LOScars Afterparty - pokráčko chatu

Vše o velké prestižní soutěži

Re: LOScars Afterparty - pokráčko chatu

Příspěvekod Jean-Claude » ned pro 19, 2010 11:17 am

Styx: Ne, to skutečně ne...naopak jsem rád, že se u nás ve Slastech objevujete tak často na představeních...*pousměje se*oui..sem s ním, mademoiselle Styx...*zatváří se zvědavě, co bude chtít* Netypickou večeři ?*pozvedne obočí, což spíš asi vycítí z tónu hlasu, no* co si pod tím mám představit...*zeptá se sametově*

*Mrkne k Wenai a mírně se jí ukloní za tu pochvalu Slastí a pak se zadívá na Marigolda...*

Marigold(no, když do očí, tak asi dost, pokud by ten vamp chtěl..navíc u vládce, uf, ale JC moc nezlobí, teď:)):*když se bard zadívá do té modré hlubiny, ta ho měkce a tiše ovine a pohltí a chvíli úplně převezme vládu nad jeho myšlenkami...zároveň s tím ho ovine i vlastní osobnost touhy JC...* tak bard....*mrkne a propustí ho, aniž by mu cokoliv udělal, jen to bude asi taková trochu šlupka do reality s fantastického snu* žádného jsem neviděl už po mnoho let...*zdá se být potěšen, že ještě nějací jsou...stáhne se úplně po chvíli koncentrace, aby byl schopen s ním Marigold mluvit a nečučet případně neslintat:)..jen ti, co mu stojí nejblíž a jsou vnímaví, mohou postřehnout, že se právě stáhnul...z obličeje mu nelze vyčíst nic*

* a vezme si od Remuse bloody*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Remus Lupin » ned pro 19, 2010 11:24 am

Styx: to jsou...hm...(ta ony některé jsou dvojité a ten zbytek) nestraš..v tvém sídle bych se ztratil..by ze mě byl nakonec bludný vlk...*šeptne a uculí se* nebo se budeme muset hodně navštěvovat, abychom se mohli kochat...cenami..*dodá a tváří se jako andílek*

Marigold: nápodobně...*taky mu věnuje úsměv a byl by ho varoval, ale je rychlejší...na chvíli strne, co bude...přece jen vlk v něm vnímá JC asi jako větší hrozbu víc, než ostatní..už se s jeho voláním setkal..zatváří se nakonec trochu překvapeně, když vycítí, že se upír tak stáhnul, až by neřekl, že je něco víc..než "okouzlující muž", zavrtí hlavou*

*věnuje JC opatrný pohled, nakonec pozvedne sklenku k přípitku*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » ned pro 19, 2010 11:51 am

Wenai: +otočí se k ní, když k nim přijde+ Ahoj +usměje se na ni a koukne se na muže, kterého jim představuje+

Marigold: +jeho zvláštní zjev ji zaujme+ Dobrý večer +pozdraví ho s úsměvem a zvědavě ho okukuje+

Man: Uf, to mi povídej... já si z toho nepamatuji skoro nic. Ale jsem velice mile překvapená... ba co.. jsem přímo v šoku, že jsem dostala tolik cen. Upřímně, doufala jsem v jednu... tu společnou +mrkne s úsměvem na Remuse+ O to víc mě tyceny těší +upije si skotské, aby se z toho trošku probrala+ Jak se cítíš jako nově zvolená císařovna?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned pro 19, 2010 12:11 pm

J.C.: Vaše představení bývají velice... impozantní. Jednoduše nejde je nenavštívit. Kdybych vynechala byť jen jediné, měla bych pocit, že jsem přišla o něco velkého +zasměje se+ Asi jsem se vyjádřila trochu nepřesně. V žádném případě nechci večeřet například to samé, co vy +uculí se pobaveně+ Tím netypickým jsem myslela třeba večeři s vámi... a ve vašem podniku... už to samo o sobě je netypické. Pokaždé, když jsem byla na vašem představení, jsem toužila poznat, jaké to je v zákulisí. Bylo by ode mne moc drzé spojit večeři s exkurzí po Provinilých Slastech? +pohlédne mu do očí, jak zareaguje na její odvážné přání, rychle ale zase uhne pohledem+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned pro 19, 2010 12:27 pm

+popíjí svoje víno, když si všimne, jak Marigold vejrá na J-C, tak jí docvakne, co se asi stalo, chytne Marigolda za ruku, ale neodváží se kouknout na J-C aby ho poprosit, aby Marigolda pustil a nic mu neudělal, asi dvakrát otevře pusu jako zlatá rybička a než se vzpamatuje a něco vymyslí, tak J-C se stáhne+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned pro 19, 2010 12:40 pm

Remus: Ty a ztratit se? Tss.. máš přece instinkty vlka +směje se+ Tak to bude putovní cena. Chvíli u mne, chvíli u tebe +culí se+ Alespoň tě snad teď uvidím častěji, když dostaneš chuť vidět... cenu +dodá šibalsky+
Styx
VIP Member

Příspěvekod golux » ned pro 19, 2010 1:24 pm

zjeví se tady taky a jde k ostatním Všem, co jste něco vyhráli, gratuluji... Styx obejme ji a dá jí pusu Remusi... taky od ní dostane pusinku na čumáček, Manori... tu obejme zvlášť srdečně Nemám se před tebou uklonit? směje se No a vám taky blahopřeju... podá Jean-Claudovi ruku trochu rozpačitě, protože se s ním moc nezná
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Amon » ned pro 19, 2010 1:26 pm

+řízků už se přežral ke spokojenosti, piva má taky dost, tak nenápadně hledá, hledá až najde stůl s dezertama+ no to jooo...+vezme si rovnou tác od číšníka co na něm nesl metrák skleniček a dává si ty nejlepší kousky, pak se s něma posadí pohodlně do křesla a koštuje, přitom dělá různý xichty podle toho, jak se zrovna zákusek povedl+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Manori » ned pro 19, 2010 1:35 pm

Styx: takový trochu opar, co?*uculí se a zamává si před čelem a nakloní se k ní* no, aby ne, taky..pro LoS děláš víc než dost..*zamrká*chm...počkej, musím se zamyslet...*a jako se hrdě nafoukne při tom přemýšlení*chm..nic..zatím mi to asi nedošlo...ale budu muset..anebo ne...já ne...ať se snaží taky..budeme muset něco vymyslet pro ostatní, ať to není jen tak planá cena...*přimhouří oči* ale s aristokracií a lenními pány nemám zkušenosti..budu se muset asi nechat proškolit..*uculí se a zašvidrá vedle*

golux: *široce se usměje a otlapká ju* pojď na mou císařskou hruď, ty pracovníku ministerstva...*uculí se* merline, jenom to ne..už tak si připadám..nějak divně...*zavrtí opatrně hlavou*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod golux » ned pro 19, 2010 1:39 pm

Však si císařovnu zasloužíš, vlastně jsi to tady celé vytvořila... a to ostatní taky ještě jednou ji obejme, pak si vezme skleničku šampaňskýho a zákuseček Hm, dobrota... to jste dovezli čerstvý, že? s plnou pusou
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na LOScars