Maškarní bál

Moderátor: Styx

Re: Maškarní ples

Příspěvekod Lanevra » ned čer 20, 2010 11:55 pm

Ares: °Trochu protočí oči nad jeho poznámkou o chytré holce. Ona si o sobě totiž myslí že je ví než jen "chytrá holka"° Stejně by nás sežrali příšery °zamrmlá nespokojeně u jeho úst° Já jsem panenka s porcelánu, ne kovbojka °odtáhne se, tak že se mu oběma dlaněma omírá o prsa, ruce mezi nimi vzpříčené. Rty přitom trochu uraženě špulí. Vypadá teď jako razmazlená malá holka.°

(Já bych to do Lanina pokoje přenesla s čistě prakticků důvodů.)
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod John Wilmot » pon čer 21, 2010 12:01 am

Memory: Já jsem v sedmém nebi. Snad jen váš polibek by mě mohl potěšit ještě víc. +zahledí se jí do očí+
Dovolte mi být upřímný, pro začátek - Nebudete mě mít rádi. Pánové budou závidět a dámy budu odpuzovat. Dámy, oznámení: Jsem na to připraven. Stále. Já to rozbalím, to víte.
Jsem John Wilmot, druhý hrabě z Rochesteru.
A nechci abyste mě měli rádi.
John Wilmot
Člověk

Příspěvekod Ares » pon čer 21, 2010 12:06 am

(Styx: já myslím, že tu extázi jsme tak moc nepotřebovali)

Lana: Musí se zasmát jejímu výrazu. Chytne ji za ruce a přitáhne k sobě. Jsi dnes nějaká nespokojená. řekne, přičemž mu cukají koutky úst. Skloní se k jejím rtům, zlehka ji kousne a pak si vynutí cestu k jejímu jazyku. Vášnivě ji líbá a v tom s ní odrazu zmizí, aby se vzápětí objevili v jejím pokoji.

(klidně můžeme k Laně ;) )
Ares
Bůh

Příspěvekod Styx » pon čer 21, 2010 12:06 am

+chvíli jen tak pozoruje dvojice v sále a když usoudí, že nikdo z hostů nestrádá, tak se nenápadně vytratí ven do zahrad+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » pon čer 21, 2010 12:14 am

Ares: °Vášnivě mu polibek oplácí, už se opravdu a upřímě nemůže dočkat. Když tu sní najednou rhne napříč časem a prostoram jak je přenese°

(Máš přednost, když s chuděrou tak furt pajtluješ. :) Já bych tam jednoduše došla. :))
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Memory » pon čer 21, 2010 12:15 am

Wilmot: Trochu sa zháči, i keď...napokon takú odpoveď tušila. Ale keďže má dnes takú dobrú a rozpustilú náladu, nakloní sa k nemu bližšie. "Jeden bozk by som vám mohla pre potešnie venovať." jemne sa na okamih dotkne jeho pier, potom sa usmeje, no neodtiahne sa, čaká čo Wilmot urobí.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod John Wilmot » pon čer 21, 2010 12:26 am

Memory: +zavře oči, když se jejich rty dotknou, pak se usměje, zahledí se jí do očí a pohladí ji po tváři+ Děkuji, +zašeptá jí do ouška+ Jsem rád, že jste hned nezneužila situace a nevysála mě, krásná vampýrko. +usměje se na ni, ale neodtáhne se od ní, hladí ji po rameni+
Dovolte mi být upřímný, pro začátek - Nebudete mě mít rádi. Pánové budou závidět a dámy budu odpuzovat. Dámy, oznámení: Jsem na to připraven. Stále. Já to rozbalím, to víte.
Jsem John Wilmot, druhý hrabě z Rochesteru.
A nechci abyste mě měli rádi.
John Wilmot
Člověk

Příspěvekod Arwen » pon čer 21, 2010 8:22 am

když sedí sama u baru usoudí, že už je to opravdu trochu nuda a tak se vydá za Styx do zahrady, protože vidí že je taky trochu sama Ahoj Styx, tak jak se bavíš? přisedne si k ní Já už jsem tak trochu pod vlivem alkoholu ale to ti doufám nevadí usměje se a zamyslí se nejsem moc často opilá a tak nevím jak se chovám, kdybych byla jakkoliv vulgární tak se moc omlouvám!

Nai lassi cuilornelyava úlúmë hestuvar
Arwen
NEaktivní

Příspěvekod Memory » pon čer 21, 2010 9:18 am

Wilmot: "To môžem ešte vždy napraviť, John." usmeje sa, až odhalí tesáky, ktoré si pre túto príležitosť vyrobila kúzlom. Nechá ho, nech sa jej dotýka. Je jej to veľmi príjemné, až jej z toho naskakuje husia koža. Keď si to uvedomí, trochu sa odtiahne. "Už mi z toho tanca začína byť trochu teplo, čo keby sme sa zas na chvíľu presunuli k baru?" o skutočnosti, že jej je teplo skôr z jeho objatia, radšej pomlčí.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Morfeus » pon čer 21, 2010 10:48 am

dorazí spolu s Isamunem a Et a Tirege. všichni se vrhnou na hostitelku a vítají se s ní.
do kuchyně pošlou něco dobrého a Styx dostane dáreček.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Styx: prosím, neděste se. děkujeme za pozvání. je to nádhere - opět. usmívá se na Styx a podává květiny.
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?

Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Morfeus
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Večírky