Filmový klub - debatní kroužek

Široké veřejnosti přístupné, veřejné kino.

Moderátor: Zaměstnanec

Re: Filmový klub - debatní kroužek

Příspěvekod Manori » pon říj 04, 2010 4:45 pm

no to jo...

jj, to je přezpívanný originál chlápka...a zaboha si nevzpomenu jméno teď...no to je fuk... právě, ty texty jsou blbý v tom, že to v originále vyzní jinak a nejde se s překladem vejít do význmu tak, aby z toho nevylezla blbost...

No Crowley..ten je výborný...(a bude v 6ce) se mi líbilo jak Bobby na něj vyjel...Musels to fotit? a Crowley..Musels u toho používat jazyk? no já myslela že umřu u toho:D
chach...psychárna.... Pudding forever! http://www.youtube.com/watch?v=4b5OIIOcnVQ

kurnik,,,taky bych si dala pizzu...hm..si můžu nechat zdát..
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » pon říj 04, 2010 10:52 pm

Lááách jo pudink! Mě bavil ten vstupní pohovor! Ten si musím pustit znova, ten měl šťávu!
Spoiler: show
Tvrdí, že spustil apokalypsu, ve skutečnosti jsem to byl já...

Esi je originál ten chlápek v klobouku co to na youtube zpívá na poodiu, tak vím ;o) Ale od toho to znělo jako trochu nepovedený karaoke, buď sem viděla blbý video, mělo to tak být, nebo to není on.

Crowley válel celou dobu! To je vtipný, jak vždycky když někdo náhodou zůstane naživu, tak proto, aby se vzápětí objevil v bezvýchodné situaci, to žeru! A ta fotka byla kouzelná!

Pizza..že bych zítra..mmch..rajčata ještě sou...ale někdo musí prvně dojest zbytky..
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » úte říj 05, 2010 12:14 pm

jo, to bude on, takový přidusený stařecký hlásek...ta verze mě teda nijak nenadchla, úprava pro SN je mnohem, mnohem lepší...
a tady jsem vylovila nějaký remix:
http://www.youtube.com/watch?v=IYWDZ0BajnY

s tím podiem, to si mi připomněla, jak občas na conech chlapci blbnou...z těch videí si ani nepouštím zvuk, stejně přes ty fanynky ječící není rozumět ani prd...ale někdy je to vtipný pozorovat...

tady třeba z jedné aukce trik pro charitu, aneb jak si pomoct, když je Jared tak velkej:) a Jens na to nemůže koukat:D
http://www.youtube.com/watch?v=9IqeQ8vSiDQ

a pak jsou hezký i tyhle otázky...někde na slovenském webu k tomu snad byly i titule..
http://www.youtube.com/watch?v=6-MqS7OTq_I
http://www.youtube.com/watch?v=yFMuOoZqlzY

ale to už je hodně do hloubky posedlosti, no :D
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » úte říj 05, 2010 7:48 pm

Ten remix je dobrej! To by chtělo jako cédo singl, jak tam bývají různý mixy, asi pětkrát ta samá písnička pokaždý trošku jinak. To můůžu!

Lach! Oni sou hrozní komici! Ty role jim fakt sedly, a to s "Dean" je fakt! Sam je tím snad posedlej!

No já si včera jen něco chtěla najít a pak sem hodinu čuměla na jejich vtipný scénky, a bylo to dokonce deutch, takže sem i rozuměla - jako vystříhaný ze seriálu, pohromadě je to skvělý!

Jo a včera sem sjela ty dva nový díly aaa...já nevím, příde mi to až moc vážný. Jako hey, jasně, je to vážný, ale to bylo celou dobu a bylo tam víc vtípků, teď to bylo úsměvný snad jednou? Je to až takový moc..rodinný drama pro náročnýho diváka. I ty postavy sou najednou..jiný..trochu až cizí. Nehledě na ten chumel nových postav, ze kterých mám pocit, že jen čekají na odklizení a zavazijou tam. Ale tak třeba se to teprve rozjede a chytne to šmrnc. Není to špatný, jen možná po těch všech sériích to je trošku jiný a kdybych neviděla teď všechno naráz, nepřišlo by mi to.

A to Samovo auto! Mně se o něm zdálo! Někde sme před něčím zdrhali a moc si toho nepamatuju, ale auto tam bylo! A příde mi, že k němu fakt nejde..on i jak je takovej vysokej, tak je to zvláštní.

A fakt nesnáším Samuela Sr. Brrr!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » úte říj 05, 2010 8:34 pm

jj, je to jiný...oni se jakoby vrátili k začátku, s tím lovením a tak...ale zároven jsou tam všichni...nevím, furt je podezřívám, že něco...ta nová famílie mi leze na nerv, ale oni něco kujou (doufám, že je brzy něco sežere, včetně grandpa Samuela...). No, třeba, když se teď Dean rozhodl vytáhnout do boje v impalce, se to trochu vrátí...a bude Cass v dalším díle(juch, juch).

Lach, zdálo, tak tak daleko jsem se nedostala...jako já dodge jako značku můžu...především teda viper Obrázek
(samův by měl být charger což bych řekla, že i souhlasí..)
Obrázek

no, nevím...v čem by tak líp sednul...tohle je prostě hlavně černý a "modernější" než impala, ale je to tak trochu snaha o nápodobu Deana s impalou a to prostě nejde...
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » stř říj 06, 2010 4:48 pm

Jo, však Sam senior minule telefonoval...ale aby to nebylo zas takový to jakože bude vypadat zle, ale bude hodnej. Chm, to by se mi ani moc nelíbilo. Oni sou fakt takoví čekatelé na úklid. Jednomu už to myslim zakroutilo krkem, ne? Počítám, že časem zbydou zase jen sami kluci. A cass samozřejmě!

Tak jako auto je to hezkýýý! To jo, ale k němu...asi su moc zvyklá na tu impalu k nim. Já si ani k Deanovi nějak moc jiný představit nedovedu. Oni sou tím stylem takoví kluci z vraku.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » stř říj 06, 2010 9:51 pm

nee...když zlej, tak zlej...tyhle překrucovačky...někde to třeba sedne, ale tady to doufám nebude...hih, no, co jsem viděla zatím, tak to bude docela akční (a jestli mi zase z/a/bijou Casse, tak se naštvu! :D)

nn, k Deanovi už ani nic jiného nejde...teď jak jezdil v tom světlým něčem (ford, bo tak cosik?), to bylo jako by byl bez ruky...však taky na konci mu očička svítila, jak z ní stáhnul tu plachtu za vrnění motoru...ale jestli jako budou jezdit za sebou v autech, tak to bude blbý...
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » čtv říj 07, 2010 10:02 pm

no fandím tvýmu plánu ;o)

Sam by to svý mohl někde sešrotovat, Impala musí vyhrát. A v tom druhým autě vypadal Dean jako Cody na venkově.

Cass je rozkošnej, když vždycky dojde dobitej..zabitej...ten toho snese..pampadam..
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » pát říj 08, 2010 12:24 pm

lach, sešrotovat...jsem si vzpomněla, jak je nabral ten kamion, jak Dean pobíhal po nemocnici jako duch....to taky bylo maso..

hihih..on je Cass takový vděčný otloukánek...ale třeba taková bitka s Urielem..to bylo docela hezký..i když on je tak hrozně "nebojovnej typ" těmi pohyby, co předvádí, když chce dát někomu zblízka na držku ručně stručně.. když použije nějakej blesk nebo tak, dobrý, ale tohle...si dycky říkám, že kdyby fakt toho druhýho herce praštil, tak si zlomí zápěstí...což mi připomnělo v blooper 5 season, jak se tam na tom hřbitově bratr/Micheael nechává otloukat molotovem a ne a ne rozbít tu láhev :D a pak narážky na fight club ("Why the ear?" to je taky legendární)...
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » pát říj 08, 2010 1:54 pm

jo, to byl další z šoků, kdy se úplně všechno obrátí! maso! si říkáš, že horší už to snad být ani nemůže..a ono jo no...ale ta smrtka byla pěkná, taková sympatická. měla děsně zvláštní obličej jak vosková panenka bo něco, furt držela takovej zvláštní výraz, ale právě mi to k ní šlo!

Já nemůžu zapomenout jak si to vyřizoval s Deanem! Co se mu stalo? - Já!
To bylo takový rozkošný!
Lach hřbitov byl skvělej! Jak Luc, že svýho bratra může mlátit jenom on! a ...puff! to bylo docela maso! dnes bude další díííl, žejo? muhehehe! ale je to teda dost bídný - díl co týden, těch deset na den bylo lepšíí!
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kino