II. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: II. HŘÍŠNÝ PLES

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob úno 05, 2011 12:48 pm

+usměje se na něj a rukou si zkusí, co jí to na té hlavě vytvořil+ Díky. +chytne se ho za loket+ Jistě, můj pane. +mrkne na něj a vydají se po pláži+ Hele, +zeptá se ho po chvíli+ šel by jsi se mnou někdy do kina? Chtěla bych vidět jeden film, ale je to nuda, když nemáš komu krást popkorn a komu do toho kecat.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » sob úno 05, 2011 12:59 pm

Proč ne. +přikývne s úsměvem.+ A copak je to za film? +zajímá se.+ Tak ty tedy kradeš popcorn? +zasměje se a s uličnickým výrazem jí trochu polechtá na boku.+ Aby se nám to tam pak nezměnilo na popcornovou bitvu. +ušklíbne se.+ Protože já dokážu být zdatným soupeřem.
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob úno 05, 2011 1:04 pm

Jmenuje se to Počátek a hraje tam DiCaprio. +dodá trochu, jako malá holka, co má idol+ Je to o manipulaci pomocí snů. +uculí se na něj+ No, kradu, ale jenom trošičku. A když nás ten film nebude bavit, tak si klidně můžeme dát popcornovou bitvu. +mrkne na něj a vejde do sálu a zamíří k baru+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » sob úno 05, 2011 1:21 pm

(lach, tak ten film jsem viděla)

To zní docela zajímavě. +přikývne. (tak DiCaprio +pozvedne obočí.+ A Ledger se ti nelíbí? :P )+ Trošičku bych tě možná i ukrást nechal.+ Ušklíbne se a jak vchází do sálu, lehce jí pohladí po zadečku a následuje ji na bar.+ Tak co si dáme? +koukne na ni, jakože jestli má něco oblíbeného.+ Jablečné pivo tady asi nemají.
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob úno 05, 2011 1:27 pm

(Ledger se mi líbí, :mrgreen: no chtěla jsem ho nejdřív vzít na Imaginarium Dr. Parnasse, ale, no nevim :mrgreen: )

+uculí se na něj+ Ty seš teda lakomec, ani o popcorn se se mnou nerozdělíš. +zasměje se, opře se o bar+ No, tak já si dáám... +rozmýšlí se+ já si dám whisky na zahřátí. +kývne na barmana a zapálí si cigáro+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Styx » sob úno 05, 2011 1:57 pm

(Mem: Možná jsi zbytečně brzy ukončila jejich rozhovor. Pouhé dva příspěvky nestačí – ten druhý dokonce rozlučkový, aby si řekli, co měli na srdci. André chtěl říct Memory spoustu věcí, které už nestihl. Upřímně, překvapilo mě, že Mem najednou uraženě odešla, když se André začal bavit s jinou. To vůbec nebylo naschvál, proč taky, většina postav se přece vždycky baví s více lidmi. Nemohl Sam ignorovat, když ho oslovila, a ani nechtěl, zaujala ho. Není to flirt, v jeho situaci to snad ani nejde, seznamuje se s ní, stejně jako kdysi s tebou. Ostatně, to záleží na Sam, jak to bude pokračovat. Obhajoba bezpráví je věc názoru. Já se například dodnes zastávám Reguluse proti všem, přestože s ním už rok a půl nejsem. Ale nechme toho, nechci si kazit večírek;))
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » sob úno 05, 2011 2:00 pm

(Asi by to pro něj byl docela šok, že ten chlápek vypadá úplně stejně :D )

Wenai: Když jde o popcorn, neznám přítele. +uculí se spiklenecky.+ Mě dejte kubánsky rum. +Řekne barmanovi a pak se zas otočí k Wenai.+ Co bych podle tebe ještě měl v zdejší zemi vidět? +zeptá se se zájmem.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob úno 05, 2011 2:09 pm

Richard: Hm... +zamyslí se+ Rozhodně si nenech ujít nějaký představení ve striptýzovým klubu. To vážně stojí za to, všechny ty jejich efekty a hm, no v neposlední řadě se tam taky svlíkaj. +zazubí se na něj+ Akorát tam musíš být trochu opatrnej, je to tam samej upír a dlak. A pak...? +pokrčí rameny+ Máš rád zbraně?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Memory » sob úno 05, 2011 2:24 pm

(Styx: PM)
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » sob úno 05, 2011 2:40 pm

(By mě zajímalo jak by se tvářila Styx, kdyby se tak na ni tři měsíce po rozchodu díval Remus, choval se k ní jakože je mu úplně volná a totálně se změnil při prvním poslechu jiné slečny, která je v tomto momentálně dost nevinně. Chris se paradoxně umí vcítit do své přítelkyně.)

+jemu je to jasný+ Sbohem. +kývne na ni na rozloučenou, i když mu Styx povýšeně nevěnuje ani pohled a jenom se ušklíbne nad tím, jak asi dopadne chudera nová blondýnka. Drží si Memory kolem pasu, posadí ju do auta a odveze ji domů.+
"To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mně nejdou!"
Chris Devon
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Večírky