Filmový klub - debatní kroužek

Široké veřejnosti přístupné, veřejné kino.

Moderátor: Zaměstnanec

Re: Filmový klub - debatní kroužek

Příspěvekod Manori » úte zář 28, 2010 4:12 pm

jo táák..tak to souhlas...když Cass, tak jako s křidýlkama... jj, Jimmy...má rád vepřové..ehm..br. Se docela divím, že se při tomhle natáčení Misha nepozvracel na místě..to bych nedala...nebo ty různý sajrajty, co pojídá průběžně Dean...to Jensen taky někde říkal, že to není k jídlu, v podstatě všecko skoroumělohmotný...blecht... heh..hlavně, když byl Dean v..ehm..na dovolený v teplých krajích...halda lahví po celým baráku...otřískaný auták..no, pravda impalka je nablýskaná a má styl..ale kdyby nevrzalaaa...(muheh, zrovna jsme se Meg diskutovaly na mailu, Sammmy bude mít svoje autko..prej je moc hranatý...mi to nepříjde, mám radši trochu dravé ostré auta..ale zas jak co..ale shodly jsme se, že k němu tak nějak nepasuje..)
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » úte zář 28, 2010 4:20 pm

Lach, no Dean je úžasná drtička! Minule žral furt tu šumku! To bylo vtipnýýý! Oni vůbec dost často jijou..furt...tam by se jim hodil Adelstein, ten taky ve většině filmů jíí a jíí a jííí.
No Impala je čistá, kluci docela taky, ale minule sem koukala, že Bobby má hadry asi deset let nepraný, i tu kšiltovku... To musí být odéér. A tech milion rezavých aut před barákem, paráda.
Lach, tak to su zvědavá co přinesou další díly teda! Ono jak u kterýho auta se ten tvar i snoubí se stylem.
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » pát říj 01, 2010 11:19 am

jj, však on se nětěší moc dobré pověsti v okolí:D v podstatě ožrala na vrakovišti:D
k tomu Cassovi ve čtvrtek...: jj, ted to zkonili, protže Supernatural uhnul novince na pátek ... on má takovou vzestupnou tendenci:) a to je tam v podstatě proto, že si ho fans vydupali..měl být jen 6 epizod a nazdar...

odkázek na bloopers z 5. season, nebudu to dávat do seznamu, když to je taková skopičina...na youtubu pak jsou i k starším sériím:)
http://www.youtube.com/watch?v=Asi0OX7_aqk
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » pát říj 01, 2010 2:24 pm

Tak to sedí.
Lach! Já se právě bála, že už tam nebude! A je skvělý, jak tam vždycky přiběhne, ani vlastně nedělá třeba nix moc důležitýho, ale řekne něco a zase zmizne. On tam prostě musí být! Andílek náš rozkošnej! Ehmmm...Kdyby chtěl véču zadarmo, a že vypadá, že by ju potřeboval..víš kam se má dostavit...padampam...(a možná mu dám i na novej kabát...) Vidíš sem si tak říkala, jak nosijou pět sérií všichnis tejný hadry..to musí být ale humáááč!

ááá! já se mrkla jenom na ten začátek, pak tam byly střihy i toho co sem ještě neviděla! takže sem si to uložila, ale už ten začááátek! no SN ala Miami, to byl neskutečnej díl! A hlavně to byl dokonalej Horatio! Na to musím mrknout znova!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » pát říj 01, 2010 2:34 pm

lach..tak jestli se někdy tady objeví, ak ho pošlu na Mýtinku...no, je fakt, že typově nosí furt pryč všichni to samé, takže by to byl asi pěknej hnus...ještě, že na natáčení, je dycky od každýho x...lááách, ale dobrý, jak si každýho omotá kolem prstu:D ale ono to ani jinak nejde...

ha, no vidíš to, to mi nedošlo...tak to nejdřív dokoukej a až pak mrkni, ono to má pak i lepší vyznění, jak člověk ví co je z čeho....
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » pát říj 01, 2010 9:53 pm

No esi je to alter ego toho koho si myslím, tak se asi nikdy neuvidíme ;o) Ale každopádně, že pozdravuju!
Kdby jen typově..ehmm... ale minule měl bobby čistou kšiltovku! Fakt sem se dívala, že byla čistá! asi bylo velký praní...

jj, právěže tonemělo ten šmrnc, ale to čemu sem rozuměla (haha...) a to co sem viděla bylo vtipný! takže si to vychutnám!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » sob říj 02, 2010 5:46 pm

kurde..asi si zas sedím na ocásku vedení...alter ego? (jestli myslíš toho, kdo ho tady píše, tak chápu, jestli ne, tak jsem offline) lááách... to je dobrý...jakých detailů si nevšimneš...si schválně asi budu muset něco pustit, abych se podívala:D

ale joo..ono se to dá, pokud to teda nepolknou nebo se přes to nesmějou jak paka...když bys nevěděla co, tak řvi, snad budu schopná to přetlumočit do lidštiny...ale ono to někdy ani není třeba..i když je fakt, že od těch starších epizod jsou ty bloopers trochu...já bych řekla lepší (tady ta 5tka se mi líbí především proto, že tam dali i Casse/Mishu a jeho nepovedený a kecy...Misha je totiž cvok..ten chlap není normální :D...no v bloopers 4 serie snad ani na par bliků není:( )

tady jsou z těch minulých serií, to už bys mohla, když´s to zkoukla:)
http://www.youtube.com/watch?v=Mo7ahpaJ ... re=related (1. season)
http://www.youtube.com/watch?v=YosIm0Cc ... re=related (2.season)
http://www.youtube.com/watch?v=YtpXQusA ... re=related (3.season)
http://www.youtube.com/watch?v=wnhAIFplS4g (4.season)
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » pon říj 04, 2010 12:32 am

Lach jo, myslela sem toho kdo ho tu hraje...

ještě u těch detailů - sem měla pocit, že jak "Sam" pije banánovej koktejl, takže že se mu taky záhadně doplnil...a snad to tam znělo i jako srkání, bo to bylo jinde, a byla plná sklinka...

áá tak sem to všechno skoukla! a jo, rozumět jim sice moc nejde, ale většinou chápu o co de ;o)

A ty poslední díly...byly lehce depresivnííí! Takový smutný..celý... Zítra mrknu na první díl šestky, a už bych mohla stahovat druhej, jestli tam někde už je,

A pronásleduje mě tahle písnička:
http://www.youtube.com/watch?v=SXpnI52cLEc
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » pon říj 04, 2010 11:21 am

lach..no, když tak ho někdy "ukradnu" no...

heh..tak asi se chybka vloudila střihačům:)
jj, to je právě na tom to dobrý, že se člověk baví, i když zrovna nechytá všechno.... jj, už je i 2. díl (ho du koukat dneska večer, konečně juch) i titule už jsou..všecko na těch webech, jak jsem posílala...

jj, tahle nemá chybu, tady je i text, docela drsně sedí k Supernaturalu:) ( http://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/ ... ath-155248 ) akorát ten český překlad ber s rezervou, je to místy mimo, ono vůbec překládat písničky z aj je docela mor...
hih, ale je fakt, že tahle se zakousne a nepustí..i Smrták byl skvelej, takový..správně vyzáblý, studený anglický čumák...ale ten britský přízvuk tam sedl naprosto výborně...narozdíl od Belly-...ta mi tím huhláním lezla na nerv.
no a pak si dycky vzpomenu na Deana, když slyším tohle: http://www.youtube.com/watch?v=HsyMtYoSkC0 (a podezírám Sama/Jareda/ že se to on směje v pozadí:))
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » pon říj 04, 2010 11:54 am

On je koneckonců na kradení těla asi už zvyklej, co...padampam.. A náhodou hovězí bylo skvělýýý!

Uuuuž stahuju! Huráá!

Jj, buď tam byl překlad, nebo sem aspoň něčemu rozuměla, právě že mně přišla, že je dělaná k tomu, ale to je nějaká..kovbojská? Jak sem pak hlodala na youtube, tak je docela populární. No každopádně drsnááá! Tak texty sou vždycky maso...sme do němčiny museli vždycky překládat Rammstein, a s tím se nedalo hnout, díky těm jejich třešničkám a oříškům.
Death byl grandiozní! Od včerejška mám chuť na pizzu! A Crowley se mně taky líbil!
Bella pro mě byla divná v tom, že sem se v ní nedokázala vyznat, víš jak nevíš kdy jí můžeš věřit a kdy ne, a pak seš pernamentně ve stresu, že zase kecá. Na druhou stranu to dodávalo šťávu.

No Dean zpívající je bezkonkurenční! Já se u toho válela! A jo, docela to tam zní jako Samův smích! Stejně některý ty díly byly místama až morbidně vtipný! A začátek psychárny byl dokonalej!
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kino