Maškarní bál

Moderátor: Styx

Re: Maškarní ples

Příspěvekod Styx » ned čer 20, 2010 9:51 pm

Richard: Nevím, jestli jste skutečně tak skromný, ale pokud jste zvyklý od žen, že vám skládají poklonu, nebudu výjimkou +pousměje se+ Jste velice zajímavý muž a myslím, že to o sobě moc dobře víte +mrkne na něj+ To mě těší, že se bavíte, sama nesnáším nudu.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » ned čer 20, 2010 9:53 pm

Nef: Můžeš se ptát nač je ti libo °odpoví jí přestože se Neferet dala na zbabělí útěk°

Ares: °Také koukne na svou sklenku° myslím že pro dnešek jsme toho měla víc než dost °pžipustí i sama sobě° a pak °vzhlédne k němu° měl bys mě alespoň jednou vidět střízlivou °podotkne° Byli krásné. Děkuji °usměje se° Miluji rudé růže, i když je to klišé. Jen si tak říkam °nakloní malinko hlavu na stranu° co na to že rozesíláš ženám jijichž jméno ani neznáš řekne tvá nová přítelkyně? °popichuje ho svím předstíraným žárlivím hlasem. Potom se tiše zasměje° Ale musím uznat že máš vkus. Byla to krásná žena °řekne už zase vážně°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned čer 20, 2010 9:58 pm

(pokud jsem dřív přehlédla něčí příspěvek pro mne, kopněte do mně:))
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Ares » ned čer 20, 2010 10:00 pm

Lana: Takže si se mnou nedáš ani jednu sklenku vodky? tváří se nejsmutnejc jak jen dovede. Jelikož dnes nejsem v práci. Trochu se zarazí a chvíli na ni nechápavě kouká. Má přítelkyně? O čem to mluvíš?
Ares
Bůh

Příspěvekod Neferet » ned čer 20, 2010 10:04 pm

Becca: Jo zdá se. +pousměje se+ A co v práci? Všechno dobrý? +změní raději téma+

Lana: Snažim se nešťourat do věcí, které nejsou druhému zrovna příjemné. +pokrčí rameny a odstoupí kousek ke stolu, aby jí nechala s Aresem o samotě, když s ní bude dál chtít mluvit, nestojí zase tak moc daleko, zaujatě si totiž prohlíží občerstvení+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned čer 20, 2010 10:04 pm

Richard: No je vidět, že tu nikoho neznáte, jinak byste věděl, že tohle je nezastaví. +mrkne na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod John Wilmot » ned čer 20, 2010 10:08 pm

Memory: Tak to já si dám taky. +objedná dvakrát whisky+ To máte pravdu a pak to můžem vytancovat. +mrkne na ni+ Nebo se třeba můžeme projít venku. Je tam teplo, krásně.
Dovolte mi být upřímný, pro začátek - Nebudete mě mít rádi. Pánové budou závidět a dámy budu odpuzovat. Dámy, oznámení: Jsem na to připraven. Stále. Já to rozbalím, to víte.
Jsem John Wilmot, druhý hrabě z Rochesteru.
A nechci abyste mě měli rádi.
John Wilmot
Člověk

Příspěvekod Lanevra » ned čer 20, 2010 10:09 pm

Ares: °trochu se jí roztáhnou oči°Já říkala že abstinuji a ty mi nabízíš rovnou vodku! °vykřikne, ale je evidentně pobavená° Ale tak jo. Jedna sklenka, nebo dvě mě jistě nezabijí °tiše se zasměje° Nu jí nevím °mírně pokrčí rameny° ale v dnešní době když dva lidé společně večeří, tak to prý něco znamená °neskutečně se baví jeho zamateností° Teď mě tak napadlo °pozvedne obočí° už znáš moje jméno?
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Byron » ned čer 20, 2010 10:10 pm

Becca: Super, díky. Vypadá to skvěle. +shlídne to+ Teď bych si dal něco na posilnění. Pozor! Skotský superhrdina letí k baru. Já si dám tequilu, co ty?
Byron
Člověk

Příspěvekod Ares » ned čer 20, 2010 10:18 pm

Až teď mu to jaksi dojde. Ty myslíš golux? Pozvedne obočí, pak se začne smát. Jsme jen staří přátelé. O tom, že si na jejich přátelství nepamatuje, se samozřejmě nezmíní. Počkej, jak to, že o tom víš? Zeptá se ji překvapeně. Její jméno už samozřejmě zná, no i tak řekne tichým, hlubokým hlasem. Možná bys mi ho mohla konečně prozradit, krásná neznámá. Co říkáš? Objedná na baru dvě vodky. Jednu s krví.
Ares
Bůh

PředchozíDalší

Zpět na Večírky