LoSí Kinosál

Široké veřejnosti přístupné, veřejné kino.

Moderátor: Zaměstnanec

Re: LoSí Kinosál

Příspěvekod Richard Prewett » čtv pro 08, 2011 11:54 pm

Co všechno se já o tobě nedozvím. +kroutí pobaveně hlavou. Poslouchá tu jejich písničku, sleduje při tom cestu a čas od času se trochu křečovitě chytne palubní desky.+ Myslím, že tuhle jsem už slyšel. Hrály jste ji na tom vašem koncertě. +řekne s úsměvem.+ Klidně. +pokrčí rameny.+ A víš třeba na co bys tak měla chuť? Něco akčního, nebo nějakou.... +koukne na ni šibalsky.+ ... romantiku?
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát pro 09, 2011 4:17 pm

No tam jsme hráli asi všechny, protože jich máme všehovšudy šest. +zasměje se+ Nebuď v křeči. +napomene ho, když si všimne, že se zase chytnul palubky+ Se mnou se nevybouráš. +jen tak z legrace udělá na silnici několik prudkých vlnek a pak zaparkuje před kinem+ Posero. +posmívá se mu, ale v dobrým+ Slaďák, chtěl bys jít na slaďák? Hm... já teda se cejtím spíš na něco akčnějšího. +vyleze z auta+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » sob pro 10, 2011 4:38 pm

+Nadzvedne obočí.+ Jak dlouho už spolu hrajete? +zeptá se.+ Já nejsem! +ohradí se a pustí se okamžitě palubovky, které se zas při jedné ze zatáček chytnul.+ Já ti dám poseru! +Plácne ji přes zadek, jak jde za ní a musí se zasmát.+ Ach, princezno, z tebe si už člověk ani nemůže dělat srandu. +pokroutí hlavou s úšklebkem na tváři.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob pro 10, 2011 7:00 pm

Ze mě? +usměje se na něj+ Ze mě si náhodou můžeš dělat srandu pořád. +vyplázne na něj jazyk a zadívá se na seznam filmů, co promítají+ No to si ze mě dělaj srandu, ne? +vyyalí oči na obrazovku+ Oni natočili remake Mužů, co nenávidí ženy. +otočí se k Richardovi+ Na to musíme jít, musím zjistit jestli tahle Lisbeth je hezčí než ta první. +chytne ho za paži+ Že na to půjdem? Je to akční detektivna, viděls to už? Myslím, že se ti to bude líbit.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » ned pro 11, 2011 2:27 am

Co? Kdo si z tebe ještě dělá srandu? +uculí se a nakoukne jí přes rameno do seznamu filmů.ľ Jestli je hezčí kdo? +zeptá se nechápavě.+ No, to jsem ještě neviděl, ale proč ne. +pokrčí rameny. Koupí pro oba lístky a zavede jí do kinosálu.+ Ksakru! +vzpomene si.+ Nekoupili jsme žádný popcorn!
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned pro 11, 2011 3:28 pm

No jo, popcorn! +plácne se do čela+ Já pro něj skočím, zatím nám drž fleka. +otočí se vběhne do vestibulu a protlačí se přes lidi až k obsluze a vůbec si nevšímá nadávek, tam koupí obří krabici popkornu, pak ještě jednu, úplně malou a tacos s hromadou sýrové omáčky a pár čokoládek, zaplatí to a zase se začne prodírat zpátky do sálu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » ned pro 11, 2011 7:48 pm

+chtěl po něj skočit sám, ale když Wenai tak rychle vylítla, stihl za ní akorát zavolat+ A colu! +a pak tedy držel ty místa, dokud se Wenai nevrátila.+ ty sis koupila malý? +podiví se a automatickz se natáhne po tu velkou porci.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned pro 11, 2011 10:49 pm

Ha ha ha. +řekne a posadí se vedle něj, podá mu jednu colu, druhou si dá k sobě+ Pro nás je ten velkej, ten malej, to je mí vrhátko. +podá mu velkej popcorn+ To je na vrhání po lidech, co se třeba cicmají a myslí si, že je nikdo nevidí, kdyby ten film byl náhodou nudnej, tak se můžem zabavit jinak.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » pon pro 12, 2011 1:18 am

+Vezme si colu a při tom vyhlášení na ni nevěřícně pohlédne a pak se docela hlasitě rozesměje.+ Ty jsi neskutečná. +kroutí hlavou a snaží se uklidnit, protože lidé po nich začnou házet pohoršené pohledy.+ Takže pokud bych někdy byl s někým v kině a začal se mi sypat na hlavu popcorn, mám hledat tebe, co? +malinko ji šťouchne do boku, culí se při tom a pak si nabere plnou hrst popcornu a nacpe si jej do úst.;
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon pro 12, 2011 8:02 pm

Já jsem náhodou až moc skutečná. +zaubí se na něj a pak nenápadně hodí popcorn po jedné holce, co se po nich tak koukala+ Jo, tak to budu já a aty bys mě měl jít pozdravit, víš. +sleduje ho, jak si cpe do pusy popcorn a pak ze sebe vypálí vtip, tak rychle, že Richard ještě určitě nepolknul a sleduje, co to s ním udělá+ Víš co dělá chlap, když sní jen čtvrt viagri? Popichuje.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kino