Omlouvám se všem za toto nedorozumění, ale mám potřebu hájit si svou pravdu. Je to jen mezi mnou a Chrisem. Vy, kterých se to netýká, to dál nečtěte a nenechte se rušit v zábavě:)
Chris: Nemohu přijít na to, čím bylo Andrého chování k Mem nevhodné. Tady je těch pár příspěvků, co s ní prohodil:
1. Mem: +otočí tvář jejím směrem, oči má skryté za černými skly+ Ahoj +usměje se na ni a když ho Mem chytne za ruku, stiskne jí ji+ Dlouho jsem tě neviděl +zarazí se, uvědomí si, že už ji stejně nikdy neuvidí a zamluví to rychle+ Jak se ti daří?
2. Mem: Pořád tedy léčíš? Záslužná práce +usměje se+ Já se mám docela dobře. Zdá se, že tady nějaký čas zůstanu. Do Francie mě to teď jaksi netáhne, chci být mezi přáteli tady +dívá se pořád jejím směrem+ Teď, když mám spoustu času, bych se chtěl naučit hrát na klavír. Vždycky jsem si to přál umět.
3. Mem: +pousměje se, snaží se, aby jeho úsměv nevypadal jako úšklebek, protože přesně tak to cítí (to byla reakce na jeho postižení)+ Nic, co jsem dělal předtím, už nebude. Našel jsem si jinou zábavu. Například hudbu, kterou jsem předtím vůbec nevnímal. A taky píšu knihu. Vlastně, Styx mi darovala rychlobrk a já mu jen diktuji +opět se usměje a tentokrát je to upřímné+ Nepotřebuji vůbec nic. Ale díky, vážím si tvé nabídky +napije se, jak mu vyschlo v krku+ Neopouštím své přátele +ujistí ji+
4. Mem: Budu si to pamatovat, vím, kde tě najdu, kdyby něco +usměje se+ Taky jsem rád, že jsme se potkali. Užij si večer +věnuje jí milý úsměv a rozloučí se s ní+
Co ti tedy vadilo, vojáku? Že André po Mem nevyjel? Že ji nepolíbil, že ji neomakával? Čekal jsi, že jí bude dělat návrhy? Kdyby o tvou přítelkyni André projevil zájem, bylo by zle, když neprojevil, je ještě hůř. Ješitný chlape!
Popravdě, původně jsem plánovala to jejich setkání trochu jinak, lehce důvěrněji, přece jen ji měl rád a to se nezapomíná, ale po té tvé výhružce (mimochodem už ze začátku agresivní a to spolu ještě ani nemluvili) „Jestli mně ju tam bude vosahávat, tak mu zlámu hnáty slepej-neslepej“ jsem změnila plány a snažila jsem se Andrého držet od ní. Ne že bych se tě lekla, to vůbec, ale chtěla jsem se vyvarovat jakýchkoliv konfliktů na mém plese a nechtěla jsem ti dávat ani jedinou záminku po něm vyjet. André ani já nestojíme o problémy s nikým. Jak je ale vidět, byla to medvědí služba, protože právě jeho zdrženlivost tě vyprovokovala k tomu, abys ho hrubě a hulvátsky urazil. Nebudu lhát, dotklo se mě to. Bylo to nevhodné a nespravedlivé.
A André se bude chovat k novým známostem jak uzná za vhodné a do toho mu nikdo kromě mě kecat nebude. A tím je to pro mne definitivně uzavřené, nechci se už k tomu vracet. Pokud máš ještě něco k tomu, tak PM, ať to tady nezahlcujeme a nekazíme ostatním zábavu.
Tak a teď se jdu zase bavit.