Grill Party

Moderátor: Styx

Re: Eisbahn

Příspěvekod Styx » čtv zář 15, 2011 9:16 pm

Nef: To jaksi nezáleží jen na mně... na to musí být dva. Ale myslím, že tohle nehrozí... znám Remuse +pokrčí rameny+ Manželství ale není žádný důkaz lásky, ta je v něčem jiném +řekne potichu a na chvíli se nad tím zamyslí+ Děti? +koukne na ni vyjeveně+ Tak to by mi asi Remus neschválil. Tedy... myslím +pokrčí čelo+ Vlastně jsem se ho na to nikdy nezeptala...

Mem: Jo, to je škoda, žes v té době tady ještě nebyla.. to jsem se tehdy bavila nádherně +usmívá se tajemně, bůhví, co jí přišlo na mysl+ Copak to jde chvilku nemluvit o chlapech? Jsou vděčné a věčné téma +rozesměje se+ Myslím, že nejsou všichni zadaní. Tamhleten... +kývne hlavou k baru+ zdá se, že je sám. Ještě jsem ho tady neviděla.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Styx » čtv zář 15, 2011 9:22 pm

OFICIÁLNĚ BYCH UKONČILA TENTO VEČÍREK A MOC DĚKUJI VŠEM, KTEŘÍ SE JEJ ZÚČASTNILI.

(kdo máte tady ještě "rozkecáno", klidně zůstaňte, do kdy chcete. Já odjíždím na pár dní pryč, takže pokud bude na co, odpovím v neděli večer)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Manori » pát zář 16, 2011 1:59 pm

*její schízy se tedy poslušně rozutekou*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Sirius Black » pát zář 16, 2011 7:44 pm

Regulus: Ono to bylo teď poněkud...*zamyslí se, jak by už situaci, která je dávno minulostí, nazval* ...složitější *dodá po chvíli a porkčí rameny* Nebyla moc nálada na nic..ale teď o tom nechcu mluvit *mávne rukou* Naštěstí už je totiž všechno v pořádku.. *vykulí oči* Počkej, od které svatby jsi ji vlastně neviděl? *zasměje se* Klidně za ní jdi, určitě bude ráda *mrkne na něj* Jo, asi trochu spala, bo za toho býka před chvílí vyhodila obsah žaludku, vzhledem k tomu, že ju Amon na něho posadil *ušklíbne se pobaveně*
Můžeš mít strach, ale nesmíš se bát.
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Eric » pát zář 16, 2011 10:14 pm

+Je dostatočne blízko na to, aby počul o čom sa Mem so Styx rozprávajú a keď zaregistruje, že Styx si ho všimla a ukazuje naňho Memory, než ho tá môže zbadať, rýchlo, ale dosť nenápadne sa vytratí.+
Eric
Člověk

Příspěvekod Lucius Malfoy » sob zář 17, 2011 9:41 am

velmi rychle vyhodnotí situaci, a jelikož už má golux viditelně dost, rozloučí se se všemi, zabalí ji do pláště a přemístí se s ní domů
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Buffy » ned zář 18, 2011 2:20 am

Nef: Tak nějak tušila, že jí Nef s její nabídkou pomoci pošle do horoucích pekel. Proto ji nemálo překvapí její poslední věta. Podívá se na ni, aby se přesvědčila, že slyšela správně. Vím, že to docela dobře zvládenš i bez mojí pomoci, ale jsem ráda, že jsi to řekla. Ne kvůli tobě, ani kvůli sobě, ale kvůli Spikovi. Řekne nakonec a pousměje se.
Až začne apokalypsa - prozvoňte mě.
Buffy
Člověk

Příspěvekod Memory » ned zář 18, 2011 4:00 pm

Styx: "Co ten tajomný úsmev?" pousmeje sa, ako tak na ňu hľadí. "Máš pravdu." teraz sa už usmeje skoro normálne. "Zabiť ich nesmieš, ale bez nich by to bola nuda." Otočí sa smerom, ktorým Styx ukazuje. "Koho myslíš?" spýta sa, keď sa zas otočí k nej, lebo tam už nikto nestojí.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned zář 18, 2011 5:53 pm

Mem: No... bylo to divoké +vysvětlí ve zkratce ten svůj tajemný úsměv a dál se uculuje, ale víc to nerozebírá+ Přesně tak... co bychom si bez těch našich chlapů počali +směje se vesele+ Tamten přece +kývne k baru, ale po záhadném cizinci, kterého tam před chvílí zahlédla, není ani stopy. Rychle se rozhlédne po okolí, ale nikde jej nezahlédne+ To jsem blázen +zamrká překvapeně+ Buď jsem moc pila a něco se mi zdálo, anebo nám tady někdo pěkně rychle zdrhnul +zamračí se+ ...ale před čím?
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » ned zář 18, 2011 5:59 pm

Sirius: Tak to je důležité, že je to už v pořádku. Poplácá ho po rameni. No od které... od té Eillen přece... hned po ní jsem přece odjel do světa. Vysvětlí a pak se rozesměje, ale ne škodolibě. Ach, chudák Meg, doufám, že už jí je líp. Tak pojď, jdeme ji trochu potěšit, bráško. Vydá se s ním k Meg.

Meg: Ahoj, drahá švagrová. Přistoupí k ní a políbí ji zlehka na tvář. Moc rád tě zase vidím. Jak se ti daří... a co malá? Už je z ní určitě velká slečna. Vyptává se zvědavě s úsměvem.
Regulus Black
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Večírky