LoSí Kinosál

Široké veřejnosti přístupné, veřejné kino.

Moderátor: Zaměstnanec

Re: LoSí Kinosál

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob kvě 21, 2011 2:28 pm

Hm? Jo, díky. +vezme si od ní zmrzlinu a nabídne jí za to svou, pak spíš sleduje film, sem tam na ni koukne, pohladí ji po stehně nebo po ruce, ale oči má pořád upřené na plátno, když už tam Lisbeth pohřbívají, tak na to kouká, oči trochu vytřeštěný a skoro ani nebýchá, jak je napjatá+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » sob kvě 21, 2011 8:10 pm

+Kouká na film, ale většinu času nenápadně pozoruje Wenai a usmívá se tiše, jak zaujatě na to kouká. Když Lisbeth pohřbívají, říká si, že to holka nemohla přežít. Stiskne Wenai ruku a upokojujícně jí přejede palcem po hřbetu. Když se ale Lisbeth vyhrabe nakonec ven, nevěřícně pokroutí hlavou.+ To je tedy drsný! +neodpustí si tichou poznámku.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob kvě 21, 2011 8:16 pm

Že jo. +kouká na to a když se objeví titulky, tak zůstane sedět, kouká na plátno a pak se koukne na Kim+ Myslíš, že to přežije? +zeptá se jí, ohromená filmem, usmívá se a drží ji pořád za ruku+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » sob kvě 21, 2011 9:44 pm

Vzhledem k tomu, že ji nedorazily tři kulky a pořádná kupa hlíny... určitě. +ucuknou jí koutky.+ Já snad na ni začnu žárlit. +ušklíbne se pobaveně, jak koukne na Wenai. Že se jí Lisbeth tak líbí.+ Máš ještě něco v plánu, nebo tě teď vezmu někam já? +zeptá se s úsměvem.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob kvě 21, 2011 9:48 pm

Co? +koukne na ni+ Žárlit? To fakt nemusíš. +zasměje se, natáhne se a dá jí pusu+ Teď půjdeme do jednoho luxusního báru a můžem si tam třeba i zatančit. +mrkne na ni+ Pokud budeš chtít, já tě nutit nebudu. Nebo máš lepší nápad?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » sob kvě 21, 2011 10:01 pm

Dobrá, tak já ti budu věřit. +v očích jí šibalsky blýskne a jak jí Wenai políbí, v polibku si ji přidrží o něco déle.+
Přesně něco takovýho jsem měla na mysli. +souhlasně přikývne a jak se rozžnou světla postaví se. Wenainu ruku pořád drží, tak ji vytáhne na nohy k sobě.+ Jdem. Mimochodem, velice dobrý výběr. Opravdu jsem se bála, že to bude něco ve stylu Pretty woman. +řekne s úsměvem, jak vycházejí ze sálu.+ Kde přesně je ten bar? +zajímá se.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob kvě 21, 2011 10:12 pm

Pretty woman? +rozesměje se+ Tak na to mě fakt neužije. +jdou spolu k autu+ Ten bar je v Provinilejch slastech, to je striptýzovej bar, ale na striptýz dneska nepudem. +koukne na ni+ Nebo by jsme mohli, kdyby se nám chtělo, ale mají tam parket a bar u toho, takže tam. +kývne a odemkne auto a otevře jí dveře a podrží je, aby mohla nastoupit+ Doufám, že tě ukecám na jeden tanec. +mrkne na ni a nastartuje+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » sob kvě 21, 2011 10:48 pm

Jo, +zamyslí se.+ tam jsem vlastně už byla. +nasedne si a když jí Wenai podrží dveře, musí se usmát.+ Myslím, že pro dnešek bude stačit i ten bar... s parketem. +dodá nakonec, když Wenai sedí vedle ní. Zasměje se.+ Že jsi to ty. +mrkne na ni, pak se zatváří spiklenecky.+ Ale bude to chtít hodně panáků!
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Richard Prewett » stř pro 07, 2011 12:18 am

Myslíš, že bych měl? +culí se a dělá hrdinu, ale jak se rozjedou, tak si ho předci jenom zapne.+ To neznám. +řekne zamyšleně, jak se snaží přijít na to, jestli to už slyšel. Po chvilce na ni koukne s úculem.+ Takže tobě se líbí tvrdí chlapy? +zeptá se se zájmem, ale koutkem mu pobavené cuká.+ Ale pokud si můžu vybrat, radši si poslechnu tvrdý holky. +mrkne na ni spiklenecky.+ Na jakej film vůbec jedeme?
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv pro 08, 2011 11:02 pm

Korpiklaani jsou náhodou božácký, abys věděl. Slyšela jsem je naživo a pak jsem viděla, jak vypili mraky panáků hruškovice. Chtěla jsem se jim pak vsocknout do busu, když byli nametený, ale nějak jsem se taky opila a nějak jsem na to zapomněla. +zazubí se na něj+ Tak jo, my sme taky tvrdý... holky. +vloží dovnitř kazetu s jejich písničkama a některá se z tama ozve, třeba Ugly, jenom demo+ No... já ještě vlastně nevím. Rozhodnem se, až tam budem, jo?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kino