II. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: II. HŘÍŠNÝ PLES

Příspěvekod Severus Snape » čtv úno 03, 2011 6:58 pm

Styx píše:
Severus Snape píše:Hm, a co arabský sex? *zeptá se jako by mimochodem*

S tím jsem taky počítala +nenechá se nachytat na nějakém nedostatku+ Pro hosty je k dispozici harém, kde si můžeš vybrat krásnou Arabku a nahoře v patře jsou soukromé pokoje, kde si s ní můžeš... ehm... popovídat +ušklíbne se+

Kdo říká, že je řeč o Arabkách? *ušklíbne se* Řekni mi, kdo tohle *zahrne sál rukou se sklenkou* vlastně platí?
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod André Bourson » čtv úno 03, 2011 7:14 pm

Sam: +poslouchá ji se zájmem+ Nesmrtelný? Ne, neznám ho. Tak to mě mrzí, že nepřišel. Kvůli vám. Ten muž bude určitě pozdě litovat, že vás nechal tady čekat +snaží se ji trochu rozveselit+ Pokud vás tím neurazím +naráží na svůj handicap+ můžu vám dnes večer dělat doprovod já +nabídne jí s úsměvem+ Anebo jej spíš budete dělat vy mně? +zasměje se+ Ano, jsem tu se Styx. Ale chtěl bych, aby si užívala svého večírku a věnovala se hostům a ne aby byla celý večer poutaná ke mně +otočí se směrem ke Styx a chytne jí ruku+ Běž se bavit, zlato.

Mem: Budu si to pamatovat, vím, kde tě najdu, kdyby něco +usměje se+ Taky jsem rád, že jsme se potkali. Užij si večer +věnuje jí milý úsměv a rozloučí se s ní+
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Bydliště: trvale Francie, oblast Auvergne, přechodně Eagle Rock

Příspěvekod Styx » čtv úno 03, 2011 7:25 pm

Severus: A o kom tedy? +pozvedne obočí+ No můžeš hádat +uculí se+ Hotelový komplex patří mému arabskému příteli, šejkovi Abdul-Džabbarovi. Takže je to v jeho režii +usrkne si skotské+ Nádherné, že ano? A to jsi zdaleka neviděl všechno. Jsou tu nádherné pláže a krásné zahrady.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Lucius Malfoy » čtv úno 03, 2011 8:00 pm

zahlédne Severuse a protože nechce golux tentokrát ani na chvíli pustit z očí, drapne ji za ruku a dovleče Severusovi za záda Ale ale, příteli, už bys mohl taky ten sex nechat na pokoji. Zůstane ti to... ušklíbne se a dolije mu whisky
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Samantha Wood » čtv úno 03, 2011 8:05 pm

Morsmordre: + během jeho utěšování se začne znovu usmívat+ Možná máte pravdu,bude litovat,že se takovéhle akce neúčastnil. Ráda vám budu dělat společnost. + rozzáří se + Vypadáte jako zajímavý společník +konstatuje+ Co kdyby jsme si na dnešní akci připili? Doufám, že nechcete dnes večer abstinovat? +zeptá se na oko rozhořčeně+ Přece by jste mě v tom nenechal samotnou...
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod mollyz » čtv úno 03, 2011 9:12 pm

Isamun: +Vyloví z kytky nádheru a celá se rozzáří.+ To je krása, Samíku. Prosím, připni mi ho, abych ho neztratila.+ Obejme ho kolem krku a chvilinku štrachá, takže když se od Sama odtrhne má na krku taky něco...

Obrázek

To je jen taková maličkost, lásko. Doma mášještě jedno překvapení...
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Memory » čtv úno 03, 2011 9:28 pm

Chris: Zľakne sa a trochu nadskočí, keď ju odrazu niekto chytí zozadu, ale ako začuje Chrisov hlas, tak sa usmeje. Dlane mu položí na ruky a spokojne sa oňho oprie. Po chvíľke, ako tak oňho stojí opretá a vychutnáva si jeho blízkosť, sa otočí a pozrie mu do očí. "Nechce sa ti už ísť?"
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod André Bourson » čtv úno 03, 2011 9:40 pm

Sam: To jsem moc rád, aspoň se tady nebudu cítit tak opuštěně +pousměje se+ Zajímavý? Čím jsem vás tak upoutal? +vyzvídá zvědavě+ Neholduji sice moc alkoholu, ale tohle je příležitost. Rád si s vámi připiju +sáhne poslepu po své skleničce, dejme tomu, že tam obsluha dolévá hned, jak vidí prázdné sklenky+ Tak na jednu velice zajímavou ženu s andělským hlasem +pozvedne skleničku+
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Bydliště: trvale Francie, oblast Auvergne, přechodně Eagle Rock

Příspěvekod Samantha Wood » čtv úno 03, 2011 9:59 pm

Morsmordre: Nějak se mi zdáte takový jiný než ostatní. A nemyslím vaše brýle + objasní, aby si to nevysvětlil špatně+ Tak nějak vyčníváte z davu, v dobrém slova smyslu,samozdřejmě + usměje se a popostrčí skleničku jeho směrem, když souhlasí s jejím návrhem. Pozvedne sklenku a jemně cinkne o tu jeho+ Tak já bych si připila raději třeba na dnešní večer a na skvělou zábavu. A samozdřejmě na skvělou hostitelku. +trochu upije a pak sklenku odloží+ Troufáte si tančit? +řekne uličnicky, aby ho postavila před výzvu,které nebude moci odolat+
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Richard Prewett » čtv úno 03, 2011 10:21 pm

Abys to potom nelitovala. +ušklíbne se trochu, ale spíš to zasténá, než řekne. Trochu se narovná a zmocní se vášnivě, dravě jejich rtů. Své přírazy zrychlí na maximum a bere si ji téměř bezohledně.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Večírky