Tequila Párty

Moderátor: Styx

Re: Tequila Párty v El Paso

Příspěvekod Nesmrtelný » ned zář 12, 2010 1:13 pm

Styx: I mou rukou zemřelo mnoho lidí, ba i přítelé. Nikdy ne přímo, ale je-li člověk velitel a dá příkaz, pa nese za něj veškeré následky a jeho svědomí ho vždy tíží. Přestože i řeba zvítězí +s chutí se věnuje masu, Styx určitě potěší že je to velký masožravec+ Nabízíte mi svoje přátelství? Skutečné, nefalšované bez postraních úmyslů? +zajímá se mírně zvědaví+ Nevystupoval jsem vlastně z ničím. Byl jsem tam spíše za rozmařilého milionáře co si chce skusit svěcký život +pobaveně, široce se usměje+ Vlastně to tak i bylo, měl jsem peníze a chtěl jsem skusit něco nového +z mírně pozvednutým obočím se na Styx dlouze zadívá+ Musím přiznat že to mě nenapadlo, nikdy jsem svou nesmrtelnost nevyužíval účelově +to lže jako když tiskne+ ale jistě by to bylo nesmírně působivé.
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Adelstein » ned zář 12, 2010 1:22 pm

(lach styx.. od nás se totiž nakazí každej!)

Bea: on ti vzal jednohubečky? +pohladí ju po vláskách+ ať si je nechá, my si najdem něco jinýho, jo? +obejme ju majetnicky kolem pasu a de si prohlídnout loď, směr jííídlo a pití+ a dáme si tequilku.. nebo dvě? +zavlní obočím+
Das Leben ist tödlich.
Adelstein
Security

Příspěvekod yohannka » ned zář 12, 2010 1:23 pm

amon: ale.. amoneeee.. strojovna.. +pípne+ ale tak, prvně se posilníme, máš recht +mrkne na něho a pustí se do ocitroonovanýho řízečku+ mmhm, oni tu mají aji kuřečí! +žere do bez chleba jako obvykle...+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Manori » ned zář 12, 2010 1:25 pm

Memory píše:
Man: "Novinky? Zasmeje sa. Posledné tri týždne som bola mimo. Takže novinky by som si rada vypočula ja." šibalsky na ňu mrkne. "Počula som, že si s Beccou otvorila nový obchod. Je to pravda?"
(nezabula:), ale čakala som na odpoveď Styx, aby som to mohla napísať naraz)

(jo táák, tak už mlčím:))

Hm, ale dovolená stála za to, ne?*zvědavě* No, je jich i docela dost...myslím, že rychlobrk se hned tak nezastaví...*ušklíbne se* Jo, to je pravda, pustily jsme se do společného podnikání...se zbraněmi.*uculí se* s čím jiným taky..ale je u nás i pobočka s jiným sortimentem*uculí se* určitě budem rády, když se za náma zastavíš.. chvilku si určitě někdo z nás najde, i když zájem je docela veliký..záliba ve zbraních je asi nakažlivá...*zasměje se*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Manori » ned zář 12, 2010 1:28 pm

(kurnik, yohi, dala bych si kuřecí řízeček...tyhle oslavy jsou mor, člověk aby tu slintal jak Pavlovův pes)
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Remus Lupin » ned zář 12, 2010 1:29 pm

*i on se přemístí s drobným zpožděním, rozhlédne se a vydá se přes dav hostů vyhledat hostitelku, cestou kýve na známé*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned zář 12, 2010 1:31 pm

Styx: Vážně? +uculí se+ Jsem spíš na severský typy, ale vyjímku bych snad udělat mohla. Ty... +zadívá se do společnosti, či spíše na Reguluse+ Není to ten... jak si s ním to?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned zář 12, 2010 1:44 pm

Manori píše: *na chvíli se zarazí a přemýšlí, pak s mírným povzdychnutím přikývne* je na něm něco..co mi nedovolí na něj zapomenout..*vyčte jí z tváře na co myslela* a i když člověk pozná všechno to kolem něj..*naznačí špičáky* nemůže si pomoct...jemu můžu věřit, ať už to hezké, tak i méně příjemné věci..a není mi jedno, co s ním bude..a s kým bude..*uculí se, zarazí se a zavrtí hlavou* na to, že teď vlastně jeden druhému nic nedlužíme..divné, že?*a musí se usmívat, když vidí, jak ji to v hlavě šrotuje* jen z toho, že ho nějakou dobu znám...jestli za tebou chodí, tak nic není ztracené..*zavrtí hlavou*spíš se pere sám se sebou...příliš posuzuje věci a lidi podle toho, co všechno zažil..když to řeknu hloupě, je jako týrané zvíře, to taky nikdy nezapomene, jak se s ním jednalo...ale na druhou stranu má v povaze přirozenou dobrosrdečnost a touhu věřit v dobro...a to se v něm vždycky bilo..*mrkne na ni* Casse mám ráda...hodně mi pomohl, když jsem potřebovala nejvíc podržet, ale..nemám ani momentálně co držet..* kývne k jejímu napodobení létání a rozesměje se* to se nezdá, takové hezké pitíčko, ale leze do hlavy..ale není nad zlatou...*spokojeně zakrouží s alkem ve sklence*

(lách, že by to bylo schválně?;) né, prostě to tak vyšlo, stejně by sis toho všimla:))

Man: +chvíli ji pozoruje a usmívá se+ Vím přesně, o čem mluvíš. Stačí se na Postracha podívat a člověku se podlamují kolena. Chápu, že nemůžeš... že nechceš na něj zapomenout. Když ti není jedno, s kým bude, je to znakem toho, že ho stále miluješ +hladí ji chápavě po vlasech+ Že ty na něj žárlíš? +uculí se vesele+ Ale to je vlastně skvělé! Ještě není nic ztracené. Protože mám silný dojem, že Postrachovi taky nejsi vůbec lhostejná. Budu vám držet palce. Možná by opravdu nebyl špatný nápad jít se mnou do té střelnice +usměje se na ni lišácky+ Omlouvám se, že jsem se o Remusovi tak rozkecala, ale potřebovala jsem to ze sebe dostat ven +zamrká omluvně+ Remusek je jako týrané zvíře? +očka jí náhle zesmutní+ Vím, že to vůbec neměl a nemá v životě lehké, ale až takhle mi to tedy vůbec nedošlo. Pokud bude o to i nadále stát, ráda mu ten život obveselím +zablýská se jí šibalsky v očích+ Máš pravdu, whisky je whisky. Té se nic nevyrovná. Ale pro dnešek nechci míchat a vydržím u té tequily. Není vůbec špatná. Ale líp by chutnala z něčího pupíku +zamrká lehce opile+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » ned zář 12, 2010 1:57 pm

(joo je to nakažlivý jako...jako...no nebudeme upřesňovat!)

Leo: ale co? já tohle..tamto..to...+ukáže na jakousi směs+ nejííím! +zaskuhrá+ jo! velkou tequilku! dvě....+natulí se na něho+ a ještě sem dnes nedostala ani pořádnou pusu...+špulí pusinu a dělá ježkovitý voči+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Amon » ned zář 12, 2010 2:00 pm

+Bea viditelně donesla dar spíš pro sebe, ale Amon si to užívá a užírá jednohubky mezi řízkama+

yohannka: strojovna bude a my nééé...si vážně myslíš, že to tam vypadá jak v Titanicu? Takováhle loď má jednoho chcípáka co mačká čudlík a možná občas otočí volantem...+nacpe jí do pusinky okureček a hrozně nenápadně jí čistou rukou přejede po výstřihu+ vlas.... Nee, vepřový sou lepší, nejsou tak suchý...+přemoudřele a zapije to vydatně tequilou+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Večírky