Maškarní bál

Moderátor: Styx

Re: Maškarní ples

Příspěvekod Lanevra » stř čer 23, 2010 10:07 pm

°Jednu sklenku už dopila, takže si rovnou vezme další° Měl bys vědět že nejsem dobrý společník na společenských akcích °upozorní ho zcela vážným hlasem° Kdyby se tu strhli obrovské orgie, tak bych hned věděla co a jak, ale tohle °mírně pokyne rukou° to je klasické snobská zábava °povzdechne si° Styx upřímě miluju, ale tenhle večírek je nuda °poťouchle se usměje° Co takhle si to rozdat pod stolem? °navrhne mu se smíchem. Těžko říct jestli to myslí vážně, nebo jen jako vtip°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Ares » stř čer 23, 2010 10:15 pm

Chceš říct, že se ti tu nikdo nelíbí? pohlédne opět na ni trocha provokativním způsobem. Tys to nechtěla dělat v zahradě, já to nebudu dělat tady, všem přímo pod nosem. Možná… chvíli zapřemýšlí. Jenom v případě těch orgii bych nad tým byl ochoten uvažovat.
Ares
Bůh

Příspěvekod Mystick von Sachsen » stř čer 23, 2010 10:20 pm

(hihi, orgie vůbec nejsou špatný nápad... :D :twisted: )
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Lanevra » stř čer 23, 2010 10:25 pm

Libí se mi tu mnoho lidí °odpoví° a někteří co nejsou tak docela lidi °pohladí ho po svalech na ruce° Do zahrady jsem nechtěla, protože by nás tam něco sežralo °odporuje° ale pod stolem °nadzdvyhne ubrus° tam nás nic nesežere. Koukni že tam nic není °nakloní se a nakukuje pod stůl° Dokonce ani myšky tam nejsou °zahýbá na něj obočím° A mohli bychom odstartovat ty orgie °provokuje a provokuje, asi už jí zase stoupá hladinky alkoholu°
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Styx » stř čer 23, 2010 10:38 pm

+zaslechne, že Lana povídá cosi o nudě, tak kývne kamsi za bar a do sálu vběhne pár sexy mužů, kteří začnou tančit, předvádět se a svlékat. Příjemnou zábavu, dámy.
(když tady nemáme skoro žádné chlapy:)+

http://www.youtube.com/watch?v=kTFXSKKm-Mo
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Ares » stř čer 23, 2010 10:42 pm

Jak tak nakukuje pod ten stůl a nastavuje mu přitom zadeček, nejradši by jí po něm poplácal. Ty s tím nedáš pokoj, že ne? Když se narovná, přitiskne ji o ten stůl, dlaněmi jí sjede z ramen přes prsa na boky a nakloní se k jejímu oušku. Jestli to ale chceš, tak na stole a ne pod ním. Ať to všichni vidí. Kousne jí přitom do lalůčku a pak jazykem sjede po její kůži až na klíční kost. Rukou jí zabloudí pod šaty, kamsi mezi stehna.
Ares
Bůh

Příspěvekod Lanevra » stř čer 23, 2010 10:51 pm

°Spokojeně si povzdechne když jí hladí a dokonce vydá něco co zní jako vrnění° Já bych to klidně udělala, ale °smutně si povzdechne a vymaní se z jeho obětí° tohle je seriozní večírek °odstoupí do bezpečné vzdálenosti° Nebudu ho Styx kazit svémi exesi °rozhodne se. A když ona se rozhodne, tak sní už nic nehne° Pojď tančit °požádá ho°
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod mollyz » stř čer 23, 2010 11:07 pm

Styx píše:molly: +nutně potřebuje někoho obejmout a tak to odnese molly, která je nejblíž a vrhne se jí po krku:)+ Dík za podporu. Ale radši bych na to naše setkání měla klid +pořád jí visí na krku, tu terapii by už vážně potřebovala:)+ Domluvíš mi, prosím, u Fabiena sezení?

Styx: Kámoško, kdykoliv. Co takhle zajít třeba na kafe nebo u mě v nemocnici máme takový kutloch, kde je docela klid a nikdo tam neotravuje. Fab tě do terapie určitě vezme, ale zrovna je na dovolené - teda teď je tady na plese, ale jinak je ve Francii s Tirage u jeho matky.+ Hladí ji po zádech.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod mollyz » stř čer 23, 2010 11:11 pm

Tirage píše:
mollyz píše:Tir: Já ti věřím, Tir. On Andy je vážně hrozný ucho sebevědomý...Já jen, jak znám Faba...a ty taky...vytočit by ho to mohlo. Ale já ho budu držet za nohavici, aby se klidnil, neboj! +Přiťukne si s ní.+ Nebudeme ti se Samem ve Francii vadit? Nicol je prima, že? Hrozně se těším, že tam se Samem budeme.....malé společné prázdniny...pak budeme dozařizovat můj pokoj.

Molly: doufám, že se ti dva hned tak nepotkají. máš nějakej nápad, jak ho trošku uklidnit? dá si taky vínko. ne, proč byste vadili? dům je dost velký... a Nicolette o tobě pořád mluví a na Sama je strašně zvědavá. ušklíbne se. zabydlovat - to jo, ale zařizovat tímhle způsobem... no nevim... kření se.

Tir: No, napadlo mě, že bych mohla Andyho někam vzít a nějak ho připravit na tu situaci. Mezi lidi, víš. Třeba na Mýtinku, ukázat mu místní děvčata...s Fabem, to nevim. Poslední dobou na mě moc nedá....Je do tebe děsně zamilovanej....+podívá se na ní podezíravě+...jak jako tímhle způsobem se Samem zařizujem? Co máš na mysli?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Memory » stř čer 23, 2010 11:15 pm

Mys: "Ďakuejeme. Tá kombinácia je neúmyselná." zasmeje sa. "Tak rozprávaj, ako bolo na dovolenke? Stretla si tam niekoho zaujímavého? Čo piješ? Ak ti môžem doporoučiť, Styx má skvelé biele víno."

(Moll: Pýtala som sa, či už si v práci. Medzi tým množstvom sa to niekde zamotalo, ale odpoveď ma naozaj zaujíma ;) )

Sleduje Lanu a Aresa, aj tanečníkov na bare. Zdá sa, že sa to tu začína pekne rozbiehať.
Naposledy upravil Memory dne stř čer 23, 2010 11:42 pm, celkově upraveno 1
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky