Maškarní bál

Moderátor: Styx

Re: Maškarní ples

Příspěvekod golux » stř čer 23, 2010 7:54 pm

zahlídne Arese a trochu se zarazí, trochu se pro sebe usměje, ale nejde k němu, jen tak korzuje se skleničkou vína v ruce
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Memory » stř čer 23, 2010 8:09 pm

Arwen: Všimne si, ako postáva pri bare. Zamieri k nej. "Zdá sa, že sa moc nebavíte." skonštatuje. "Nebude vadiť, ak vám chvíľu budem robiť spoločnosť?" opýta sa a oprie sa vedľa nej. "Hovorili ste, že ste kamarátka Mystick? Poznáte sa už dlho?"
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Mystick von Sachsen » stř čer 23, 2010 8:50 pm

vpluje do sálu ve své masce nemasce, v náručí parohatou čivavu a pod paží "cosi". Typický příchod. :D Ahoj všichni! pozdraví hosty a jde hledat hostitelku, aby jí předala dar. Najde ji u baru s Arwen. Dobrý večer Memory. obejme kamarádku. A usměje se na Arwen.Vidím, že je zábava v plném proudu. Tady jsem vám něco přinesla. s úsměvem jí podá zabalené, ploché "cosi".
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Memory » stř čer 23, 2010 9:22 pm

"Jééj, ahoj Mys. Už si sa vrátila?" prekvapene jej opätuje objatie. "Dobrý kostým." žmurkne na ňu. "To je nový prírastok?" pozrie na čivavu. Zoberie si zabalené ploché čosi, no pred tým, než to rozbalí, sa zarazí. "Ak je to dar hostiteľke, asi by si to mala dať Styx. Tento ples bol jej nápad. Ja som tu skôr ako hosť." podáva jej s úsmevom balík naspäť.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Mystick von Sachsen » stř čer 23, 2010 9:26 pm

Oh nene, ten je jen na okrasu. zamrká na ni a pohladí psíka. Ale vážně uvažuji, že si ji nechám, je vážně roztomilá. když jí vrací balík a odmítavě zvedne ruce. Je ho klidně rozbal, máte to do salonu. (viz. "pozvánky...")
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Memory » stř čer 23, 2010 9:33 pm

"Aha, tak v tom prípade...." roztrhne papier a musí sa začať smiať. "Tak týchto krásavcov si určite do salonu niekam zavesíme. Možno do kancelárie, alebo prímacej miestnosti..." na chvíľu sa zamyslí, hneď na to sa na Mystick opäť usmieva. "Ďakujeme." šibalsky sa uškrnie. "Aká bola cesta? Si doma už dlho?" obraz dá barmanovi, aby ho strážil, nech sa mu nič nestane.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Styx » stř čer 23, 2010 9:47 pm

Lucius: +nakloní se k němu a pošeptá mu+ Myslím, že nejrozumnější by bylo, kdybys nenechal golux postávat u baru samotnou a dělal jí společnost. Určitě ji to potěší +s úsměvem se s ním prozatím rozloučí a dojde k holkám+

Mys, tak jsi to přece jen stihla dorazit na můj ples? Sluší ti to +obejme ji a prohlíží si její kostýmek, který se ke konci června skvěle hodí na maškarní+ Jsi nádherně opálená

Mem, copak to tady máš? +pozorně si prohlédne obraz a rozesměje se+ Tak to je opravdu zajímavá vzpomínka na Vánoce. Jeden Santa hezčí než druhý. Kde jsi to vzala?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » stř čer 23, 2010 9:51 pm

°Usmívá se do sklenky z vínem, protože nechce aby všichni viděla pitomě se culí° Jsem jaká jsem °řekne prostě° Nechceš se jít pozdravit s golux? °navrhne mu. Nechce aby tu postával sní, když tu má přátele°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Ares » stř čer 23, 2010 10:00 pm

Možná později. řekne klidně a objedná si další sklenku. Oči mu však zalítnou ke golux a na okamžik se jejich pohledy střetnou.
Ares
Bůh

Příspěvekod Mystick von Sachsen » stř čer 23, 2010 10:02 pm

taktéž se usměje. Á, Styx! Ples je opět velkolepý! zasměje se a mávne na barmana. Cesta byla dobrá, sice dlouhá, ale ušlo to. Měla jsem hezkého pilota. :D Děkuji Styxí. mrkne na ni. vám oběma to taky moc sluší. Upír a červená karkulka. Vražedná kombinace. Kdy přijde vlk?
Mystick von Sachsen
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Večírky