Kuchyňa s terasou

in Scotland - sídlo Memory

Moderátoři: Beatrix, Memory, Chris Devon

Re: Kuchyňa s terasou

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned led 02, 2011 1:48 am

+zasměje se+ Ještě ne, ale mám to v plánu. Spala jsem tak s půlkou, ani ne. Musim si nechávat něco do budoucna, abych se mohla nechat překvapit. +uculí se+ Času mám dost a zrovna zkouším takovou novou věc. Být věrná.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Memory » ned led 02, 2011 1:54 am

Krúti hlavou, no úškrňa sa pri tom. "Tak veľa zdaru." podvihne tochu pohár s koňakom, aby jej akože pripila. "A čo o vernosti zatiaľ súdiš?"
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned led 02, 2011 1:58 am

Nic moc, abych pravdu řekla. +nakrčí nos+ Nevim, co na tom lidi vidí. Ale zatim se držim, nejspíš proto, že se od něj nehnu na krok. Já vlastně ani nechápu koncept celé tě věci, vždyť, když někoho miliju, tak ho miluju i kdybych se vyspala s milionem lidí a když s někým spím, tak s ním spím. Je to něco jako kdybych s ním hrála kuželky. +zavrtí nad tím hlavou+ Nechápu to.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Memory » ned led 02, 2011 2:33 am

"To asi závisí na tom, čo pre teba znamená sex." naberie si ešte trochu zmrzliny, poleje likérom a začne opäť vyjedať. "Pre mňa to je o dôvere. Keď niekomu nedôverujem, nemôžem s ním spať. Nemá to pre mňa ten správny náboj. A dôvera nerovná sa láska. No keď je tam aj tá, je to ešte oveľa lepšie." hovorí zamyslene.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned led 02, 2011 2:39 am

Nejvíc mi lezou krkem ty Storminy kecy o tom, že nevím co je to věrnost a láska. Co je to věrnost - no dobře, to možná nevim. Ale láska? Jak si tohle může vůbec dovolit říct! Já jí taky neříkám, že je to koza a že má přehled chcíplé vlaštovky. +rozčiluje se a musí se napít koňaku, aby se uklidnila+ Já říkám, každýmu, co jeho jest. A nikoho do ničehu nenutim. +uculí se, když si na něco vzpomene+ Pokud to tedy nechce, že? Takovej bičík je někdy nesmírně užitečná a zábavná věc.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Memory » ned led 02, 2011 2:48 am

"Storm toho popísala." culí sa a vzápätí sa trochu neisto rozhliadne. "Len aby tu zrovna nelietala, bzučivka jedna." uškrnie sa. "Tak oni tí chlapi sa len málokedy nechajú do niečoho nútiť. Bičík? fakt? S kým si to skúšala?" zaujato.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned led 02, 2011 2:53 am

+zasměje se+ Tak vezmem plácačky a uděláme hon na mouchy! +uculí se+ S Nathanielem. On je tak úžasně... +snaží se to popsat, ale moc jí to nejde+ No ten jeho pohled, on má oči jak... No prostě... S ním. +zakončí to nakonec+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Memory » ned led 02, 2011 3:03 am

Musí sa zasmiať, že Wenai nenachádza slov. "Tak to asi vážne bolo dobré." mrkne na ňu. "Ja som pravdupovediac nad niečím takým nikdy neuvažovala.....nooo, raz som spútala Andrého." povie predsa len po chvíli. "Ale tam bol len šátok a putá....žiaden bičík."
Memory
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned led 02, 2011 12:36 pm

No, to je dobrý začátek. +zasměje se+ Já myslim, že člověk by toho měl vyzkoušet hodně. Všechno ne, to je blbost, některý věci za to fakt nestojí, ale většinu. Jenže na to musíš mít někoho vhodnýho. A někdy +blýskne po ní pohleden a šibalským úsměvem+ Nemusíš mít bičík ale k pěknému mučení stačí peříčko.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Memory » ned led 02, 2011 11:09 pm

"Je fakt, že nie každý muž je ochotný podstupovať podobné hrátky." prikývne a dopije koňak. "Chceš ešte?" ukáže na fľašu, v ktorej toho veru už moc neostalo. "Musím sa priznať, že ma to ale viac baví naopak. Keď je muž ten dominantný." povie bez obalu. Normálne by o tomto nehovorila, ale ten alkohol.... "O lechtání mi radšej ani nehovor." usmeje sa, keď si na niečo spomenie. "Ja som strašne lechtivá."
Memory
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Loch house