od Styx » stř zář 15, 2010 4:56 pm
Nesmrtelný: Já na sex myslím často a nestydím se za to. Je to přirozená věc. A kdo říká, že na to nemyslí, lže, anebo není s ním něco v pořádku +chvilku si prohlíží jeho svaly, důmyslně skryté za mexickým oblečením+ Imponují mi muži, kteří dbají o to, aby byli v neustále kondici a dobře vypadali. Nevyvozujte z toho ale zase závěry, že se chci s vámi vyspat. Nechci +chtěla by, kdyby nebyla zadaná+ Když jste mi před chvílí říkal, že nehledáte ženu... nechybí vám?.. to? +uculí se+
Jarla: A víš, že máš pravdu +rozesměje se, když se kolem sebe rozhlédne+ Ani mi to nějak nepřišlo, že povídám s tolika muži. Ale není divu, jsem hostitelka +nalije si další alko a jí dolije nealko+ Žádný taneční pořádek nemám, ale asi by to chtělo konečně začít tančit. Jen je tady na nás jaksi málo chlapů. Že bychom začali s dámskou volenkou?
Wenai: Gerald se dřív nebo později vrátí +pohladí ji po rameni+ Myslím, že si brzy uvědomí, že mu chybíš a nakluše na tom svém koni zpátky za tebou. Ale pokud vím, na nezájem mužů si stěžovat nemůžeš? +culí se pobaveně+ Jo hry... tak můžeš s nějakou začít. Vymyslíme nějakou vhodnou pro tebe... například... oblékni se do mexické tuniky, vyhlédni si nějakou oběť, nejlépe mužského pohlaví a nech ho vlézt k sobě +mrkne na ni se smíchem+ Víš, co všechno se dá dělat v té tunice takhle natěsno tělo na tělo? A čím vás tam bude víc, tím líp pro tebe +zachechtá se+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)