Tequila Párty

Moderátor: Styx

Re: Tequila Párty v El Paso

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv zář 16, 2010 9:41 pm

Styx: Víš co? Já už radši pudu. Ještě bych tu něco vyvedla, a to zrovna vážně nemám zapotřebí. Měj se hezky.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Styx » čtv zář 16, 2010 10:54 pm

Wenai, Beuš: Ahoj +rozloučí se s nima+ Moc děkuji, že jste přišly +a vyprovodí je... vlastně kam? Tak jachta zastaví v přístavu a zakotví a tam je rozchod:)+

Nesmrtelný: +motá se jí hlava z těch jeho otoček a taky z toho množství alkoholu+ Nepůjdeme si radši sednout? Nějak dnes na to nemám +usměje se omluvně a chytne se ho pro jistotu pod paží+ Něčeho bych se napila.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Manori » čtv zář 16, 2010 11:14 pm

*využije toho, že Styx dotančila a příjde se rozloučit, přece jen vypila víc než dost, a už je unavená, poděkuje za krásnou plavbu, sežene si toho námořníka z Nautila, co ji dělal nosiče a přemístí se na pevninu a odtama domů..po cestě vyhodí námořníka v docích, jeho si domů nebere.*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx » čtv zář 16, 2010 11:28 pm

Remus: +usměje se, jak jí štrachá za uchem a souhlasně, ba skoro poslušně přikývne+ Máš pravdu. Prolezu celý dům, i se psy, ti možná něco objeví. A vezmu sebou i Kirina. Ále +mávne rukou+ nebudeme si kazit závěr večera. Oslava pomalu končí a já si tě chci ještě užít +ucítí, že loď narazila na molo, tak obejme Remuse kolem pasu a přitulí se k němu, ví, že se budou muset spolu co nevidět rozloučit+

Manori: +obejme ji+ Díky, žes přijala mé pozvání. Měj se krásně a ... +pošeptá jí do ucha+ nezapomeň, co jsme si domluvily. Půjdeme si spolu zastřílet +mrkne na ní+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » čtv zář 16, 2010 11:48 pm

Styx: Cokoliv si budete přát drahá přítelkyně +políbí její ručku, než Styx nechá aby se do něj zavěsila. Zavede jí k místu, podrží jí židli aby se mohla posadit a pak teprve sám usedne+ Možná byste měla stím alkoholem trochu zvolnit... +navrhne lehce, očekávajíc její "hněv" velmi statečně+ Vyloudila jste ze mě za krátký čas víc než leckdo za celí svůj život +lichotí jí, není to totiž tak docela pravda. Ještě má mnoho temných tajemství se kterými se jí svěřovat nebude+ Teď povídejte osobě. Chci slyšet vše co jste ochotná mi zdělit +aby dodal svím slovům váhu a dychtivost kterou neumí vyjádřit obličejem nakloní se blíž k ní+
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod yohannka » čtv zář 16, 2010 11:55 pm

Amon píše:+dolije jí jak si řekne+
Náhodou Haldir byl bezva! Držel krok v pití!
Mhm..+přikývne+ tomu sem ju přebral...já debil...+vypije si panáka+
Vrásek, ale hovno, žádný vrásky nemáš! +poplácá ju po zadečku+ Tělo jako vosumnáctka!
No nic kotě, zvednem kotvy. Nebo tu chceš ještě zůstat? +dožere jednohubky a má se k odchodu+

Ale byl pěknej.. +nenápadně prohodí..+
jo tělo.. sim tě.. +mávne rukou+ né už půjdem
+najde někde Styx, tak se loučí+ Styyyx.. my už deme, tak si uži zbytek oslavy, pááá +a přemístijou se s amonem pryč z lodi a následně každej do svých domovů+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Amon » pát zář 17, 2010 12:15 am

yohannka: Pfchm...+zakroutí nad ní hlavou+
Jo, díky za řízky! +líbne Styx na tvářičku jak de okolo a rozmístijou se dom+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Styx » pát zář 17, 2010 10:12 am

Nesmrtelný: +drží se ho pro jistotu pod paží, co kdyby si alkohol v její krvi umínil, že jí podlomí kolena+ Jak pozorný... +neunikne jí jeho galantnost a posadí se na nabízenou židli+ Přece nebudu oslavovat s minerálkou. Díky za vaši starost, ale mám to pod kontrolou +ujistí ho s úsměvem+ Co byste chtěl slyšet? +usrkává pomalu ze svého pití a pozoruje ho+ Bydlím na LoSu, pracuji a přitom studuji, a dnes mám narozeniny. Kolikáté vám neprozradím +uculuje se tajemně, že mu toho o sobě moc neprozradila+

yohi: +mávne na ni+ Dík za návštěvu a pá

Amon: +nastaví mu k polibku tvářičky, zrůžovělé množstvím vypitého alka a taky mu udělá pápá+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » pát zář 17, 2010 3:25 pm

*zatváří se spokojeně, že si jeho radu vzala k srdci a dál to tedy neřeší. Prozatím...přitiskne ji k sobě víc, když ucítí její ručku kolem pasu* nějak to uteklo..*dýchne jí do vlasů*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod André Bourson » pát zář 17, 2010 5:20 pm

Mem: „Tím bych si nebyl tak jist,“ ušklíbne se. „Tanec mi nikdy moc nešel, i když jsem měl ty nejlepší taneční mistry. Na tohle jsem holt dřevo,“ pokrčí omluvně rameny. „Ale jak se tak na tebe dívám,“ sleduje ji se zalíbením, jak se vlní v bocích, „ty máš tanec přímo v krvi. Spoléhám na tebe, že mě budeš vést,“ mrkne na ni šibalsky a zaujme nějakou taneční pózu, co si pamatuje z lekcí. Udělá krok a hned jí šlápne na nohu. Omluvně se na ni podívá a trochu zčervená. „Tohle mi moc nejde,“ pošeptá jí do ucha, „na jiné věci mám ale zase talent.“
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Bydliště: trvale Francie, oblast Auvergne, přechodně Eagle Rock

PředchozíDalší

Zpět na Večírky