Tequila Párty

Moderátor: Styx

Re: Tequila Párty v El Paso

Příspěvekod Spike » sob zář 11, 2010 10:03 pm

Neferet: +Postaví se vedle ní+ Další kamarád z recepce? +zavrčí jí u ucha, načež se vrátí k jejímu dotazu, ale kouká na Tonyho+ Přibíjel jsem oběti hřeby, nejlépe kolejnicovími, k podlaze nebo ke zdi. Od toho Spike - hřeb, bodec. Byla to docela sranda +přátelsky se usměje, ale v jeho podání to vyzní jako obvikle jako povíšený a naštvaný škleb+ Představíš nás?
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » sob zář 11, 2010 10:09 pm

Tony: +široce se usměje+ Snažím se. +zasměje se+ Docela to jde. +kecá, ale co se dá dělat, nechce nikomu přidělávat starosti, tak jen vykouzlí další úsměv+ Akorád jsem se na nějakou dobu přesunula na Mýtinku, jelikož to na mě doma všechno padá, ale jinak je to fajn. +trochu smutně se usměje+ A co ty?

Spike: +nadskočí leknutím, jelikož netušila, že je za ni+ Ne. +odsekne, nelíbí se jí, že na ni vrčí+ Aha, tak teď už to jméno chápu. +zdá se, že jí to nijak extra nevykolejilo, povzdechne si, když chce představit, ale měla to čekat+ Spikeu, tohle je Tony Dolohov, můj dobrý přítel. +mávne lehce k Tonymu rukou+ Tony, tohle je Spike, můj... +neví co říct, tak nedokočí, bude to muset za ní dokončit Spike+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod John Wilmot » sob zář 11, 2010 10:12 pm

Lanevra: Nebojím se. +usměje se+ Tedy ano. Bojím, ale takhle se bojím rád. A ještě radši se bojím s ženou. +chytne její ručku a jede s ní po své tepně+ Chtěla bys?
Dovolte mi být upřímný, pro začátek - Nebudete mě mít rádi. Pánové budou závidět a dámy budu odpuzovat. Dámy, oznámení: Jsem na to připraven. Stále. Já to rozbalím, to víte.
Jsem John Wilmot, druhý hrabě z Rochesteru.
A nechci abyste mě měli rádi.
John Wilmot
Člověk

Příspěvekod Spike » sob zář 11, 2010 10:15 pm

Milece +dokončí jednoduše, přesně jak to cítí+ Jsem její milenec +podívá se po Neferet+ a doufám že i něco víc +dá jí ruku kolem pasu a přitáhne si jí ksobě, co kdyby mu jí Tony chtěl ukrást. Třeba sebrat a strčit si do kapsy+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Lanevra » sob zář 11, 2010 10:19 pm

Wilmot: °mírně se usmívá a dál mu přejíždí po hrdle° Já vím že se bojíš, každý se bojí řekla bych. Dokud jsem milá a lidská, tak to vlastně ani nepoznají °zarazí se. Chvilku zůstane bez pohybu, než se k němu nakloní velmi velmi blýzko° Doufáš že řeknu ne? Nebo že řeknu ano? °zajímá se neutrálním hlasem° Je to tiž jen velmi málo upírů co na takovu nabýtku řeknou ne °položí mu celou dlaň na krk, ale rozhodně mu nechce ublížit, jen cítit krev pod jeho kůží°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob zář 11, 2010 10:24 pm

Ochomýtá se po palubě, se skleničkou v ruce, malinko zamyšlená, takže nic moc nevnímá. Opře se lokty o zábradlí a zadívá se na vodu omývající boky lodě.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Manori » sob zář 11, 2010 10:30 pm

Styx píše:Man: Jo, klidně přijď, alespoň nebudu mít tolik trému. Chystám se za ním hned po večírku. Chtěla bych se trochu zdokonalit ve střílení. A taky bych potřebovala novou zbraň. A možná bych se ráda naučila i něco, co je nad rámec mých povinností. Kdo ví, třeba mi Postrach poradí, co by bylo vhodné +poslouchá ji, jak to chodí u bystrozorů a musí se culit. Nad tím, jak je to všude stejné a taky nad tím, jak je to legrační, když si bystrozorka a smrtijedka takhle hezky rozumějí:)+ A... jestli nebudu moc dotěrná... jak to máš vůbec s Postrachem? +zeptá se zvědavě+

*přikývne* tak dobře... já v obchodě budu určitě, tak si vás pohlídám..*přimhouří oči a pak se vyculí* uvidíš, z něj padají rady lehce a i to, co radí, se zdá být snadné..a pak se člověk diví..*uchechtne se..mno joo..zařazení, jako zařazení:D a když může sousedit s úhlavním "nepřítelem" pf... a pak nemá být ministr paranoidní, že* dotěrná? ne...*zamyslí se..* no...tak nějak zvláštně..*musí přiznat po pravdě* sice spolu nežijeme, ale *pokrčí trochu bezradně rameny* záleží mi na něm.. rozuměj, když byl pryč, tak jsem byla nejdřív vyděšená, že se mu něco stalo, pak naštvaná, že se neozval..pak tady byl Cass a bylo po ptákách..*dloube do nožičky sklenky prstem* a teď sice jsem díky tomu "volná", ale pořád jsme manželé.. to pouto mezi námi je možná silnější, než jsem si myslela...ale nevím, jestli to někdy půjde napravit..důvěra je potfora... a navíc, však znáš ho, jak umí být galantní a pozorný a..*mávne rukou* a pořád je poblíž, poslední dobou...ta jeho trpělivost mě přivede do hrobu..nebo do blázince..*odfrkne si*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Neferet » sob zář 11, 2010 10:32 pm

Spike: +ve chvíli kdy řekne, že je její milenec by se v ní krve nedořezalo, není dvakrát nadšená z toho, že Tonymu řekl rovnou, že spolu spí o to víc jí překvapí, když větu dokončí, neví jestli to brát vážně nebo jako projev žárlivosti, kterou moc dobře v jejich situaci nechápe, takže se na Spikea dívá tak nějak překvapeně+ Jo, milenec. +dostane ze sebe, když najde hlas, momentálně ve svých citech má dost bordel, zavrávorá a škobrtne díky podpadkům, když si jí tak přitáhne k sobě, takže se o něj musí opřít, aby neupadla+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » sob zář 11, 2010 10:33 pm

Nesmrtelný: +zasměje se+ To byl přece vtip. Tak dlouho by nedokázal žít ani nesmrtelný +zavrtí hlavou+ Je určitě zajímavé sledovat běh dějin, že? +otevře oči a pohlédne na něj+ Tak prozradíte, kolik vám je? Já jen, abych věděla, jak daleko do minulosti vidíte +napije se tequily a pohlédne, zda má její společník taky plnou sklenku+ Já církev z osobních důvodů nesnáším. Nebo spíše ty její vůdce. Nevěřím jim tu jejich svatozář +zamračí se jako při špatné vzpomínce+ Co mě zajímá? Války určitě ne. Jsou to úchylné rozmary zvrácených dobyvatel, za které platí svými životy nevinní lidé. Ženy? Hm... spíše muži. Mocní muž, kteří něco dokázali +uculí se+ Intriky mě kupodivu zajímají. Například bych ráda věděla, jak to bylo ve skutečnosti s rodem Borgiů. Hm... +zarazí se+ a opět jsme u papežů +zase jí přelétne přes tvář stín+ Víte co? Povídejte mi o tom Egyptě. Miluji jeho historii +otočí se tváří k němu a s očekáváním ho sleduje+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod John Wilmot » sob zář 11, 2010 10:33 pm

Lanevra: Doufám ve vaše božské ano. +zašeptá v hlase napětí i vzrušení+
Dovolte mi být upřímný, pro začátek - Nebudete mě mít rádi. Pánové budou závidět a dámy budu odpuzovat. Dámy, oznámení: Jsem na to připraven. Stále. Já to rozbalím, to víte.
Jsem John Wilmot, druhý hrabě z Rochesteru.
A nechci abyste mě měli rádi.
John Wilmot
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Večírky