(lach..tak to veskrz tady..ale, to spíš bude moje chyba, jsem deformovaná ze školy..bardi, pěvci a šaškové byli na státnice v otázkách:D, tak jak vidím pojem...)
Marigold: *povzdychne si, tahle debata, ve které se stejně k ničemu plodnému nedoberou, ho začíná unavovat* upřímnost se nemusí vyplácet, ačkoliv je příjemná..*jen zavrtí hlavou* jistě že ne...i já jsem udělal..mnoho chyb, za ty roky. Některých doteď lituji, protože ublížily jiným. Nikdy jsem se za neomylného nepovažoval..to jsou jen zkušenosti, podle kterých se řídím. Taky je naberete, časem...pak třeba i budete mluvit jinak. myslíte bohy v této místnosti?*také se rozhlédne,trochu v naději, že ho přivede na praktičtější téma* to bych vám řekl taky. přinejmenším, jen je vidět vedle sebe nestačí..až když je poznáte, můžete o nich něco soudit. ale pokud považujete apriori všechny za skvělé a jedinečné..pak je to asi jedno. Škoda jen, že to tak lehce nefunguje...a vůbec, co vás sem přivedlo?*hodí ještě jednu udičku, už se smířil s tím, že učení bardi vyhynuli, ale nechce mládence před sebou odepsat...*
(a jestli mu řekne něco jako že přiletěl na křídlech můzy, tak ho bací tou sklenkou asi po hlavě:D)