Man: to opravdu sedí k tématku, taková náhoda Beuš: jak málo nám stačí ke štěstí Postrach: ve vlastním zájmu by neměl chodit s rozepnutými kalhotami. Takhle nás dráždit...
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu (heslo templářského řádu)
Na co plastický chirurg, dámy...proto je na tom plakátu napsáno že ho "ANI" ostnáč nezastaví...kdyby ho to mělo stáhnout z kůže, tak tam nepoleze...není sebevrah...takže smůla pro Markuse, kšeft nebude
Bea: hih..no, né že by se rád fotil...já ráda čmuchám a kopíruju tam, kde nemám...
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum. Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků. - Francisco de Goya y Lucientes-
No, to věřím..ten by se tím bavil ještě za rok...jak šil chlápka, co neměl nic lepšího na práci než se hodit nahatý do klubka ostnatého drátu..
njn, jsem se musela podělit...to jsou fotky ještě z minulého roku, co jsem si našla a pak už na Loscarech nevyužila...a nikam jinam se tahle "tematika" s mřížema a drátem nehodí...
JARLA: láách..Noční Klub je Noční klub...pro jeho členy cokoliv
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum. Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků. - Francisco de Goya y Lucientes-
Jarla: heh...tak né, že neváží...(ono všimni si, kde ten drát je a kde ne, že:D) kdo říká, že si při tom plazení se nedá pozor na jisté "drahé části těla" to by byl sám proti sobě... ale když na to přijde, tak i kdyby se mu povedlo se...ehm, škrábnout, tak regenerace funguje docela rychle...a práh bolesti je taky trošku jinde než u lidí (né že by to nebolelo )
Chudák Postrach!!! Doufám, že si tohle nebude číst!
Jarli téma kastrace dělá zle i mně. (a to kočku z rozmnožovacích důvodů chudinku dáváme...) Sme byli na dovolené a v Komni, kde mají muzeum Komenskýho nemají nic lepšího na chlubení, než že odtam byli nějlepší kleštiči..a mají tam toho i muzeum a paní si o tom s mamkou zapáleně povídaly... Z těch nástrojů mám osypku ještě teď!
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Já myslím, že Postrach, spíš, než focení, rád zdejší dámy provokuje a vystavuje se (taky má co, že). Dělá mu to extrémně dobře Jsem například neviděla, že by se takhle vystavoval třeba Remus
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu (heslo templářského řádu)