I. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: Zrcadlový sál - PLES

Příspěvekod Styx » sob led 30, 2010 6:39 pm

Becca: Prozraď, jistě se tam máš jako v bavlnce mezi tolika krásnými chlapy +usměje se potutelně+ Dokážeš odolávat pokušení?

Jean-Claude: Příští víkend? Tak to si určitě zařídím, abych mohla přijít. Nenechám si to ujít, obzvlášť když tak tajemně mlžíte o vašem novém projektu. Vaši zaměstnanci mají dovoleno sem dnes přijít? +zeptá se jakoby mimochodem, ráda by některé z nich poznala osobně+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » sob led 30, 2010 6:40 pm

Styx: Je to jenom taková maličkost. +řekne s úsměvem a na ruku jí položí malé koťátko+ Takové poděkování za všechno.

Obrázek

Et: Ahoj. +usměje se a zamává jí+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod John Wilmot » sob led 30, 2010 6:40 pm

Rebecca Altamirano: Myslím že nedokážu čekat tak dlouho. +rukou, kterou má kolem jejího pasu ji přitáhne k sobě ještě těsněji a zašeptá jí do vlasů+ Chci Vás...
Dovolte mi být upřímný, pro začátek - Nebudete mě mít rádi. Pánové budou závidět a dámy budu odpuzovat. Dámy, oznámení: Jsem na to připraven. Stále. Já to rozbalím, to víte.
Jsem John Wilmot, druhý hrabě z Rochesteru.
A nechci abyste mě měli rádi.
John Wilmot
Člověk

Příspěvekod Fabien » sob led 30, 2010 6:43 pm

(jsem nějak ztratil přehled.)

Světlushka: Znovu opakuji nabídku na poslední volná křesla vzadu v sále. Už mě začínají z toho tance trochu bolet nohy a potřebuju se napít. Pak samozřejmě můžeme pokračovat.

Eternity: Milá slečno, to že tady zmiňuji Beatrix snad není trestné. Vedli jsme tady s Tonym jistý hovor a jeho vývoj nás dovedl až k Beušce.
A indiánské jméno mám....TenkterýzaMollyžehlímaléry.

Styx: +Strčí hlavu mezi ní a Molly.+ Jestli jí chcete někoho dohodit, tak upozorolly má slabost pro fešáky v uniformách!+ A snihne zmizet dřív, než ho Molly praští kabelkou.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Morfeus » sob led 30, 2010 6:47 pm

Tir: zvedne se. zase toho tolik nevypil. Tir, zlato, tak neodolatelná dokážeš být jenom ty. vede ji na parket, začnou tančit. myslím, že tomu žádný muž neodolá. ironie zvoní v jeho hlase.

Nef: jak tančí s Tir, provlní se oba kolem Nef a Morf se na ni usměje ale, slečna jahodová - nebo Jahodová slečna? přivedla jste si posilu? mrkne na kotě. a Tir musí vyloženě odtáhnout, jak se u kotěte skoro zasekne.
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?

Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Morfeus
Mág

Příspěvekod Fernando Sucre » sob led 30, 2010 6:48 pm

Objevil se spolu s Neferet a poté, co Styx dostane koťátko, podá jí kytici Děkuji za pozvání a tady je něco malého.

Obrázek
Fernando Sucre
Člověk

Příspěvekod Světlushka » sob led 30, 2010 6:50 pm

Fabien: Pardon, asi jsem se posledně přeslechla *má pohybem zrudlé vtáře - už si taky ráda sedne, takže se nechá odvést ke křeslům* Takže co budeme pít?
Co vím, může každý vědět - své srdce mám já jediný.
(J. W. Goethe, Utrpení mladého Werthera)
Světlushka
VIP Member

Bydliště: přechodné útočiště na Swanlinbaru (dříve zámek Tma)

Příspěvekod Styx » sob led 30, 2010 6:53 pm

Remus: Jo ono to má být překvapení? Ale tos neřekl +zasměje se+ Tak v tom případě si tedy počkám, i když nevím, jestli to vydržím +culí se a když ji vyzve k tanci, nadšeně souhlasí+ Och, moc ráda +podá mu ručku, obejme ho kolem pasu a zcela se mu poddá a nechá se jím vést ve víru tance+

Asher: +až ji zamrazí z jeho hlasu, přitom si uvědomuje, že je to moc příjemné+ Díky za pozvání, přijdu určitě. Jsem na vás moc zvědavá, protože mám takový pocit, že to bude něco zcela výjimečného, něco, co tady ještě nebylo +pozoruje ho soustředěně+

Tir: Ale Slasti jsou až od osmnácti +rozesměje se+ Samozřejmě, že tě tam vezmu +nechce ji trápit+ Už jsem tam dotáhla Nef i Syr, tak proč ne tebe? Myslím, že se ti to bude moc líbit. Pošlu ti zprávu. Pánové jsou velice příjemní
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Eternity » sob led 30, 2010 6:55 pm

Nef: no tohle směje se, když uvidí koťátko Nef, vždyť by se taky vešlo do nějaké krabičky na šperky.
Styx: to mrně ti půjde moc pěkně k vlasům - budeš ho přeci nosit jako brož? nebo náušnici? směje se miniatuře kočičky :)

Fabien: ale proč hned tresné? vypadám jako někdo, kdo vás potrestá? Bea je jistě velice okouzlující. indiánské jméno máte běkné. mě říkají Et - to tak vystihuje moji kapacitu paměti - nemáte tam také nějakou kratší variantu?
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob led 30, 2010 6:57 pm

Styx: no upřímně...občas mám co dělat, ale zatím se držím. Uculí se uličnicky.

John Wilmot: Nakloní se blíž. To jsem ráda, že se shodneme. Zašeptá mu do ucha a zlehka mu přejede rty po krku.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky