Styx píše:Man: Jo, klidně přijď, alespoň nebudu mít tolik trému. Chystám se za ním hned po večírku. Chtěla bych se trochu zdokonalit ve střílení. A taky bych potřebovala novou zbraň. A možná bych se ráda naučila i něco, co je nad rámec mých povinností. Kdo ví, třeba mi Postrach poradí, co by bylo vhodné +poslouchá ji, jak to chodí u bystrozorů a musí se culit. Nad tím, jak je to všude stejné a taky nad tím, jak je to legrační, když si bystrozorka a smrtijedka takhle hezky rozumějí:)+ A... jestli nebudu moc dotěrná... jak to máš vůbec s Postrachem? +zeptá se zvědavě+
*přikývne* tak dobře... já v obchodě budu určitě, tak si vás pohlídám..*přimhouří oči a pak se vyculí* uvidíš, z něj padají rady lehce a i to, co radí, se zdá být snadné..a pak se člověk diví..*uchechtne se..mno joo..zařazení, jako zařazení:D a když může sousedit s úhlavním "nepřítelem" pf... a pak nemá být ministr paranoidní, že* dotěrná? ne...*zamyslí se..* no...tak nějak zvláštně..*musí přiznat po pravdě* sice spolu nežijeme, ale *pokrčí trochu bezradně rameny* záleží mi na něm.. rozuměj, když byl pryč, tak jsem byla nejdřív vyděšená, že se mu něco stalo, pak naštvaná, že se neozval..pak tady byl Cass a bylo po ptákách..*dloube do nožičky sklenky prstem* a teď sice jsem díky tomu "volná", ale pořád jsme manželé.. to pouto mezi námi je možná silnější, než jsem si myslela...ale nevím, jestli to někdy půjde napravit..důvěra je potfora... a navíc, však znáš ho, jak umí být galantní a pozorný a..*mávne rukou* a pořád je poblíž, poslední dobou...ta jeho trpělivost mě přivede do hrobu..nebo do blázince..*odfrkne si*