Maškarní bál

Moderátor: Styx

Re: Maškarní ples

Příspěvekod Lanevra » ned čer 20, 2010 7:40 pm

°Vejde ve svém kostýmu paní Smrti do místnosti kde se má konat maškarní a která prozatím dosti zeje prázdnotou. Přehodí si kosu z ruky do ruky, aby měla šikovnější ruku volnou ke zvedání drinků. Kosa se přitom kovově zaleskne. Je samozřejmě pravé a ostře vyklepaná, přeci nebude tahat nějakou umělohmotnou náhražku. Jen co spozoruje hlouček lidí, zamíří si to rovnou k nim°
Dobrý večer vespolek °pozdraví je kolektivně°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Arwen » ned čer 20, 2010 7:43 pm

Memory: přistoupí k Memory a také jí podá ruku až se setkají a stisknou se Ráda vás poznávám! Já jsem Arwen Undómiel. Hodně jsem toho o vás od Mystick slyšela, jen to dobré samozřejmě. zasměje se

Nai lassi cuilornelyava úlúmë hestuvar
Arwen
NEaktivní

Příspěvekod Manori » ned čer 20, 2010 7:45 pm

*Dorazí na ER a ještě si zkontroluje, jestli se jí nerozjíždějí "kužely" a cedulka a vejde do sálu a se zájmem se rozhlíží. Zahlédne shluk masek, tak se k nim vydá* Zdravím...*usměje se na všechny a zvědavě omrkne nové tváře - ehm masky*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Arwen » ned čer 20, 2010 7:46 pm

Lanevra: Dobrý večer! Ráda vás tu vidím. My už se přece známe že...ale jen tak formálně já jsem Arwen Undómiel podá jí ruku s úsměvem
Naposledy upravil Arwen dne ned čer 20, 2010 7:53 pm, celkově upraveno 1

Arwen
NEaktivní

Příspěvekod Memory » ned čer 20, 2010 7:47 pm

Arwen: "Skutočne?" prekvapene podvihne obočie, no tiež sa potešene usmeje. "To je od nej veľmi milé. Neviete, či dnes tiež príde?"

Lana: "Ahoj." pozdraví ju. (Lani, nepamätám si, či sme si potykali)

Man: "Dobrý večer." usmeje sa na ňu a zvedavo si ju premerá. "My sme sa tiež ešte nevideli. Ja som Memory."
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Arwen » ned čer 20, 2010 7:48 pm

Memory: přistoupí k Memory a také jí podá ruku až se setkají a stisknou se Ráda vás poznávám! Já jsem Arwen Undómiel. Hodně jsem toho o vás od Mystick slyšela, jen to dobré samozřejmě. zasměje se
Lanevra: Dobrý večer! Ráda vás tu vidím. My už se přece známe že...ale jen tak formálně já jsem Arwen Undómiel podá jí ruku s úsměvem[/quote]

Arwen
NEaktivní

Příspěvekod Neferet » ned čer 20, 2010 7:51 pm

+vejde do sálu a rozhlédne se, aby zjistila kolik hostů už dorazilo, nakonec vyrazí k maskám ve skupince takovým houpavým kovbojským krokem+ Přeji hezký večer. +široce se usměje na přítomné+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned čer 20, 2010 7:51 pm

Arwen: +otočí se k ní zvědavě+ Říkala jste, že se s Mystick znáte už dlouho. Přišly jste sem spolu? Pokud vím, Mystick se sem přistěhovala nedávno, ale i když už jsme se několikrát viděly, neříkala, že by měla spolubydlící +usměje se+

Lana: Dobrý večer +pozdraví ji a prohlíží si se zájmem její masku+ Víš, žes mě se svým výběrem vůbec nezklamala, ale ani nepřekvapila? Znám tě opravdu dobře +zasměje se+ Jinak, perfektní +zvedne palec nahoru+

Morsmordre: Souhlasím, mohly bychom se přesunout k baru a dát si něco dobrého k pití. Ale nejdřív... dámy... představuji vám svého francouzského přítele Andrého. Známe se už... +přemýšlí+ no... od dětství.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » ned čer 20, 2010 7:53 pm

Memory: Zdravím °usměje se na ni opravdu zářivě a obejme ji jakoby byly stará kamarádky.. (Když nepotykali předtím, tak potykali teď. ;-))

Arwen: °Stiskne jí ruku° Netušila jsem že přijdete. Lanevra, bez přívlastku °dodá z jitou dávkou ironie°

Manori: °Vidí člověka kterého nezná a protože má dneska družnou jde se družit° Lanevra, těší mě! (Jestli už jsme se někde viděli a seznámili, tak promiň)

Styx: Ano to mě znáš Mazlíčku °přikývne se sladkým úsměvem a rovnou Styx políbí na tvář° Zato ty si přímo k nakousnutí °zasměje se°

Neferet: °Uvidí ji a už na ni mává aby šla k nim do houfu°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Monika » ned čer 20, 2010 7:55 pm

Styx: +A jooo, tak takhle jste to myslela.+ usmívá se. +Já bych asi neměla pít.+ nenápadně pohlédne na Memory. +Dala bych si meruňkový džus, jestli máte.+ Se zájmem si prohlíží masky. Některé vypadají opravdu realisticky. Například slečna, co přišla nedávno má v rukou neco, co vypadá jako opravdová kosa.
I přirozeně krásní si mohou občas zajít na kosmetiku...
Monika
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Večírky