II. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: II. HŘÍŠNÝ PLES

Příspěvekod Richard Prewett » úte úno 01, 2011 11:47 am

Wenai: A ještě k tomu se jenom tak nevzdáš. +Řekne teď už se zřejmým pobavením v hlase, když se mu pokusí podkopnout nohy. Chytne ji jednou rukou kolem zad, druhou pod kolenama a než se Wenai stihne vzpamatovat, už si ji nese v náručí.+ Tak a teď jsi zcela v mé moci. +ušklíbne se šibalsky.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Chris Devon » úte úno 01, 2011 1:36 pm

Mem: (A? Co by za to kdo dal...) :death:
"To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mně nejdou!"
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Tirage » úte úno 01, 2011 2:54 pm

Fabien píše:
Tir: +Bafne ji za zády a hned ji chytí kolem pasu, aby se nebála.+ Už jsem tady, ještěřičko...Promiň, zdržel jsem se v práci...Doufám, žes necestovala sama! :Love + A pořádně ji políbí na tvář.+

Fab: lekne se a vyjekne a trošku ho pleskne. ty! otočí se k němu a nechá se olíbat. cestovala! nikdo nebyl doma. a musela jsem táhnout dary sama úplně ubohá. zapřehání si. pak se otočí dokola. hele! hezký, viď?
pak si všimne, že se dostavil i Sam a má kytku.

Styx: poleví stisk a pak se jí omluví, že jí zaječela u ucha, když ji Fabien přepadl. promiň. a ano - jseš hrozná kuplířka! nejen já a Fabien, ale i Sam s Molly se dali dohromady zrovna tady před rokem.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte úno 01, 2011 2:55 pm

Richard: +zatváří se odevzdaně a nevinně zamrká, jak se tak nese v jeho náručí+ A co se mnou uděláš? +přejede mu rty po krku+ Budeš na mě hodnej, že jo?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte úno 01, 2011 3:04 pm

mollyz píše:

Sam: +Skoro skočí Samovi do náruče, takže do značné míry ohrozí krásu květiny.+ Co je to dneska za zmatky, lásko? Málem jsem tě nenašla.? :Love

Molly: obejme ji a políbí. zmatky. zmatky. už tě ale mám. ahoj. políbí ji znovu a podá jí kytici.
to máš k šatům. ode mě. překontroluje jí ten výstřih, kterým ho tuhle zlobila, ale zjistí, že to docela jde.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Isamun » úte úno 01, 2011 3:07 pm

Styx píše:Isamun: Dobrý večer přeji +usměje se na něj mile+ Ano, já vím, je to přesně rok, co jsem vám změnila život. Doufám, že nebudu za to bita +uculí se šibalsky+ Samozřejmě, že vám věnuji tanec, ale musíte se postavit do řady, už jsem jej slíbila tolika mužům, že si ani nepamatuji, komu. Nechávám to na nich, že se sami ozvou +zasměje se+ Ne, molly jsem tady ještě neviděla +zavrtí hlavou a podívá se na kytku+ Tak takovou nádhernou barvu šatů bych určitě nepřehlédla +mrkne na něj+

Styx: bita? to ne... ohlídne se po Molly a trochu zrozpačití, co si zase holky povídaly. dobrá, já si vás na ten tanec najdu. tedy pokud vás davy ctitelů nezavalí. pokrčí s úsměvem rameny.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Remus Lupin » úte úno 01, 2011 3:25 pm

Styx píše:Určitě +přikyvuje+ Žiješ v přepychu, máš střechu nad hlavou, pravidelnou stravu, jsi zahrnován luxusními dárky a spíš s pohádkově bohatým starým tlusťochem +povídá vážně, ale koutky jí vesele cukají+ Ale vadilo by mi, že bych se o něj musela dělit s třiceti dalšímu manželkami. Než bych přišla na řadu, uběhl by celý měsíc, a takový nepravidelný sex není nic pro mne +to už se neudrží a rozesměje se+ Jen aby mě na nějakém tom létajícím koberečku neunesli +culí se a vybírá nějakou tu pochoutku+ Tobě asi masíčko, že? +naloží mu na talířek jehněčí roládičku a poklade olivami a datli+ Já malá nevinná jehňátka nejím +dá si radši řízek, co zbyl po Amonovi+ Prasátka mi nevadí +směje se s plnými ústy+

*poslouchá ji a jen zavrtí hlavou* hm...to je nepraktické...dělit se..to bych nemohl...*prohlásí na půl vážně* a starého tlustého šejka už vůbec ne..*cuknou mu koutky a vezme si talířek s jídlem* jistě...ne? malé nevinné ovečky nebrat? ty já rád...*zatváří se výhružně dravě a pustí se do toho* hm..možná děláš chybu, tohle je vynikající...i když..amonova klasika...*přikývne* jo, tak nevadí..když jsou v trojobalu, co?

(hergot, se mi v tom šrumu ztratil z dohledu:/)
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Severus Snape » úte úno 01, 2011 3:42 pm

*tiše propluje kolem načančaných dvojic a obslouží se s táců z jídlem,doslova hladově polyká sousta a nevšímá si lidí kolem*
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Styx » úte úno 01, 2011 3:55 pm

Severus: +Snapea nelze přehlédnout a tak se k němu pomalu přisune, velice překvapena, že taky dorazil+ Ahoj, Severusi. Nevěřím vlastním očím, žes vylezl mezi lidi +přisune k němu sklenku skotské+ Napiješ se se mnou?

Chris Devon píše:Styx: +No jestli mně ju tam bude vosahávat, tak mu zlámu hnáty slepej-neslepej.+

+André nikoho nebude osahávat, není úchyl, a nevidím jediný důvod, proč by měl osahávat zrovna Mem+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod André Bourson » úte úno 01, 2011 5:00 pm

Mem: +otočí tvář jejím směrem, oči má skryté za černými skly+ Ahoj +usměje se na ni a když ho Mem chytne za ruku, stiskne jí ji+ Dlouho jsem tě neviděl +zarazí se a zamluví to rychle+ Jak se ti daří?
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Bydliště: trvale Francie, oblast Auvergne, přechodně Eagle Rock

PředchozíDalší

Zpět na Večírky