Maškarní bál

Moderátor: Styx

Re: Maškarní ples

Příspěvekod Memory » ned čer 20, 2010 11:20 pm

Wilmot: "Bude mi potešením, Hrabě." podá mu ruku a nechá sa odviesť k parketu. Po tých dvoch whisky jej už ani nevadí, ak budú tancovať sami.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Ares » ned čer 20, 2010 11:21 pm

Lana: Užívá si chuť jejich úst, o to víc, že v nich cítí chuť sladké čokolády. Položí sklenku na pult. Ruce jí ovine kolem pasu. Když ho Lana opět políbí, jednou rukou jí zajede do vlasů a druhá zabloudí na její zadeček. Neví jestli je to tou čokoládou, no zřetelně cítí, jak se mu zevnitř začínají vydouvat kalhoty. Odtáhne se od ní. Není to žádný stydlín, no místní také nemusí vidět všechno, že? Co bys řekla na malou procházku po zahradě? Řekne nenuceně, no rukou jí nenápadně přejíždí po zádech.
Ares
Bůh

Příspěvekod John Wilmot » ned čer 20, 2010 11:28 pm

Memory: +elegantně ji odvede na parket a začnou tancovat v tanci se k ní tiskne, možná trošku víc, než by to vyžadovala etiketa+ S tak sexy upírkou jsem ještě netančil.
Dovolte mi být upřímný, pro začátek - Nebudete mě mít rádi. Pánové budou závidět a dámy budu odpuzovat. Dámy, oznámení: Jsem na to připraven. Stále. Já to rozbalím, to víte.
Jsem John Wilmot, druhý hrabě z Rochesteru.
A nechci abyste mě měli rádi.
John Wilmot
Člověk

Příspěvekod Memory » ned čer 20, 2010 11:31 pm

Wlmot: "Ďakujem za kompliment." usmieva sa. Nechá ho pri sebe tak blízko ako si len želá. "Keď nad tým uvažujem, ani ja som ešte netancovala so sultánom. Mimochodom ste veľmi dobrý tanečník."
Memory
VIP Member

Příspěvekod Arwen » ned čer 20, 2010 11:33 pm

vezme si od styx čokoláduNo jo trochu nestíhám sledovat co se tu děje, ale to se spraví pár skleničkama tequily taky na ní mrkne a sní tu skvělou čokoládu a doufá že jí pomůže trochu to tu rozjet

Nai lassi cuilornelyava úlúmë hestuvar
Arwen
NEaktivní

Příspěvekod Lanevra » ned čer 20, 2010 11:37 pm

Ares: °Sjede mu rukou po prsou až nebezpečkně blízko k rozkroku° Procházky by byla sice fajn, ale °tajemně se usměje° mám jisté podezřejí že bychom moc daleko nedošli °krátce ho políbí, nejprve na rty a pak na tvář° Nechci skončit špinavá od listí °přizná bez obalu° nebo zakouslá nějakou Styxinou příšerou °našpulí rty° Pojďme raději ke mě °navrhne méně nebezpečnou variantu°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod John Wilmot » ned čer 20, 2010 11:37 pm

Memory: S vámi v náručí se přímo vznáším. +usměje se+ Říkat komplimenty tak nádherné dámě by měla být povinnost. +pohladí jí pramen vlasů+
Dovolte mi být upřímný, pro začátek - Nebudete mě mít rádi. Pánové budou závidět a dámy budu odpuzovat. Dámy, oznámení: Jsem na to připraven. Stále. Já to rozbalím, to víte.
Jsem John Wilmot, druhý hrabě z Rochesteru.
A nechci abyste mě měli rádi.
John Wilmot
Člověk

Příspěvekod Ares » ned čer 20, 2010 11:46 pm

Lana: Když se její ruka přiblíží k určitým místům, tiše zasténá. Pak se na ni usměje a v očích mu zahrají plamínky. Jsi chytrá holka. zašeptá ji do ouška. Ale já neměl v úmyslu povalit tě do trávy. Chvíli na ni hledí s tajemným úsměvem, ruka mu sklouzne na její zadeček. Chtěl jsem tě přitisknout o zeď. řekne tak, aby to slyšela jen ona. Ale jestli na tom trváš, můžeme jít k tobě. Rty se zlehka otře o ta její.
Ares
Bůh

Příspěvekod Styx » ned čer 20, 2010 11:52 pm

+zahlédne, že její "extáze" už má první oběti, Lanu a Arese, s úsměvem taktně odejde, ať mají soukromí, posadí se sama k baru a ze židle dohlíží, aby všichni hosté měli vše, co si přejí a aby se všichni dobře bavili+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Memory » ned čer 20, 2010 11:54 pm

Wilmot: Nechá sa unášať melódiou v Johnovom náručí. Teraz už jej ani nenapadne, že sú na parkete sami. Vždy rada tancovala, i keď je to už dlhá doba, čo tancovala naposledy. "Žiadna žena komplimentom nepohrdne." povie po chvíli. "Ale čo by potešilo vás?" spýta sa, keď mu pozrie do očí.
Memory
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky