase viděla a přeji spoustu šťastných let °zmizí v davu jak pára nad hrncem, načež se oběví u občerstvení kde si uzme sklenku pití a jde si někam sednout°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » pát lis 05, 2010 11:12 pm

+vejde dovnitř a začne se rozhlížet v tom davu. Vyhledá Mem a přistoupí k ní, v ruce drží kytici+ Dobrý večer. Tady to žije +usměje se spokojeně a podá Mem kytku do ruky+ Dlužím vám omluvu.
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Angel » pát lis 05, 2010 11:17 pm

Memory: +Zamračí se+ Štestí rozhodně není něco co bych sám sobě přál k narozeninám +odpoví, jen on, Nef a Spike ví proč to říká, takže Memory to asi nepochopí+ Hlavní je byt naživu, všechno ostatní už se poddá +trochu se pousměje. Není zas takoví mrzout jak se zdá+ Omluvte mě půjdu za Neferet +střelí pohledem po Spikeovi který je někde v okolí a odejde+

Nef: +bez řečí se posadí vedle ní, převezme si jednu skleničku a trochu upije+ Tak co tu chceš dělat? +zeptá se a pozoruje dav. nejraději by si zalezl někam do kouta, nebo vedlejší místnosti kde by měl klid+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Amon » pát lis 05, 2010 11:18 pm

Molly: Já sám jsem chodící reklama. A bea...+podívá se na beu jak v koutku ucucává pití+ Bea je Bea...+udělá vtipnej xicht, že tu už nezmění a jde jí dolít+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Loch house