Tequila Párty

Moderátor: Styx

Re: Tequila Párty v El Paso

Příspěvekod Amon » čtv zář 16, 2010 2:35 pm

yohannka píše:+kopne do sebe šáňo+ asi budu potřebovat něco nealko..
nooo, ale i tak vám to závidím.. je to dlouho..na moje poměry. To chcu takyyyyy +kníkne+
+lach on máááá nos+ nojooo ty máš nos! +směje se a prstem se dotkne jeho nosa+ já nevím jak se menoval... nějak na Aaaaaa.. asi... takový černý vlasy měl.. a ten nos! A... tys tam byl taky? +vzpomíná+ no už si nepamatuju.. ale byly tam striptérky +pokývá hlavou+ a.. fakt sem mu seděla jenom na klíně

yohannka: třebáááá...tohle? +podá jí kolu+
tvý poměry..s Haldirem s byla taky několik let přece...
+zatváří se vtipně nakvašeně+ jo MÁM! Já tam asi nebyl ale od ááá a s nosem...áááres? +zkusí to, ale moc mu nesedí, že by tam byl jenom klín..ale zase striptérky+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Styx » čtv zář 16, 2010 3:05 pm

Nesmrtelný: +nestačí se vzpamatovat a už zametá dlouhou sukní prkna na palubě+ Merline... vy jste nějaký divoký +vydechne překvapeně, když se naráz ocitne v krkolomné pozici pod ním, prohnutá jako luk, konečky vlasů se jí dotýkají země+ Držte mě pevně... jestli vám vyklouznu, bude to pěkně bolet +drží se ho jako pijavice+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod yohannka » čtv zář 16, 2010 3:32 pm

jo! díky! +vyhltne ju+ ještě! +poručí si+
tsss Haldira ani nezmiňuj. To jsem byla ještě mladá.. hloupá.. naivní.. a zase několik let to nebylo, rok, dva, no..
joo áres! není to ten.. co s ním měla něco Bea? Nojoo ten býval na víc párty. Tuším jednou vojel.. christine? Nebo jak se menovala.. na mě se tehdy ani nepodíval +směje se+ tak proto to pak zůstalo jenom u sezení na klíně +zašklebí se+ a to sem bývala hezčí než su.. sem měla míň toho.. víš čeho. nooo +alkoholu v krvi+ vrásek!
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod André Bourson » čtv zář 16, 2010 4:29 pm

Memory: "Tak to jsem opravdu zvědavý na to tvé překvapení," uculí se. "Dokonce tak, že jsem na vážkách, jestli jít tančit, nebo to jít rovnou zjistit," pronese s vážnou tváří, ale koutky úst mu cukají. "Francouzi ne, to Španělé mají tanec v krvi," uvede to na pravou míru, "ale snad bych to zvládl taky." Chvíli mlčky pozoruje tančící pár, pak vstane a podá jí ruku. "Že bychom se přidali ke Styx a jejímu neznámému partnerovi?" Vyzve ji a odvede ji na taneční parket, ovine paži jemně kolem jejího pasu a pak nečekaně prudce k sobě přitáhne. "Tak ukažte svůj temperament, señorita Memory."
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Bydliště: trvale Francie, oblast Auvergne, přechodně Eagle Rock

Příspěvekod Styx » čtv zář 16, 2010 6:02 pm

(rozdvojím se, heh:))

Remus: +udýchaná se vrátí (později) z parketu a pokračuje v načatém rozhovoru+ Vím, ptal ses a já ti řekla, že je všechno v pořádku. V té době ten můj pocit nebyl ještě tak intenzivní. Nechtěla jsem ti zbytečně přidělávat další starosti, už takhle jsi jich měl až nad hlavu +sklopí oči+ Důvod toho požáru jsem nikdy nezjistila. Myslím ale, že to má na svědomí Kirin. Chová se divně, pomalu se nehne ode mne ani na krok. Musím ho kolikrát od sebe přímo odehnat +pokrčí rameny+ Asi jsem už paranoidní...
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » čtv zář 16, 2010 7:39 pm

*tiše ji poslouchá a když sklopí zrak, tak se natáhne a jemně ji strčí pramínek vlásků za ucho* vlastně si myslím, že máš pravdu...dokonce jsem ho u hradeb tenkrát zahlídl...*zamyslí se* že by mu něco bylo?*nesouhlasně se zamračí*to se mi nezdá..člověk může být paranoidní, ale on má do obyčejné bytosti z masa a kostí dost daleko. jestli dělá to, co popisuješ, tak to není jen tak...*s povzdechem se na ni zadívá* možná by bylo dobré..nevím, porozhlédnout se po domě, jestli se nenajde něco, co by ho mohlo takhle rozčilovat...
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Nesmrtelný » čtv zář 16, 2010 7:46 pm

Styx píše:Nesmrtelný: +nestačí se vzpamatovat a už zametá dlouhou sukní prkna na palubě+ Merline... vy jste nějaký divoký +vydechne překvapeně, když se naráz ocitne v krkolomné pozici pod ním, prohnutá jako luk, konečky vlasů se jí dotýkají země+ Držte mě pevně... jestli vám vyklouznu, bude to pěkně bolet +drží se ho jako pijavice+

Styx: +Třitáhne si jí blízko k tělu+ Dražím si vás zuby, drápy +znovu se sní bleskově zatočí a udělá pár krkolomných )hezké slovo, dlouho jsem ho neslyšela) kroku+
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Memory » čtv zář 16, 2010 8:28 pm

Mors: "Máš pravdu, hovorí sa to o Španieloch, ale o tom, že to zvládneš ty vôbec nepochybujem." uculí sa. Nechá sa odviesť na parket, a keď si ju tak prudko pritiahne, zasmeje sa. "Ako si želáte, seňor André." žmurkne naňho. Trochu sa od neho odtiahne, jedným pohybom roztiahne vejár a zakryje si ním tvár. Len jej oči naňho zvodne zamrkajú. Započúva sa do hudby a párkrát v rytme zavlní bokmi.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » čtv zář 16, 2010 8:56 pm

+vypadnou z ložničky, trošku se doupravujou, rozloučijou se s hostitelkou - samozřejmě slušně poděkujou za pohoštění, a přemístijou se k autu a pak odfrčijou dom+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Amon » čtv zář 16, 2010 9:05 pm

+dolije jí jak si řekne+
Náhodou Haldir byl bezva! Držel krok v pití!
Mhm..+přikývne+ tomu sem ju přebral...já debil...+vypije si panáka+
Vrásek, ale hovno, žádný vrásky nemáš! +poplácá ju po zadečku+ Tělo jako vosumnáctka!
No nic kotě, zvednem kotvy. Nebo tu chceš ještě zůstat? +dožere jednohubky a má se k odchodu+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Večírky