Filmový klub - debatní kroužek

Široké veřejnosti přístupné, veřejné kino.

Moderátor: Zaměstnanec

Re: Filmový klub - debatní kroužek

Příspěvekod Beatrix » stř zář 22, 2010 9:00 pm

áááá - já spoilery sice moc nemusím, ale u tohohle je naprosto jasný, že sestřih může klamat, takže mi to nevadí! a už teď slintám! děsím se toho, až dokoukám vypálený díly! což mi připomnělo, že sem zapomněla zapnout azureus a mohlo se už dávno zase stahovat...trochu se to slimáčí...
a kdy ta šestka bude? třeba na vááánoce? mimochodem vánoční díl ve..druhé? třetí? sérce je k sežrání! hlavně jak Dean zpívá!
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Memory » stř zář 22, 2010 9:08 pm

Keď o tom tak nadšene píšete, že by som to tiež začala pozerať? :lol:
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Manori » čtv zář 23, 2010 12:07 am

Bea: však právě proto je to ve Spoileru (ehm, alibi no:)) jako jo, ono v tomhle případě je to dycky nastříhaný tak, aby to zavádělo...no, první díl bude teď v pátek (jucháááj) a pak každej týden, nevím teď, jak budou mít pauzy...to vždycky se placatím od dílu k dílu, div že nestříhám metr:D
jo, vánoční díl :D ten byl..heh, jsem si vzpomněla na Amorka z 5x14..to je taky dobrý díl:D

Mem: lach, že by ses taky jako nakazila Lovcema? Však mrkni do Pentu, o čem to je...: http://www.fantasmagorium.net/hrichysev ... 2009080021

třeba by se ti to líbilo:)
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » čtv zář 23, 2010 2:39 pm

Memory jednoznačne doporučuju! Na tom je dobrý, že je to pokaždý tak trochu jiný. Nejhrůzostrašnější pro moje nervy je asi první a druhá série, pak mi příde, že se to uklidňuje, uvidíme dál. Ale je pěkný, jak i když to chytne jinej směr, tak se sem tam vracijou k původnímu stylu seriálu. A jak se tam proplítá takovej ten jejich specifickej humor.

a miluju ty pííísničky tam! hudba mého mládí! a fakt je skvělý, jak vždycky hrajou že sou třeba něčím posedlí, nebo tak, ta postava je najednou úplně jiná a teď jak se s tím vyrovnat! no prostě skvělýýýý!

tak to asi tak nějak dokoukám to co mám a rovnou napojím na to co bude! Tak mně pak průběžně nějak házej linky, ať začnu včas sosat ;o) Budu ti vděčnáááá! Jj, však sem přemýšlela, jak se do spoileru dostat - to sou věci, kterým čovek neodolááá!
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » čtv zář 23, 2010 2:47 pm

jj, první 2 série jsou takové kompaktní...ta trojka je takový předěl..a pak 4-5 je zas dokupy...teď jsem zvědavá, jak to bude, protože Kripke od seriálu odstoupil...ale zbytek snad zůstane...uvidíme, kam to povedou...původně měli končit 5.serií...
lach, nj, hudba..tu mám taky někde různě natahanou:D holt zavislak první katergorie...

jj, ale třeba takový shapeshifter je docela nechutný...jak se mění a odpadá mu kůže, zuby(néé, zuby néé), vlasy..blecht...
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Khurrem » čtv zář 23, 2010 6:44 pm

Man: Ano a dement (myšleno tím mé vlastní já) se na shapeshifter pro sihr podívalo na youtube.... a fuj fuj fuj... zuby fuj....
Lidé nemohou být ke svému blahu nuceni, proto musí být ponecháni vlastnímu svědomí.
John Locke
Khurrem
NEaktivní

Příspěvekod Memory » čtv zář 23, 2010 7:06 pm

Man: mno, znie to veľmi zaujímavo (ako niečo, čomu sa vyhýbam ;) ....ale možno je načase postaviť sa starým fóbiám). Nevieš, kde by som mohla stiahnuť prvú sériu? Prípadne, neplánuješ prísť na zraz? Že by som od teba vymámila napálenie ;) :mrgreen:
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Manori » čtv zář 23, 2010 7:54 pm

Khu: láách...jj, někdy je zvědavost nebezpečná...

Mem: ale tak ono to není až tak..ehm..někdy...no.. no, nevím, jak půjde stahování, už 4.serie leze jak slimák (já tedy tahám serialy z eztv.it) hm..klidně bych ti to vypálila, ale na sraz teď v říjnu asi nedorazím..jdu v tom týdnu sekat druhou osmičku:(
Manori
Site Admin

Příspěvekod Manori » čtv zář 23, 2010 8:06 pm

a něco jsem našla tady:
http://www.ulozto.cz/hledej/?q=supernatural
ale to sou asi s českým dabingem

a něco pak i tady na fan fooru:
http://forum.supernatural-cz.com/viewto ... f=18&t=139
Manori
Site Admin

Příspěvekod Khurrem » pát zář 24, 2010 8:17 am

Man: Tak tu osmičku ti nezávidím... mě čeká poslední... ale v úplné narkoze.... vymlátila jsem to z doktora ať mě uspí.... mno jo jsem srajda so se zubů týče....
Lidé nemohou být ke svému blahu nuceni, proto musí být ponecháni vlastnímu svědomí.
John Locke
Khurrem
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Kino