I. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: Zrcadlový sál - PLES

Příspěvekod yohannka » ned led 31, 2010 3:08 pm

Man: ahoj! +usměje se+ máš krásný šaty +skoro nezávistivě+ jojo bez doprovodu, nějak jsem nenašla žádný vhodný +zašklebí se a otočí se na Castiela +těší mě, yohannka +usměje se a podá mu ručku+ vás už jsem.. viděla na nějaké párty, že.. +zapátrá v paměti+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned led 31, 2010 3:15 pm

Asher: Vážně? Tak to já se teda na vás poptám, ať vím, s kým se tady vlastně celý večer tak příjemně bavím +usměje se+ Zajímalo by mne, jestli máte nějakou přítelkyni. Sobě rovnou, upírku +zkusí trošku soukromější téma a doufá, že ho zase nějak nerozruší+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » ned led 31, 2010 3:16 pm

Styx: jakože sami sobě si navzájem?*zavlní obočím a ztiší hlas* tak to beru...*uculí se* je to víc než lákavá nabídka..

yohannka:*všimne si jí, mávne na pozdrav s úsměvem* nazdar nová kolegyně...všiml jsem si, že už ses ve Zverimexu zabydlila... když bude třeba s něčím vypomoct, klidně přijď..*nabídne*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Manori » ned led 31, 2010 3:18 pm

yohi: díky..*uculí se* dalo mi pěkně zabrat nějaké vybrat...tak musíš vyhlásit výběrové řízení..to by určitě čekaly na Mýtince zástupy..*zasměje se*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Asher » ned led 31, 2010 3:20 pm

Styx: Nene, žádná přítelkyně. Ani lidská, ani upírka. Dávám přednost, řekněme, nezávazným vztahům. Usměje se. A co vy? Určitě nějakého přítele máte. Taková krásná žena, by těžko mohla být dlouho sama.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Severus Snape » ned led 31, 2010 3:20 pm

golux píše:Morfeus: Kdo ví, třeba čekám zrovna na vás... tajemně se usměje na Morfea i na Severuse Dáte si se mnou víno, pánové? podá každému sklenku a významně se podívá na Morfea Po vínu jsou prý příjemné sny...

Proč ne *vezme si sklenku, přiťukne si s golux a podezřívavě si prohlíží to pro něj cizí individum oslovované jako Morfeus*

Styx píše:+a helemese, jak se nám pan profesor rozpovídal o sexu, kouzelnický Radim Uzel:)+ Moc zajímavý názor +zaníceně poslouchá rady starších+ Rozhodně zajímavější, než naslouchat technologii přípravy lektvaru. A jak často je u tebe často? +pronese ledabyle a napojí ho další skotskou, aby se mu lépe povídalo+

Často je relativní veličina *pokrčí rameny a odstrčí sklenku skotské, protože před chvílí dostal skleničku vína od golux a ještě jí nedopil, skotská chvíli vydrží*
A mimochodem už mě unavuje, jak si každý myslí, že jen proto, že jsem kvůli Brumbálovi učil několik let lektvary, jsem do nich blázen. Je to fascinující odvětví magie, to nepochybně, náročné to bez diskuse, ale není to jediný obor mého zájmu.
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Severus Snape » ned led 31, 2010 3:25 pm

Mimochodem, Styx, dost mě překvapilo, když jsem se dozvěděl, že máš nějaké pletky s Dolohovem. Vždyť je to zvíře. Čím to, že Smrtijedi fungují na ženské jako afrodiziakum. Můžou to být vrazi, násilníci, psychopati, a ženské se po nich můžou utlouct. *zavrtí hlavou*
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Styx » ned led 31, 2010 3:28 pm

Remus: No ano, sami sobě, ale samozřejmě postupně +zasměje se a má radost, že se jí povedlo uzavřít s ním výhodnou dohodu+ Tak se někdy stav, když tady bude míň lidí, aby nás nikdo nerušil. To víš, taková masáž potřebuje klid a soustředění +zahihňá se+ Nebo mám někdy zase přijít já k tobě? Ale tentokrát to bude nebezpečnější, teď by mě zasypal sníh a ne listí +rozesměje se+ A našel bys mě až při jarním tání
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » ned led 31, 2010 3:31 pm

jej, to raději ne...ledovou královnu nemusím mít...to se stavím sám...*slíbí* vezmu s sebou překvápko a vyberu si masáž..*hezky si to naplánuje*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod yohannka » ned led 31, 2010 3:34 pm

Remus: ahoj +usměje se+ jojo zabydlila. Ještě teda zveráč dodělávám, ale útulek pracuje jak má. Jasněě, kdyby se mi tam objevilo něco neznámýho kouzelnýho, tak ti to donesu +zasměje se+

Manori: výběrový řízení, joo? +směje se+ to není tak jednoduchý, já jsem docela dost vybíravá
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky