Kuchyňa s terasou

in Scotland - sídlo Memory

Moderátoři: Beatrix, Memory, Chris Devon

Re: Kuchyňa s terasou

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob led 01, 2011 7:04 pm

No jenom kapku, zas to nesmím přehánět. Nebo dvě. Deci. +kouká jak to tam Mem lije+ No to by mohlo stačit. +usměje se, když má zmrzlinu kompletně zalitou+ Sedne si kes tolu sse zmrzlinou a pohodlně se opře a mlsá+ Tak co? +uculí se+ Už máš nějakého toho pěkného mužského?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Memory » ned led 02, 2011 12:18 am

Zaleje si zmrzlinu presne podľa Wenainho vzoru. Tiež si sadne za stôl oproti nej a začne mlsať. "Hmmm, je to výborné." pôžitkársky olíže lyžičku. Obom ešte doleje kvapku koňaku. "Nooo, mám." prizná a lišiacky sa pri tom usmieva. "Zdá sa, že som konečne našla niekoho, pri kom sa cítim plne spokojná. A ty? Neuvažovala si niekedy..." pozrie na Wenai trochu neisto, nevie, či sa chce na túto tému baviť. "...že by si sa s niekým usadila?" predsa len dokončí otázku.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned led 02, 2011 12:25 am

Jo? +culí se+ A koho? Není to doufám tajný, protože jsem zvědavá. +mrkne na ni+ No to víš, že jsem nad tím přemýšlela, ale ještě jsem nenašla vhodnou skupinku chlapců, se kterou bych se mohla usadit.... +rozesměje se+ Ne to byl vtip. Nenašla, ani nijak nehledám. Mě +zvedne prst+ to totiž baví. +dlabe zmrzlinu a pokrčí rameny+ A nehodlám to nijak lámat přes koleno a dělat věci co mě nebaví jenom proto, že to co mě baví není zcela společensky přijatelné.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Memory » ned led 02, 2011 12:36 am

"Tak skupinu..." zasmeje sa spolu s ňou. "Tajné to nie je. Je to jeden z mužov z Mýtinky. Christopher, ale myslím, že ste sa asi ešte nestretli." vydlabáva zmrzlinu a dojedá šľahačku s likérom.
"Myslím, že tu na LoSe ťa za to ani nikto odsudzovať nebude." pokrčí ramená. "Ani mne to nevadí, pokiaľ..." pozrie na ňu, no trochu sa úšŕňa, takže to ťažko brať ako výhražku. "nebudeš okupovať môjho chlapa."
"A čo ten Marigold? Myslím, že som o vás niečo čítala v DV."
Memory
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned led 02, 2011 12:41 am

+zavrtí hlavou+ To já většinou nedělám. Navíc pokud je z Mýtinky, tak má určitě krátký vlasy a to mě vůbec nezajímá. Protože čím delší, tím lepší. +usměje se+ Marigold? Hm, no jo. S ním je to trochu složitější. Já ho mám ráda, ale nedokážu si představit, že s ním budu už na pořád. +Vzdychne.+S Geraltem jsem to uměla. Ale uvidíme, jak se to s Marigoldem vyvine.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Memory » ned led 02, 2011 12:49 am

"Krátke vlasy a pištoľ za opaskom: poznávací znak mýtinkovských chlapcov." uškrnie sa. "No vlasy má kratšie, to je pravda. Vtipné je, že než som spoznala Chrisa, tiež sa mi páčili viac chlapi s dlhšími vlasmi." pokrčí ramená a nimre sa v prázdnom pohári. "So vzťahmi je to proste ťažké." opäť pokrčenie ramien. "Tak....dúfam, že sa to nejako vyrieši." zoberie pohár na pije sa koňaku....ten alkohol už na sebe začína trochu cítiť.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned led 02, 2011 12:54 am

No jo, já ty Mýtinkovský typy nemusim. +zasní se+ Takovej Nathaniel... To je chlap. On je sice trošku mladší, ale to nevadí. Vlasy má až po sem. +zamává rukou kolem kotníků+ A je úžasně roztomilej. +koukne na ni a uculuje se+ Hele a kdo se ti líbí ze slastí, ze všech těch upírů a dlaků, nejvíc?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Memory » ned led 02, 2011 1:11 am

"Nathaniel?" chvíľu rozmýšľa, či sa už stretli, až keď Wenai naznačí dĺžku jeho vlasov spomenie si. "Aaa, už viem. Raz som sa s ním rozprávala. Je milý, ale tie vlasy... to už je pre mňa trochu moc dlhé." pousmeje sa ospravedlňujúco. "Zo slastí? No tak.... vždy som mala slabosť pre Ashera." prizná potichu. "Je to asi preto, že ma pozval na večeru." uculí sa. "Ale to už bolo dosť dávno. Takže u teba vedie Nathaniel? Ktorý z tunajších mužov sa ti ešte okrem Merigolda a Nathaniela páči?" vyzvedá.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned led 02, 2011 1:21 am

+málem jí vypadnou oči z důlků+ Tebe pozval Asher, ten upír, všichni víme o kterým je řeč. Tady jizvy +naznačí půlku obličeje a těla+ Světlé vlasy, svalnatý a sexy. Ten? Ty jo! Ty se máš. +zase se opře, jí zmrzlinu a zamyslí se+ Kdo ještě? Hm... Koho pak tu máme? Tak Jean-Claude, ale komu ten by se nelíbil... Pak hrabě, ten umí úžasně skládat komplimenty. A Lucius, to je prostě Lucius. A Lestat, Bill, Salazar, Tony Dolohov docela ujde, ale nešla bych do toho, Jason, Richard a Björn Starsgard. No to by tak byli. Ty hlavní.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Memory » ned led 02, 2011 1:43 am

"Áno, to je on." prikývne a pousmeje sa. "Ale ako som povedala, je to už dávno. Navyše, aj tak je už zdá sa zadaný." Keď si na to pomyslí, ani ju to už nejak nemrzí. Proste to berie ako fakt. Počúva, koho Weani menuje a musí sa zasmiať. "Trištvrtiny z nich nepoznám." trochu sa zarazí...."No dobre, asi tak polovicu nepoznám." opraví sa napokon. "A ty si so všetkými...no...spala? Teda asi s Tonym nie, keď hovoríš, že by si do toho nešla." (ja viem, že nie....ale Memory miestne drby, hlavne v poslednom čase, moc nesleduje)
Memory
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Loch house