Tequila Párty

Moderátor: Styx

Re: Tequila Párty v El Paso

Příspěvekod yohannka » stř zář 15, 2010 9:30 am

+směje se+ rozpočty celýho hradu... ale takovou svatbu bych chtěla vidět!
nooo? a ne? +na toho kamaráda+ néé to nejde.. +nechá se pohladit a usměje se+ máš.. skoromanželku.. a.. kdyby viděla Bea že se tulíme, tak mě dá odstřelit +zašklebí se+ No.. on není tak hnusnej, teda po té spoustě alkoholu co sem vypila +moudře+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Styx » stř zář 15, 2010 4:56 pm

Nesmrtelný: Já na sex myslím často a nestydím se za to. Je to přirozená věc. A kdo říká, že na to nemyslí, lže, anebo není s ním něco v pořádku +chvilku si prohlíží jeho svaly, důmyslně skryté za mexickým oblečením+ Imponují mi muži, kteří dbají o to, aby byli v neustále kondici a dobře vypadali. Nevyvozujte z toho ale zase závěry, že se chci s vámi vyspat. Nechci +chtěla by, kdyby nebyla zadaná+ Když jste mi před chvílí říkal, že nehledáte ženu... nechybí vám?.. to? +uculí se+

Jarla: A víš, že máš pravdu +rozesměje se, když se kolem sebe rozhlédne+ Ani mi to nějak nepřišlo, že povídám s tolika muži. Ale není divu, jsem hostitelka +nalije si další alko a jí dolije nealko+ Žádný taneční pořádek nemám, ale asi by to chtělo konečně začít tančit. Jen je tady na nás jaksi málo chlapů. Že bychom začali s dámskou volenkou?

Wenai: Gerald se dřív nebo později vrátí +pohladí ji po rameni+ Myslím, že si brzy uvědomí, že mu chybíš a nakluše na tom svém koni zpátky za tebou. Ale pokud vím, na nezájem mužů si stěžovat nemůžeš? +culí se pobaveně+ Jo hry... tak můžeš s nějakou začít. Vymyslíme nějakou vhodnou pro tebe... například... oblékni se do mexické tuniky, vyhlédni si nějakou oběť, nejlépe mužského pohlaví a nech ho vlézt k sobě +mrkne na ni se smíchem+ Víš, co všechno se dá dělat v té tunice takhle natěsno tělo na tělo? A čím vás tam bude víc, tím líp pro tebe +zachechtá se+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř zář 15, 2010 5:06 pm

Styx: +zasměje se+ A něco bez chlapů by nebylo?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » stř zář 15, 2010 5:20 pm

Styx: +S pobaveným úsměvem sleduje jak se snaží Styx něco vykoukat přes pončo+ Já ani poprvé nevyvozoval že semnou chce spát. Takové věci zase vy nevsouvejte do úst mě +není naštvaný, ani nezlobaný, vlastně to vypadá že je stále pobavený+ Musím přiznat že mi občas chybý jemná ženská dlaň která působí na všechno ve svém okolí. Někdy se tak zastaví uprostřed svého domova, rozhlédnu se a musím si politováním říct že můj dům působý svou atmosférou jako doupě osamělého jeskyního lovce +zakroutí sám nadsebou hlavou+ Jak jsem říkal nezmítají mě pripmitivní vášně ani zdaleka tolik co mladší a pak; pro mně je deset let totéž co pro vás jeden rok, možná i míň. Čím jsem starší tím víc pro mě čas ztrácí význam.
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Styx » stř zář 15, 2010 5:41 pm

+mariaci Espuelas divoce brnkají na španělky, až struny hrozí prasknutím a zpívají v mexickém stylu a doufají, že svým temperamentním projevem vás strhnou na parket do vášnivého flamenca+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Amon » stř zář 15, 2010 5:49 pm

yohannka píše:+směje se+ rozpočty celýho hradu... ale takovou svatbu bych chtěla vidět!
nooo? a ne? +na toho kamaráda+ néé to nejde.. +nechá se pohladit a usměje se+ máš.. skoromanželku.. a.. kdyby viděla Bea že se tulíme, tak mě dá odstřelit +zašklebí se+ No.. on není tak hnusnej, teda po té spoustě alkoholu co sem vypila +moudře+

yohannka: jo? já ani neee, hlavně ne svou!
ne-eee...jakou skoromanželku? +krmí ju jahůůůdkama a sleduje její rtíky+ to je jen taková..uklizečka..co mi tahá peníze z kapsy..něco jako domácí zvířátko, víš. někdo má psa, já mám Kleu. Bea? Co ta do toho má co kecat? Vojíždí co se pohne a ostatním by upírala...+zašklebí se a vyexuje skleničku+ Je! Podívej na ten nos! Tomu říkáš nos? +zatahá číšníka za nos, ten se chudák vyděsí a rači zdrhne+ no vidíš to..+obejde bar a nalije jí nějakej ekrazit a okoření to+ tohle si dej!
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod André Bourson » stř zář 15, 2010 6:17 pm

Mem: „Tak naposled to přišlo tak náhle, že nebyl čas prohlédnout se lépe navzájem.“ Tělo se mu natřásá tlumeným smíchem a Memory nadskakuje v jeho klíně jako na koníčkovi. „Co by sis chtěla na mně prohlížet?“ Pošeptá jí zvědavě do ucha a přitiskne si ji víc do náruče. „Hm?“
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Bydliště: trvale Francie, oblast Auvergne, přechodně Eagle Rock

Příspěvekod Mystick von Sachsen » stř zář 15, 2010 6:56 pm

proplouvá si davem a občas se usměje na nějakého toho známého, až narazí na Tonyho.

Tony: Dobrý večer. podá mu ruku.Nevím, zda-li si mne ještě pamatujete, ale byla jsem u vás dvakrát na návštěvě. upřímně se na něj usměje.Vypadáte dobře. zhodnotí jeho stav. Jak se cítíte?
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » stř zář 15, 2010 8:08 pm

Nef: Nevím, proč bys zrovna ty měla být výjimka. Obzvlášť kvůli tomu, že máš ze své země bohaté zkušenosti s upíry +usměje se + A jak si rozumějí ti dva pánové? Neperou se o tebe? +ušklíbne se

Mystick: Dobrý večer, slečno Mystick +přijme její ruku+ Jistěže si vzpomínám, vás si člověk musí zapamatovat +usměje se na ni+ Díky za optání, cítím se dobře. Už jsem zažil i horší chvíle +odpoví ledabyle a narovná se v celé své výšce, aby bylo vidět, že četná zranění jsou už minulostí a že je zase ve formě+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Memory » stř zář 15, 2010 8:24 pm

(Mystick, si na mňa zabudla)

Memory píše:Mys: (ja sa tak maličko rozdvojím asi) "Mors...nooo." začne sa ošívať a v duchu preklína tú masařku všetečnú. "Sme tak viac menej kamaráti. A v tej saune...nešlo o nič vážne." povie napokon. "Čo ty? Tiež som o tebe kadečo čítala. Ako je to s tebou a s tými chlapmi?"

Mors: "To je fakt." uškrnie sa sama pre seba a keďže je k Andrému otočená chrbtom, on to nevidí. Podľa toho natriasania jej je jasné, že sa smeje aj on. "Nabudúce si na to budeme musieť vyhradiť viac času." povie pobavene. I keď samozrejme, André ju môže odmietnuť, ale dúfa, že sa tak nestane. Otočí sa a zadíva sa mu do očí, naraz sa tvári o čosi vážnejšie, no náhle jej oči opäť zasvietia šibalskými plamienkami. "Nie len prezerať." mrkne naňho. "Nechaj sa prekvapiť." Len čo začne hrať hudba, spozorní. Okamžite vyskočí na nohy, úsmev od ucha k uchu. Čo by si povedal menšiemu flamencu? Hovorí sa, že francúzi majú tanec v krvi."
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky