LOScars Afterparty - pokráčko chatu

Vše o velké prestižní soutěži

Re: LOScars Afterparty - pokráčko chatu

Příspěvekod Jean-Claude » ned pro 19, 2010 11:09 pm

(lach..tak to veskrz tady..ale, to spíš bude moje chyba, jsem deformovaná ze školy..bardi, pěvci a šaškové byli na státnice v otázkách:D, tak jak vidím pojem...)

Marigold: *povzdychne si, tahle debata, ve které se stejně k ničemu plodnému nedoberou, ho začíná unavovat* upřímnost se nemusí vyplácet, ačkoliv je příjemná..*jen zavrtí hlavou* jistě že ne...i já jsem udělal..mnoho chyb, za ty roky. Některých doteď lituji, protože ublížily jiným. Nikdy jsem se za neomylného nepovažoval..to jsou jen zkušenosti, podle kterých se řídím. Taky je naberete, časem...pak třeba i budete mluvit jinak. myslíte bohy v této místnosti?*také se rozhlédne,trochu v naději, že ho přivede na praktičtější téma* to bych vám řekl taky. přinejmenším, jen je vidět vedle sebe nestačí..až když je poznáte, můžete o nich něco soudit. ale pokud považujete apriori všechny za skvělé a jedinečné..pak je to asi jedno. Škoda jen, že to tak lehce nefunguje...a vůbec, co vás sem přivedlo?*hodí ještě jednu udičku, už se smířil s tím, že učení bardi vyhynuli, ale nechce mládence před sebou odepsat...*

(a jestli mu řekne něco jako že přiletěl na křídlech můzy, tak ho bací tou sklenkou asi po hlavě:D)
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod John Wilmot » ned pro 19, 2010 11:11 pm

Wenai: +taky se k ní nakloní+ Přímo neskutečně, drahá. +pohlédne jí do očí+ Pořád ještě jsme nebyli na té večeři, jak jste mi slíbila. Nedávejte mi důvod si myslet, že jste se změnila, či snad, že nemohu věřit vašemu slovu.
Dovolte mi být upřímný, pro začátek - Nebudete mě mít rádi. Pánové budou závidět a dámy budu odpuzovat. Dámy, oznámení: Jsem na to připraven. Stále. Já to rozbalím, to víte.
Jsem John Wilmot, druhý hrabě z Rochesteru.
A nechci abyste mě měli rádi.
John Wilmot
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned pro 19, 2010 11:17 pm

Hrabě: +Narovná se a poručí si skleničku vína+ Ah ano, ta večeře... No dobrá, dobrá, půjdu s vámi na večeři. +tváří se, jako by mu dělala bůh ví jakou laskavost a povzdechne si+ Co mám s vámi dělat. +vezme si skleničku a napije se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » ned pro 19, 2010 11:26 pm

(Takové deformace znám. Já zase dostávám tiky když slyším že třeba žralok je ryba, nebo podobné biologické perly.... My se taky učili o těchle věcech bardové, básníci a spol... jenže to už je let co jsem byla naposledy ve škole +dělá že ona nic+)

J.C.: Je dobré vědět že i staří dělají dělají chyby, to pak mi mladí spíme klidněji s těmi svými +zasměje se+ Už je to spoustu let co jsem o sobě mluvil jako o mladém muži +zakroutí s úsměvem hlavou+ Tady jsou také bozi? +podiví se a rozhlédne. Kdyby měl Ares svou "výbavu" tak by ho možná i poznal, takhle si není jistý ničím+ Za skvělé ne, ale jedinečné ano. I krutost může být jedinečná +zatváří se tajemně+ Přinesla mě sem mlha na svých šedých křídlech přes pletivo času, prostoru a světů +kupodivu nelže ani si nevymýšlí+

(Ještě že J.C. nezná Nesmrtelného, toho by z hlouby své (ne)duše nenáviděl :-D)
Marigold
Člověk

Příspěvekod Amon » ned pro 19, 2010 11:28 pm

yohannka píše:no jak za který.. ale kdy mám možnost mít fotky v krásných šatech a v takovým luxusním prostředí? +pooozuje hezky+

No...moc často asi ne, ale klidně se stav a já tě nafotím...+uculí se a blejskne ju ještě párkrát+ Podřízení mi budou takovou luxusní návštěvu jenom závidět...
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod John Wilmot » ned pro 19, 2010 11:41 pm

Wenai: +shlédne na ni a zavrtí hlavou+ Vy jste vážně neskutečná. Ale přesto vás obdivuji. +usměje se+ Ani dnes nejste nakloněna mému návrhu, že by jsme z této oslavi utekli a milovali se celou noc? Kdysi se vám to tak líbilo.
Dovolte mi být upřímný, pro začátek - Nebudete mě mít rádi. Pánové budou závidět a dámy budu odpuzovat. Dámy, oznámení: Jsem na to připraven. Stále. Já to rozbalím, to víte.
John Wilmot
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned pro 19, 2010 11:48 pm

Hrabě: Bohužel ani dnes nejsem nakloněna tomuto sice úžasnému nicméně zrovna nevhodnému nápadu. +usměje se na něj smířlivě+ Vzpomeňte si, i vy jste byl zamilovaný, do vaší ženy, když jste se ženil. Pamatujete?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod John Wilmot » ned pro 19, 2010 11:52 pm

Wenai: Ale to snad ne? Vy a zamilovaná? Doufal jsme, že se vám to vyhne, ale jak vidím tak není zbytí. +zasměje se+ Dobrá, můžeme naši večeři i ostatní laškování přesunout na dobu, až nebudete takto indisponována.
John Wilmot
Člověk

Příspěvekod Jean-Claude » pon pro 20, 2010 12:01 am

(áááá..je to tam...křídla...:D)

Marigold: *na okamžik se usměje, kdyby tušil jeho věk, a to, jak to je výstižné...na otázku bohů jen přikývne* je tady víc zvláštních bytostí, než kde jinde jsem měl možnost vidět..*poznamená a pak mu po zmínce o krutosti přelítne chladný stín přes tvář, takže na chvíli by si ho s člověkem nespletl nikdo...za vteřinku je to pryč a už se tváří stejně neutrálně jako prve* zajímavé...*nadechne se k otázce, ale do toho se k nim vrátí Man, která se prve loučila se Styx a Remusem*

(lach...nee...spíš by ho značně unavil..svým přístupem k nesmrtelnosti...o j-c dušičku bych se nebála..ta se má fajn:))
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Manori » pon pro 20, 2010 12:03 am

*vrátí se k J-C a Marigoldovi* omlouvám se, že jsem se tak vytratila...*usměje se na oba*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

PředchozíDalší

Zpět na LOScars