Tequila Párty

Moderátor: Styx

Re: Tequila Párty v El Paso

Příspěvekod Neferet » ned zář 12, 2010 12:28 am

Myslím ty tvoje poznámky o zamilovanosti. +uvede na přesnou rovinu+ Myslím to, jak si se choval. To děláš pokaždý, když se bavíš s chlapem a je u toho nějaká ženská? +mávne téměř neznatelně rukou směrem k Tonymu+ Myslela jsem, že sis chtěl dát krev. +poznemená, když se Spike zakousne do tortili+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned zář 12, 2010 12:32 am

Ty mě nemiluješ? +nedá se říct jestli to zní zklamaně, nebo je to jen zvědaví dotaz+ Měl sem dojem že jo. A taky... myslím že děvče jako ty nepůjde poprvé z někým koho nemá alespoň ráda +odloží tortilu, nedojedenou, k ostatní tortilám. Je to prostě prase, co víc říct+ Nejsem chlap co může bejt sám +přizná polohlasně. Najednou vypadá až rozpačitě+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » ned zář 12, 2010 12:38 am

Já nevím, Spikeu. +tváří se trošičku zoufale+ Nevím, co cítím. Já, prostě... +zagestikuluje rukama+ ... vždycky jsme to věděla, ale od tý noci, kdy... od tý doby mam v hlavě takovej binec jako nikdy. +zagestikuluje trochu rukama+ Vím, že tě mám ráda. +přizná+ Ale jestli tě miluju? Jestli ano, jestli to co cítím je láska, tak... dají se milovat dva muži současně? +zčervená, k tomuhle se nechtěla přiznat+ Já neříkám, že s tebou nechci být. +řekne měkce+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned zář 12, 2010 12:44 am

+Nakloní hlavu mírně na stranu, dokonce se zdá že jí poslouchá a přemýšlí o jejích slovech+ Když miluješ jednou, miluješ navždy. Abys někoho přestala milovat, musíš ho začít nenávidět aby tvoje srdce zůstalo v rovnováze. Takže jo, jde to milovat víc lidí, ale jsou různé druhy lásky. Během let... ne dokonce během měsíců jich může člověk k jediné bytosti vystřídat několik. Někdy se mu stane že se to nikdy neustálí +podívá se po tortile+ Myslíš že tu maj někde ty trojuhelníkoví křupky a pikantní salsu?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » ned zář 12, 2010 12:49 am

+přemýšlí o jeho slovech+ Tak to jsem v prdeli. +poznamená potichu, když si dá dvě a dvě dohromady+ Co? +zamračí se nechápavě+ Já nevím. Nevím jak to vypadá. +přizná se trošku zmateně a podívá se na stůl s jídlem+ Myslíš tohle? +zeptá se a vezme do ruky mističku s trojuhelníkovim křupkami+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » ned zář 12, 2010 12:50 am

+objevijou se na lodi a chvilku se musijou rozkoukat - yohi, Amon, Leo, Bea+
Ähmmmm...takže Styx...Styx...Styx...támhle! +a esi tam není, tak jakože je no... - lapne Lea za ruku a hrnou se s dárkama k ní+

Styx: Ahoj! Tak přejeme všechno nejlepší! +dary dají tam někam na stůl+ Hlavně ať se Ti vydaří všechno do čeho se pustíš a štěstí stojí při tobě! +kývne k dárečkům+ To si pak rozbal v klidu, a tady něco do foroty...+podá jí velkej tác česnekových jednohubek+ to se nikdy neztratí..a ...+nahne se k ní a šeptá+ jen tak mezi náma..pro jistotu...+jakoby natajnačku jí podá...+
Obrázek

Kdyby se tu nedejbože objevila Storm..+mrkne na ni spiklenecky a nechá ji zase davu+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned zář 12, 2010 12:53 am

(tak píšu svůj jubilejní 3000. příspěvek!)

Man: Rozchody jsou pokaždé bolestné +obejme ji přátelsky a nemůže se zbavit pocitu, že Man na svého manžela jaksi nechce zapomenout+ Zdá se mi to, že ho ještě pořád miluješ? +pošeptá jí do ucha+ Jo, všimla jsem si, že je s Remusem někdy docela těžké pořízení. Místo, aby si užíval těch pár světlých okamžiků ve svém zajisté nelehkém životě, je občas dost zabedněný a nechápe, co mu ochotně nabízím +pokrčí rameny+ Ale asi už jiný nebude, beru ho takového, jaký je, protože mi na něm záleží. Remus mi za to stojí +očka jí svítí při myšlence na něj+ Jak můžeš vědět, že jsme na dobré cestě? +horečně přemýšlí, jestli se náhodou zase neobjevil nějaký drb ve Věštci+ Doufám v to z celého srdce, i když se zatím chová trochu odměřeně. Sama si nejsem jista, jak to vlastně mezi námi vůbec je. No co... vychutnává si mě +posmutněle se usměje, ale je jí najednou mnohem líp, ulevilo se jí, že se mohla někomu svěřit s tím, co v sobě dusí už pár týdnů. A že je to zrovna jeho bejvalka, neřeší. Právě naopak, ta ji chápe nejvíc+ Chceš i nadále udržovat s Cassem poměr, i když víš, že to nemá... budoucnost? +vyslechne si ji+ Vím přesně, jak to myslíš +po vzoru Man se smíchem napodobí pažemi mávání křídly, holky jsou prostě dneska v ráži+ Nečekala bych, že má tequila takovou sílu +rozesměje se+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned zář 12, 2010 12:53 am

Nesmrtelný: Takže vás ani nelze zranit? To máte podobný osud jako Achilles. Třeba máte někde na těle jediný zranitelný bod jako on. Ale nechci, abyste mi jej prozradil +usměje se+ Někdo dělá všechno pro to, aby se stal nesmrtelným +zdravím, můj pane+ a pro toho, který jím je, je to prokletí. Dlouhý věk je v některých situacích požehnáním, ale myslím, že bych nechtěla žít věčně. Lituji vás +usměje se a zabředne do trochu soukromějšího tématu+ Takže ženy si prostě hledáte obvyklým způsobem. Necháváte to osudu, až přijde ta pravá. Tak mě napadlo... musí to být hrozné, když sledujete, jak milovaná bytost vedle vás rychle stárne a víte, že nakonec o ni přijdete +položí soucitně dlaň na jeho ruku+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Amon » ned zář 12, 2010 12:54 am

+chvílu nakukuje Bei přes rameno jak blahopřeje, a pak se otočí k yohannce+ Máš všechno? Ukaž..já ti pomůžu...+lapne nějakej dárek, aby tam nestál nasucho a jakmile je Styx volná, tak jí lapne packu+

Styx: Že gratulujem, Monalíza..eee...ten Todeskuss...+zamrmle si pro sebe+ Kleopatra! +opraví se+ pozdravuje! A tady něco...cojávímco...+no přesně ví, co to je - jeden z darů, který poctivě vybírali s yohannkou+ tak si to uži...+vrazí jí to do volné ruky a vlepí jí pusu+ a řízky ...támhle, že...+zamíří ke stolu s občerstvením+

(Téda! To už seš tu pomalu důchodče losácký s takovým kvantem příspěvků ;o) To by chtělo nějakou spešl cenu...co admine?)
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Spike » ned zář 12, 2010 12:57 am

Hmm tam ses pokud vím ještě nedostala ani jednomu z nás +řekne na její "tak to jsem v prdeli"+ Jo, to je vona +vezme si od ní křupky+ Teď mi ještě pomoc najít tu slasu. Sem totiž myslim buď slepej po moc chlastu, nebo blbej po moc chlastu. Případně obojí +dodá z veselím úsměvem+ Chtěla bys tam? +zeptá se, a ano stále mluví o pozadí+
Spike
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Večírky