Maškarní bál

Moderátor: Styx

Re: Maškarní ples

Příspěvekod Tirage » čtv čer 24, 2010 12:21 pm

Molly: to víš - někdo běhá maratony a někdo bouchá knihama... to podle založení té které osoby... zašklebí se. Andy ho ti odkazuji i s příslušenstvím. pošli ho kam chceš. a Fabiena bych si raděj uklidňovala sama. myslím, že ho nic tak neuklidní, jako když se spolu proběhneme... vede ji zase od baru ke stolům s občerstvením, kde se volně popásá.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » čtv čer 24, 2010 12:26 pm

Sam: +Zapálí si a spokojeně vypustí kouř do prostoru.+ Nechechtej se, vousáči. Má šampiony, na jídlo i hlídací...a dokonce má jednoho králíka šmíráka. Takže doporučuju před jakoukoli činností s Molly nakouknout pod postel, zda tam nesedí malej bílej králík. Mám podezření, že má za uchem namontovanou kameru! +Zakření se.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Isamun » čtv čer 24, 2010 12:32 pm

Fab: kameru? to má paní matka roztomilého koníčka - špionážní králík... no stejně dík, zkusím si to pamatovat. upije z panáka. no, po tomhle možná taky uvidím bílý králíky všude...
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv čer 24, 2010 12:36 pm

Tir: +Pomalu, ale docvakne jí to a směje se.+ Andyho ráda pošlu do dalšího kola někomu jinýmu. Připadala bych si jako jeho matka. A opravdu si nedovedu představit, co by tomu řekl Sam. Já vlastně ani nevím, jestli je žárlivý nebo ne. Určitě ne jako Fab....a ty...+doplní nenápadně.+ Neboj, uklidňovat si ho budeš sama, jsem ráda, že to děláš..+mávne rukou.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Fabien » čtv čer 24, 2010 12:43 pm

Sam: Šáhni Molly do kabelky. Určitě tam má protikocovinový lektvar. Nosí ho na tyhle akce vždycky.
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv čer 24, 2010 12:45 pm

Molly: si nemysli, Sam umí žárlit. akorát to tak nepředvádí, jako Fabien. o to je to pak nepříjemnější. uvidíš sama. časem. koukne po ní. a já? jo, já taky. zvedne nos a hodí očima, jako že si s Molly taky pěkně užili, když ji to popadlo. a pak se zase vrhne na krabí salát. myslíš, že bude blbý, když dám Fabienovi něco na sebe k narozkám? jako pro něj, myslím. něco pro mě mám a myslím, že se mu to bude líbit. ale chci mu dát taky něco jinýho ještě.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Isamun » čtv čer 24, 2010 12:50 pm

Fab: jo, to už vím. myslíš, že to funguje i na delirium? asi si dám raděj ještě něco k jídlu. hele, holky to nezanedbávají a taky si šly dát něco dobrýho. ohlédne se po Molly a Tir. jenom doufám, že nebudu muset tancovat... začínám být pěkně nacpanej.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Neferet » čtv čer 24, 2010 12:56 pm

+zvedne hlavu a podívá se na Mystick+ Ahoj. +pousměje se+ Piju skvělý víno, jím výbroný jednohubky a mam úžasný výhled. +kývne k jednomu z tanečníků+ Takže ano, bavím se dobře. +usměje se+ A ty?
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod mollyz » čtv čer 24, 2010 12:57 pm

Tir: No, Samovu žárlivost snad ani pokoušet nechci...jsem hrozně ráda, že ...no, že jsme spolu zase.+ Okusuje nějaký sýry a zobe olivy.+ Ne jasně, dej Fabovi něco na sebe. Obzvlášť miluje tlustý svetry s rolákem nebo trenýrky se sněhulákama! +Směje se.+ Co bych mu měla dát já? Jsem letos bez inspirace...
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Tirage » čtv čer 24, 2010 1:02 pm

Molly: rolák mu už pletu. čte mi k tomu. a sněhuláky? no nevím...taky se vrhne na olivy. nevím, sama mám potíže vymyslet dárek fakt pro něj, aby to nebylo prádlo pro mě... a to bych teda výrazně nedoporučila, aby mu dával někdo jinej výhružně nakrčí nos..
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Večírky