Grill Party

Moderátor: Styx

Re: Eisbahn

Příspěvekod Memory » stř zář 14, 2011 7:46 pm

(Man: že by mal na teba Remus nežiadúci vplyv? :D )
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » stř zář 14, 2011 7:50 pm

Lucius Malfoy píše:Remus: tak na zdraví... připije si s ním Včera byl úplněk. Jak se cítíš? zkoumavě se na něj zahledí Neber to nijak ve zlém, ale vždycky jsi v tomhle období celkem nepoužitelný... bereš lektvar od Severuse?

*připije si*no, jako by se po mě proběhl hipogryf..*pokrčí rameny* jeden by si řekl, že za ta léta si zvykneš...ale..*zavrtí hlavou* tedy, lektvar jo..nerad bych tady někoho v okolí naporcoval, ale nechávám si jej posílat z Nemetonu...Snape je zakopaný snad deset metrů pod zem..a upřímně, poslední dobou byl kyselejší i než co si u něj pamatuju...Tak než se koukat na něj...škoda, že nemám na lektvary takovou trpělivost...

(hergot, asi...du si zkontrolovat zuby, co se mnou dělá druhá polovice schíz :lol: ale přímé slunko taky moc nemusím :lol: )
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Lucius Malfoy » stř zář 14, 2011 8:06 pm

Máš pravdu, Severuse jsem už hodně dlouho neviděl... škoda, to jeho věčné remcání mi docela chybí. A hlavně jeho nepřekonatelný suchý humor. V tom se mu žádný nevyrovná přehlídne přítomné a pokyne Tonymu i Regulusovi na pozdrav
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » stř zář 14, 2011 8:46 pm

Tony Dolohov píše:Becca: Jak říkám... jsou to sprosté pomluvy +ohrne povýšeně rty, ale oči mu jiskří pobavením, takže těžko říct, kde je pravda+ Tys ještě nikdy nebyla v takovém alkoholovém opojení, žes druhý den nevěděla, cos dělala? +pozvedne obočí ve zvědavé otázce a zapálí si doutník, nezbytnou součást ke skotské+

Eee..já? Zatváří se, jak nevinnost sama. Ani náhodou. Popře to rázně, ale v očích jí vesele jiskří. Pak pohlédne na doutník a zadívá se mu do očí. Víš, že pokaždé, když teď cítím doutník, vzpomenu si na tebe? Děláš doutníkům docela slušnou reklamu. Pousměje se a upije ze své skleničky.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » stř zář 14, 2011 8:48 pm

Styx píše:
Buffy píše: Chvíli pozoruje krásnou blondýnku, po boku na první pohled staršího muže a rozhodně jí neujde velká láska, která září z jejich očí, když jeden na druhého pohlédnou.

(losovský Remus nevypadá jako starší muž, není jako David ve filmu;) Důkaz: http://cdn.wg.uproxx.com/wp-content/upl ... 00x327.png Uznávám, scéna trochu netypická pro Remuse:D, tahle je lepší http://operationobsession.files.wordpre ... ster-1.jpg )

(no dobřéé, ale starší než Styx asi je, ne? tak to myslela, že asi bude starší než ona, ne starej, jako starej:)) )
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Buffy » stř zář 14, 2011 8:54 pm

Neferet píše:Buffy: +s lehkým úsměvem přikývne sledujíc dvojci a upíjejíc víno+ Celou noc jsem nespala... +pokrčí zlehka rameny souhlasíc s jejím hodnocením+ Spike objevil kouzlo elektřiny. +ušklíbne se, ale v hlase jí z ní hrdost a radost, že se zlepšuje+

(tak se asi budeme nakopávat navzájem:D protože nemam ani zdání, ovšem navrhuji improvizaci :D)

Pootočí hlavu a podívá se na ni. Jestli chceš trochu pomoct...stačí říct. Nemusíš udělat všechno sama. Říká ta, co musí vždycky všechno zvládnout sama..ehm:D Klidně u něj budu, aspoň den, ať se můžeš prospat. Potřebuješ nabrat sílu, ale takhle o ni spíš jen přicházíš. Pozoruje ji a je vidět, že to myslí upřímně. Ale nechci tě k ničemu nutit... Dodá hned, aby si Nef nemyslela, že jí do něčeho tlačí.

(laach, tak to bude ještě asi sranda:D)
Až začne apokalypsa - prozvoňte mě.
Buffy
Člověk

Příspěvekod Styx » čtv zář 15, 2011 3:46 pm

Nef: Copak on neviděl? +podiví se, zdá se, že je Spike na tom hůř, než si myslela. Nechce jí jitřit ránu, tak radši stočí téma jinam+ Svatbu? Co to máte dnes všichni? +udiveně pozvedne obočí, ale pak zavrtí hlavou+ Ne, žádnou svatbu nechystáme. Alespoň o ničem nevím.

Mem: Dobře, tak necháme chlapy chvíli být +mrkne na ni a začne se bavit o něčem jiném, než o pánech tvorstva+ Jo, koukám, že je tady docela dost lidí +rozhlédne se+ ale zdaleka se to nevyrovná večírkům, co bývaly před dvěma třemi lety +pokrčí rameny+ Ani sama nevím, proč ve westernovém stylu. Možná proto, že je to u táboráku v džínách a košili pohodlnější, než ve společenských šatech +zasměje se+ A uznej... copak to těm našim chlapům nesluší v tom drsňáckém stylu? +mrkne na ni šibalsky a mlsně očumuje chlapy+

Buffy: (aha takhle bylo myšleno to starší;) Ale snad si Buffy nemyslela, že je Styx na zajíčky:D)
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » čtv zář 15, 2011 4:44 pm

Becca: +nakloní se k ní+ A to ti mám jako věřit? Něco mi našeptává, že to dokážeš pěkně roztočit, když chceš... jednou bych to rád viděl na vlastní oči+pohled mu sklouzne na doutník mezi prsty+ Víc by mě potěšilo, kdyby sis na mně vzpomněla například... před spaním. Třeba bych ti vlezl do snu...
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » čtv zář 15, 2011 7:43 pm

Styx: +zakroutí hlavou+ Neviděl a taky si na ni nepamatuje. Byl tam moc dlouho. +špitne smutně+ A proč ne? Když vás dva tak vidím, tak se ta otázka přímo nabízí. +zazubí se na ní+ Škoda, už jsem se začínala těšit, že půjdu za družičku. A co děti? Ty taky ne? +dobírá si jí s úsměvem+

Buffy: +stočí k ní pohled a chvilku si jí jen prohlíží+ Děkuju, ale já to zvládnu sama... vážně... +dokonce se jí podaří vykouzlit úsměv. holt jí asi od Spike bude dostávát jen tak, že ji něčím nenápadně nadopujou+ Není to tak zlý... on taky chvílemi spí... mimo to jestli se půjdu pořádně prospat bude trvat víc jak den, než se probudím. +zakroutí zlehka hlavou+ Ale myslím, že... by mu nějaká další společnost mohla prospět. +koukne na ni+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Memory » čtv zář 15, 2011 8:19 pm

Styx: "Tie tvoje povedstné večierky som žiaľ nezažila. Je to škoda." povzdychne si. Tiež sa rozhliadne dookola, hlavne po hosťoch mužského pohlavia a musí sa uškrnúť. "Tuším si už nechcela hovoriť o pánoch tvorstva." mrkne na ňu. "Ale máš pravdu, ako kovboji sú sexy. Len škoda, že sú všetci zadaní."
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky