Tequila Párty

Moderátor: Styx

Re: Tequila Párty v El Paso

Příspěvekod Neferet » pát zář 10, 2010 9:22 pm

Styx: Houpat? +na chvíli se zastaví a zatváří se nejistě+ No snad mi nebude špatně. +usměje se+

Et: +zamává na ni a přesune se k ní+ Eternity, ahoj. +široce se na ni usměje+ Tebe jsem dlouho neviděla. Jak se pořád máš? +zajímá se nadšeně+

Nesmrtelný: +otočí se na něj a mile se usměje+ Dobrý večer. +popřeje s širokým úsměvem+ Jsem ráda, že vás zase vidím. +shledne na růžovou růži a krátce se zasměje, opravdu jí to potěšilo+ Je nádherná. +přikývne+ Tak jak se vám u nás zatím líbi? Stihl jste se už někam podívat? +zajímá se+

Lana: Dobrý večer přeju. +usměje se i na ni a samozřejmě jí neujde jak vypadá+ Zeptala bych se, co se ti stalo. Ale mam takovej dojem, že mi do toho asi nic neni, co.
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát zář 10, 2010 9:25 pm

+Na poslední chvilku nakonec také mohla dorazit, akorát že bez dárku, no co už, nějak se to vyvrbí. Popadne první skleničku kterou najde a stoupne si k zábradlí lodi, je krásné být zase jako proutek, říční vánek jí čechrá vlasy, je teplo, krása+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Khurrem » pát zář 10, 2010 9:25 pm

Styx: Všechno nejlepší k narozeninám*potřepe ji pacenkou a lubne na líčko* tady Obrázek máš část dárečku, zbytek budeš muset najít doma :)
Lidé nemohou být ke svému blahu nuceni, proto musí být ponecháni vlastnímu svědomí.
John Locke
Khurrem
NEaktivní

Příspěvekod Eternity » pát zář 10, 2010 9:26 pm

Styx: když se jí/na ni Styx směje, začne zjišťovat, zda nemá špatně oblečené šaty, nebo čmouhu na nose. děje se něco? to víš, odskočila jsem si jen atk od plotny. sice jsem chtěla dělat trochu ostudu, ale.. znejistí a prohlíží se. asi už vážně potřebuju ošetřovale. ne pro nebezpečné šelmy, ale pro nesvéprávné dámy... tak čemu se směješ? team? někde se mi zaběhli. ale ať se modlí, aby to bylo něco vážného, nebo jim hrozně vynadám, roztrhnu je, že nepřišli. pravděpodobně lavina. nebo je sežrali medvědi. zamračí se a napije.

(oni z poloviny mají zaracha a partneři sami nesmějí, aby se nespustili. tak to tu zachraňuju. ;) )
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Spike » pát zář 10, 2010 9:28 pm

+Rozhlíží se a za chvilku nevěří vlastním modrým očím. Dokonce má dojem že mu fakt peroxid vyžral mozek, protože uvidí jednoho chlápka co mu pije krev už víc jak jedno století, ba co víc už se zase motá kolem jeho ženy. Tedy kolem Neferet. Napije se na odvahu, sebere se a jde za Nesmrtelným. Jen po cestě odhodí to debilní sombrero co sebou, aby mu nebyl pro smích. Stejně má z jeho výrazu dojem že je tomu člověku, nebo co to je za věc všechno pro smích+

Nesmrtelný: Dobrý večer +procedí skrz zaťaté zuby a koukne na rozesmátou Neferet takovím nehezkým majetnickým pohledem+ Tebe jsem už dlouho neviděl +má váraz býka se zaraženými prdy+

Neferet: Bavíš se lásko? +začne bez pozdravu předstíraně milím hlasem ze kterého zní žárlivost+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Styx » pát zář 10, 2010 9:28 pm

Nesmrtelný: Vy a nezajímavý? +prohlíží si ho zvědavě a usoudí, že nemá pravdu, ale nahlas to nevysloví+ Něco mi napovídá, že když chcete, dokážete ženu zaujmout +opáčí+ Proč Mexiko? +usměje se+ Protože jsem dostala chuť na tequilu.

Becca: Až takhle? +pozvedne obočí a pohladí rukojeť dýky+ Kolik duší asi vydechlo pod touto nádhernou zbraní +zasní se+ Ne, že by mi dělalo dobře vidět na její čepeli tu krev obětí, ale spíš mě zajímá ta dokonalá práce a historická cena. Opravdu nádhera. A co ty, máš taky nějakou zbraň? +že se ptá+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Eternity » pát zář 10, 2010 9:31 pm

Nef: ahoj! ráda tě vidím. no, měla jsem toho nějak moc pracovně. a nevím, kde mi hlava stojí. ale mám jednoduchý plán - alkoholem se hlavy zbavím vůbec. aspoň na pár hodin. obejme ji taky na přivítanou. a co ty? já byla posledních pár týdnů v jiných světech, tak nevím vůbec nic, co se tu děje.
Eternity
VIP Member

Příspěvekod Manori » pát zář 10, 2010 9:33 pm

*přemístí se, okoukne už z dálky lodičku a jde hned najít Styx, po cestě se vítá se známými tvářemi..doprovod z jejich posádky za ní nese poslušně dárečky a lahvičky tequilky, kdyby snad bylo mááálo..ehm*

Styx: tak všechno nejlepší k tomu dalšímu roku, o který jsi mladší..*dojde jí obejmout, důstojník z Nautila se taky usměje na oslavenkyni a někam jí odloží dáreček a véélkou kytici národních mexických květinek, pak se de podívat a pokecat s místní posádkou*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Eternity » pát zář 10, 2010 9:35 pm

natahuje uši a pobaví ji výraz býka :lol: Spikea. a nenápadně sleduje, jestli nemá Becca nějaké to srdce rituálně vyříznuté v kabelce... tam člověk nikdy neví. možná ani nečlověk ;) .
Eternity
VIP Member

Příspěvekod Styx » pát zář 10, 2010 9:37 pm

Lana: Tak proč se stýkáš s nimi? Vyhýbej se jim, když nesouhlasí s tím, co děláš. Máš přece nás. Máš přece mně +usměje se a přitulí se jako kotě+

Nef: Počítej s tím, že mořská nemoc není nic příjemného. Ale na to houpání si zvykneš. Dokonce je v některých případech o přijemné +ucuí se+

Et: Néé, nesměju se tobě, ty jsi přece dokonalá, ale jak tě vidím, říkám si, to zase bude legrace +opět se zasměje+ Nějak tak na mně působíš.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky