Filmový klub - debatní kroužek

Široké veřejnosti přístupné, veřejné kino.

Moderátor: Zaměstnanec

Re: Filmový klub - debatní kroužek

Příspěvekod Memory » pát zář 24, 2010 10:18 pm

Man: Brrr...ja mám zatiaľ vonku len jednu. Tým ostatným sa akosi nechce, tak dúfam, že ostanú tam, kde sú :roll: . Za odkaz ďakujem, posťahujem si to asi odtiaľ :)
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Manori » sob zář 25, 2010 1:11 pm

Mem: jo..brr je dobré zhodnocení:) však zkus kouknout, třeba to nebude takové hrozivé...

Bea: http://eztv.it/shows/264/supernatural/ - 1. díl 6.série je na světě:)
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » sob zář 25, 2010 4:44 pm

Ten shape....no víš kterej, mně zas tak nevadí, spíš je mně jich líto jak vždcky vykládají o svým životě..to už tam bylo asi potřetí a vždycky je to víceméně výsledek determinace.

Mem...já na některý scény rači nekoukááám, to poznáš, že se nemáš koukat ;o) A teď už se to dá, už to nebývá tak strašidelný. Su v půlce čtverky, druhou půlku dostahovávám, a nejrači bych u toho seděla celý dny!

A man je vydanej ofic soundtrack nejakej?

Jinak já hlavně oceňuju torrenty, páč ty rar ludry jak je jich milion, těm sem nějak nepřišla na chuť ani na systéééém! Tak díky, du sosat šestečku do foroty!
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » sob zář 25, 2010 8:08 pm

no..oficiálně ti ani nevím...já tak různě skákala po foorech a tak..tam holky dělaly seznamy, co kde bylo za písničku a pak to asi dávaly dohromady...já mám cosik co je na první 4 série - vypadá to docela hodně sesbíraný nebo tak...ale odkud jsem to sebrala...hm..pohledám....

ha, tak jsem našla tohle:
Kód: Vybrat vše
http://www.multiupload.com/JRQAL29V1H

to by měl být první ofic soundtrac ze všech 5ti sérií(prý je teda instrumentální...

jinak dobré je i tohle slovenské forum:
http://supernatural.77forum.com/forum-f7/topic-t166.htm

(tohle je konkrétně odkaz na hudbu, ale jsou tam i ruzny wally fotky a tak)

jejich web je:
http://supernatural.cinemaview.sk/
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » ned zář 26, 2010 12:52 am

Jůů, děkujííí! Zítra vzorně postahuju! Už ani nemám žádný céda na poslouchání, jak to všechno znám nazpaměť! Si to vysmahnu k vaření, tak. ;o)

PS: Jo a bezďa je čím dál lepší! Ten jeho...výýýraz! Trochu jako Colombo vypadá i zírá!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » ned zář 26, 2010 11:50 pm

lach..jj, on je co díl, to líp...(počkej, až se dostane do bordelu, u toho jsem chcíípala:D:D)
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » pon zář 27, 2010 2:45 pm

Tak včera sem si stahovala spouuustu písniček, a mám závislost na Asii! Přitom napoprvé mně přišla příšerná! To sou nejhorší návykový písničky!

V bordelu sme byli včera! On je fakt k sežránííí! ale jenom v té původní formě, jinak mně příde až nepříjemnej. i sam s deanem sou občas takoví..nesympatičtí, no především sam no..ehmmmm....včera sem začala pátou sérii, tak su napnutá jak kšandy. některý věci sou sice docela předvídatelný, když už si člověk zvykne na ten styl (=zesere se co může), ale i tak je to skvěle proložený!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » pon zář 27, 2010 8:03 pm

no ty jsi rychlík:D v původní formě?? ehm..to nechápu... jo, občas jsou napřesdržku, ale i tak...mi třeba trochu vadilo, jak Dean postupně čím dál víc fňuká a vytrácel se ten jeho skvělý humor...no horsmeni jsou skvělí...takoví moderně pojatí:) ale po začátku 6. série..fakt jsem ráda, že tam je Bobby, to je takový pilíř, jak se mele všecko páté před deváté, tak on zůstává.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Bruno Duvenblejt » úte zář 28, 2010 10:47 am

Proleze tam všecko, nahlédne do kinosálu, udělá pár fotek a zběžně projde program kina a je pryč.
Bruno Duvenblejt
Člověk

Příspěvekod Beatrix » úte zář 28, 2010 3:01 pm

No jako když je to Cass - když to není hippie, nebo Jim bo jak se menoval. Prostě jen Cass. zajímavý, jak charakter změní i tu vizáž tak nějak. Jj, to mi u Deana taky trochu vadilo, ačkoliv to bylo naprosto pochopitelný. On pak docela lítá nahoru dolů, tak doufám,ž e se to zase ustálí. Ono je fakt, že všechno do čeho tak nějak investoval bylo na nix...ale už bnebudu spoilerovat ;o) Jen mi to dějově připomíná prison break - takový to, že když už není co by, vneseme svár mezi hlavní hrdiny. Ale jo, dobrý! Snad se zachvílu urvu mrknout na další díl!
Bobby je zlatíčko, jen si občas říkám jak tak může žít..tak v té špíně tam a tak...oni nejsou tak materialističtí a přecitlivělí jak já no...
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kino