Tequila Párty

Moderátor: Styx

Re: Tequila Párty v El Paso

Příspěvekod Neferet » sob zář 11, 2010 9:23 pm

Spike: +s úsměvem zakroutí hlavou a obrátí se zase k jídlu+ To by asi stejně nešlo. Nemam se u vás už ukazovat. Pamatuješ? +řekne připomínaje ráno naprosto klidným hlase, i když při jeho poznámce sebou trhla a natáhne se pro nějakou tortilu+ To mi došlo, Williame. +uculí se a kousne si tortili+ Každopádně jsme na tom stejně. +pokrčí rameny, když jí pohled padne na Tonyho, opírajícího se o zábradlí+ Hmn. +usměje se, když si znovu ukousne+ Podrž mi to na chvilku. +strčí mu talířek do ruky+ Hned jsme zpátky, jen někoho pozdravím. +řekne a jak řekla tak udělá+

Tony: +trošku rychlejším krokem k němu dojde, uvědomí si, že někoho upřeně pozoruje, takže ho pozdraví trošku z větší vzdálenosti, aby ho moc nepřekvapila+ Tony. +široce se usměje+ Jsem tak ráda, že tě zase vidím. +anižby si to včas rozmyslela, tak ho obejme, ale téměř okamžitě pustí+ Promiň. +zatváří se omluvně+ Já jen, jsem ráda...
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod John Wilmot » sob zář 11, 2010 9:25 pm

Lanevra: +přitiskne tvář k její ruce+ K vám by každý s radostí přišel i pro smrt. +hledí jí do očí, chytne její ručku a políbí jí špičky prstů+
Dovolte mi být upřímný, pro začátek - Nebudete mě mít rádi. Pánové budou závidět a dámy budu odpuzovat. Dámy, oznámení: Jsem na to připraven. Stále. Já to rozbalím, to víte.
Jsem John Wilmot, druhý hrabě z Rochesteru.
A nechci abyste mě měli rádi.
John Wilmot
Člověk

Příspěvekod Spike » sob zář 11, 2010 9:31 pm

Na toho mrzutého gelem potřeného blbce nedej +mávne rukou takže zase vycmrndne pití, tentokrát mu to ale naštěstí nevzplane+ je akorád mrzutej protože žil dobu v celibátu v domění že přijde vo duši +zamračí se na ni+ William... jo to je moje jméno +našpulí rty+ Co? Kam deš? +hodí talíř na stolek, rozhodně jí nenechá nikam jít samotnou, takže se zaní bleskově vydá. Jelikož jde zaní trochu nakloní hlavu na stranu, jakoby se snažil dohlídnout jí pod sukni, jen škoda že tam má vlečku+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Styx » sob zář 11, 2010 9:32 pm

Nesmrtelný: Jen? +zbystří pozornost+ Takže víc? Jak vás tak poslouchám, jak víte úplně o všem, co kdy lidstvo zažilo, připadá mi, že jste byl i u toho, když se lidé zabíjeli kameny +rozesměje se+ Ale na těch minimálně šestset let vypadáte opravdu skvěle +sleduje ho přimhouřenýma očima+ Cítím z vás, že taky nemáte v oblibě církev +řekne hořce, coby Templářka+ Víte, neměla bych to říkat, ale imponuje mi to vaše povídání. Moc dobře se to poslouchá. O všem máte přehled, hodně jste toho zažil, pamatujete si spoustu věcí. Škoda, že jste nežil ve starověkém Egyptě. To bych vás už nepustila +zasměje se a otočí se k řece+ Povídejte mi o nějaké zajímavé epoše z vašeho života +nastaví tvář nočnímu větříku a zavře oči, aby se soustředila na jeho velice příjemný hlas+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » sob zář 11, 2010 9:42 pm

Spike: Nedala bych, kdyby.... +zarazí se a zatřepe hlavou, jako by chtěla zahnat nějakou myšlenku+ To není špatný jméno, proč jsi se přejmenoval? +zajímá se, než vyrazí pryč, ani netuší, že jde za ní, dokud na sebe neupozorní, nejspíš si to ani neuvědomí, jak je ráda, že Tonyho vidí+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » sob zář 11, 2010 9:42 pm

Man: Jo, klidně přijď, alespoň nebudu mít tolik trému. Chystám se za ním hned po večírku. Chtěla bych se trochu zdokonalit ve střílení. A taky bych potřebovala novou zbraň. A možná bych se ráda naučila i něco, co je nad rámec mých povinností. Kdo ví, třeba mi Postrach poradí, co by bylo vhodné +poslouchá ji, jak to chodí u bystrozorů a musí se culit. Nad tím, jak je to všude stejné a taky nad tím, jak je to legrační, když si bystrozorka a smrtijedka takhle hezky rozumějí:)+ A... jestli nebudu moc dotěrná... jak to máš vůbec s Postrachem? +zeptá se zvědavě+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » sob zář 11, 2010 9:44 pm

Wilmot: °Přejede mu ukazováčkem po horním rtu° Nebojíš se že ti ublížím? Třeba tě zabiju, nebo vysaju? °zajímá se z veselím úsměvem. Přejede mu ze rtů na krk kde má žíli° Nebo přinejmenším kousnu....
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Styx » sob zář 11, 2010 9:50 pm

+občas zalétne zrakem k Laně, protože cítí, že se na ni upřeně kouká a tak se na ni hezky usměje. Teď se však decentně obrátí, když má Lana společnost+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » sob zář 11, 2010 9:54 pm

Nef: +je tak zabraný do pozorování okolí, že Nef postřehne v poslední chvíli+ Ahoj Neferet +usměje se na široce, když ji pozná a obejme ji a lehce líbne na tvář+ Tak dlouho jsem tě už neviděl... Jak se máš? Vypadáš čím dál líp +mrkne na ni+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Nesmrtelný » sob zář 11, 2010 9:57 pm

Styx: Tak u toho jsem ještě nebyl +přizná že až tak moc starý není+ ale průběžně se věnuji hystorii. Taky co jiného by člověk jako já mohl dělat než se zajímat oto co ho míjí a přitom nezasáhne. Čas +nechá trochu teatrálně doznít+ Vy za jste na svoje nepatrné mládí víc než vzdělaná a zajímavé +zakroutí zamítavě hlavou+ Nevadí mi církem, chápu že lidé potřebují něčemu věřit. Vždy to tak bylo a myslím že to tak dlouho ještě bude. Mě vadí mocichtiví lidé kteří celé náboženství překroutili jen v nástroj pro získání peněz a právě moci. A pak +dlouze na ni pohlédne+ nevěřím v Boha, rozhodně ne takového jakého předkládá Bible. Milostivého, milosrdného a milujícího. Kdyby takoví existoval nedal by dopustit abych žil. Znám bytosti dle lidských měřítek všemocné, možná je ta nejvšemocnější, ale pokud je, je to malí chlapec z lupou nad mraveništěm lidstva +mluví hořce, ale hlas stále nezvedá+ Egypt +už se zase usmívá, jakoby si jednoduše vyměnil obličej+ Nevštívil jsem ho v jeho pozdnější éře +opře se zády o zábradlí+ A co vás zajímá? Války? Ženy? Intriky? Věda a umění? Obchod?
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Večírky