II. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: II. HŘÍŠNÝ PLES

Příspěvekod yohannka » ned led 30, 2011 2:41 pm

+muhehehe no v tom případě zaparkuje přímo u fontánky+ ááá nekonečnej pramen! ale já tě vypiju! +a plní si skleničku co chvíla+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Mystick von Sachsen » ned led 30, 2011 3:36 pm

Styx píše:Mys: Díky +usměje se na ni+ Vážně? No to mi musíš vyprávět +posadí se pohodlněji a zaposlouchá se+ Pokus se konečně oprostit od minulosti a zkus zase začít žít. Jinak tě to bude pronásledovat pořád +rozhlédne se zvědavě kolem+ On je tady? Tak to jsem moc zvědavá, kdo to je.

Posadí se vedle ní a hodí nohu přes nohu. Je to mág a tady nováček. Abych přiznala barvu, sama toho o něm moc nevím. Ale on mě očividně zdá. napadne ji, jak zvláštně to muselo vyznít.
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Richard Prewett » ned led 30, 2011 3:40 pm

Styx píše:Richard: Jsem Styx, taky me velice těší +převezme si od něj kytici a přivoní k ní+ Och, ta je ale nádherná, růže miluji. Mockrát vám děkuji +usměje se na něj+ Víte, že vás vůbec neznám? Kdo jste, galantní muži?

Styx: Nemáte vůbec zač. +uculí se potěšeně, že se jí kytka líbí.+ Jen tudy procházím a dověděl jsem se, že pořádáte ples. Snad vám nevadí, že jsem se vetřel mezi vaše přátelé? +mrkne na ni vesele.+
Naposledy upravil Richard Prewett dne ned led 30, 2011 3:41 pm, celkově upraveno 1
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Elias Magnus » ned led 30, 2011 3:41 pm

prodere se davem a pohledem zavadí o pohovku, na které sedí dvě překrásné dámy. Dobrý večer. vezme Styx ruku a lehce ji políbí. Vy musíte být ta slavná madam Styx, že? Mnohokrát vám děkuji za pozvání. Elias Magnus, jméno mé. na Mystick zamrká a podá hostitelce veliký pugét růží.
!JSEM MÁG!
Elias Magnus
NEaktivní

Příspěvekod Chris Devon » ned led 30, 2011 3:49 pm

Styx: Mhmm, takovej náš anjelik. +nejrači by rukou šmátralkou zajel mem pod šatečky, ale ty sou odolný a dost těsný, tak mu nezbývá, než ju ochmatávat zvenčí+ Ale jistě, cokoliv budete potřebovat, obraťte se na mě. Jsem loajální. +a jeho úsměv svědčí o tom, že je ve svým oboru vážně špička+

Mem: Já si počkám rád. +zavlní obočím+ Nenene, skříně ne! Na to bych si musel vzít výpomoc... Mh...o kom to mluvíte? +děsně nenápadně jako by ho to vůbec nezajímalo+
"To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mně nejdou!"
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Remus Lupin » ned led 30, 2011 4:03 pm

Styx píše:Remus: +zahlédne ho v davu a hned k němu poběží a vrhne se mu kolem krku+ Ahoj, lásko +pošeptá mu do ouška a dlouze ho políbí, ten dav kolem nevnímá+

*chytí si ji do náruče* ahoj...ještě tě žádný šejk neunesl?*uculí se*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » ned led 30, 2011 4:30 pm

Mys: +poslouchá zvědavě její vyprávění+ Tak nějaký záhadný muž, to zní napínavě, obzvlášť když o tobě tolik ví. A kdo je to... jak se jmenuje... znám ho?

Elias: +pozvedne zrak, když ji někdo osloví+ Dobrý večer, pane Magnusi +usměje se na něj mile+ Tak jestli slavná, o tom bych dost pochybovala +zasměje se+ ale ano, máte správné informace, jsem Styx. Moc mě těší +vezme si od něj kytici+ Ty jsou nádherné... moc děkuji +zahledí se na něj+ Ještě vás neznám. Kdo jste? +usměje se na něj+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned led 30, 2011 4:42 pm

Remus: No, už mi jeden velice bohatý Arab, majitel tohoto hotelu, nabídl volné místo ve svém harému. Zatím zvažuji jeho nabídku +řekne s vážnou tváří, ale pak se rozesměje+ Budeš si mě muset dneska dobře hlídat, aby mě nějaký ten šejk neunesl tobě přímo pod nosem +usměje se+ Co si dáme? +tahá ho ke stolu s jídlem a pitím+

Richard: Naopak, jsem ráda, že jste se zastavil. Máte výbornou příležitost poznat mé přátele. Jsou to samí skvělí lidi +ukáže na bar, aby si vybral nějaké pití+ Jak dlouho plánujete, že se zdržíte?
Styx
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned led 30, 2011 4:45 pm

+mrkne na barmana+ Mohl by jste mi dát brčko, prosím? Čím delší, tím lepší. +vezme si brčko+ Děkuju. +Jde k fontáně a pije z ní šampaňský brčkem+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned led 30, 2011 4:46 pm

(jé, Wenai, moment, najdu nějaký ten koktejl;))
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky