od Styx » ned zář 12, 2010 12:53 am
(tak píšu svůj jubilejní 3000. příspěvek!)
Man: Rozchody jsou pokaždé bolestné +obejme ji přátelsky a nemůže se zbavit pocitu, že Man na svého manžela jaksi nechce zapomenout+ Zdá se mi to, že ho ještě pořád miluješ? +pošeptá jí do ucha+ Jo, všimla jsem si, že je s Remusem někdy docela těžké pořízení. Místo, aby si užíval těch pár světlých okamžiků ve svém zajisté nelehkém životě, je občas dost zabedněný a nechápe, co mu ochotně nabízím +pokrčí rameny+ Ale asi už jiný nebude, beru ho takového, jaký je, protože mi na něm záleží. Remus mi za to stojí +očka jí svítí při myšlence na něj+ Jak můžeš vědět, že jsme na dobré cestě? +horečně přemýšlí, jestli se náhodou zase neobjevil nějaký drb ve Věštci+ Doufám v to z celého srdce, i když se zatím chová trochu odměřeně. Sama si nejsem jista, jak to vlastně mezi námi vůbec je. No co... vychutnává si mě +posmutněle se usměje, ale je jí najednou mnohem líp, ulevilo se jí, že se mohla někomu svěřit s tím, co v sobě dusí už pár týdnů. A že je to zrovna jeho bejvalka, neřeší. Právě naopak, ta ji chápe nejvíc+ Chceš i nadále udržovat s Cassem poměr, i když víš, že to nemá... budoucnost? +vyslechne si ji+ Vím přesně, jak to myslíš +po vzoru Man se smíchem napodobí pažemi mávání křídly, holky jsou prostě dneska v ráži+ Nečekala bych, že má tequila takovou sílu +rozesměje se+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)