Filmový klub - debatní kroužek

Široké veřejnosti přístupné, veřejné kino.

Moderátor: Zaměstnanec

Re: Filmový klub - debatní kroužek

Příspěvekod Margarit Black » stř srp 29, 2012 1:50 pm

:o Já vůbec nevěděla, že Alex má dítě:D nebo jsem to tak nějak vypustila:D tak to je mazeec! ona je z Havaje, či co? Ale mně přijde Alex úplně mega v pohodě, ale to, jak z něj dělají takého pajáca, je na odstřel! :== Scénáristi by měli trochu zvolnit..ale Danny je prostě miláček:D jak mu to odfoukávalo to jeho hááro:D a chudák, s tím svým otcem musel mít teda terno..já toho herce znám z Kasíno Las Vegas a tam byl něco jako Steve, akorát ve starším provedení..to bylo na zabití!
Laaach, a ten pes jak se jim tam furt dral do záběru:D se chtěl taky ukázat 8-) a ten klaksoon:D víc takových videjí, by to chtělo :D

Akorát, na mě upírka trochu moc zbytečně vyretušovali v tom videjku..on není potřeba retušovat :Q
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Manori » čtv srp 30, 2012 1:00 pm

no má...kluka, ten už je velký a ted čeká s tou havajskou serfařkou/modelkou druhé:D drby po netu no :) :) Holt asi to musí být takový hero pták, no. aby vynikl ten zbytek, třeba Danno:) ale fakt musí mít na place srandu. nebo ten dědek, jak měl zkoumat diamanty a on ho pustí někam do prdele pod stůl:D:D

hm, no to nemuseli, jemu není třeba nic ubírat nebo přidávat... :Love
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Margarit Black » čtv srp 30, 2012 2:59 pm

Jooo:D ten dědek byl mega:D ale upřímně? tohle už mě napadlo tolikrát, když někde byla scéna s těmito šutříky..kolikrát jim ten šutr spadl na zem a museli ho hledat..a konečně jsem ju viděla:DD mě straašně pobavil ten klakson lodi, jak se bavil Danno s tím mrtvým policajtem, s tím tlustým..prej, co to bylo..to byl horn:DD jsem myslela, že fakt padnu:D ale to byla taková ohlušující bomba:D
A dokonce i ta bloncka byla moooc v poho! teď bude hrát v seriálu o těch hasičích, tak jsem na ni zvědavá:) aspoň myslím, že je to ona :D
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Manori » čtv srp 30, 2012 10:36 pm

hej jo...hodně vtipný...a ještě někde u vody, "žbluňk" a melounek dva v prdeli:D Hm, toho policajta mi bylo na konci serky líto, se tam konečně začal zapasovávat...a prd. Ale taneček s patologem, taky pěkný...celkově, jak ho v té jeskyni nechali mlet a mlet a mlet...a pak, tak zastaví mě sakra někdo?! :D no jsem byla pod stolem. A jo, ta bloncka bude v hasičích...nakonec jsem si na ni zvykla a taky ju poslali do kytek, škoda, no... to taky mohlo být zajímavé. Ale bloopers s ní taky bezvadné, to jo. A psék lezoucí do záběru, taky pěkné...furt chodil za Scottem, až jsem si říkala, že jestli je jeho, že tak na něj bere, že ho lidi okolo neuhlídali:D
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Margarit Black » sob zář 01, 2012 8:50 pm

Nebo má Scott zvíře a pak bych se tomu ani nedivila:) člověk si asi na ty postavy nemůže moc zvykat, bo pak jdou najednou všichni do kytek..možná nevím, zda je úplně dobře, že se řídí těmi fanoušky..zas na druhou stranu nevím, jak moc jim třeba klesla sledovanost, když tam byla bloncka a oni tak řvali..
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » čtv lis 15, 2012 12:19 pm

Heh, tak jsem koukla na tu slovenskou kravku..byla vtipnááá, ale i tak ju nemám ráda:D
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Manori » pon lis 26, 2012 1:18 pm

slovenskou kravku? Jsem mimo lavor :lol:
Manori
Site Admin

Předchozí

Zpět na Kino