II. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: II. HŘÍŠNÝ PLES

Příspěvekod Nesmrtelný » sob úno 05, 2011 8:43 pm

Styx: Myslím že raději nepůjdu. Nechci se znovu ztrapnit, jak už jste jistě viděla +odpoví trochu vyhýbavě+ Dříve v něm věrné služebné přenášeli milostné vzkazy svých paní jejich milencům. Bylo to diskrétnější a bezpečnější než psaníčko s pečetí +připojí k tomu krátký příběh+ To? +přejede si prstem pod šrámem+ Další příznak mé počínající slabomyslnosti +pousměje se+
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Tony Dolohov » sob úno 05, 2011 8:48 pm

Becca: Ďáblice +zaleskne se mu v očích+ Takové upíří kousnutí bych možná i dovolil... může to být hodně vzrušující +uculí se pobaveně a pak poslouchá, koho by mohl mít za soupeře+ Man... to je ta černovlasá kráska, že? Už jsme se někde potkali. Ty muže neznám +zamyslí se+ Hm... jelikož tě vůbec nepodceňuji, rád bych si změřil síly s tebou +mrkne na ni+ Myslím, že jsi rovnocenný partner +zasměje se+ Pokud si troufáš...
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Richard Prewett » sob úno 05, 2011 9:17 pm

Wenai Lafayette píše:Richard: Hm... +zamyslí se+ Rozhodně si nenech ujít nějaký představení ve striptýzovým klubu. To vážně stojí za to, všechny ty jejich efekty a hm, no v neposlední řadě se tam taky svlíkaj. +zazubí se na něj+ Akorát tam musíš být trochu opatrnej, je to tam samej upír a dlak. A pak...? +pokrčí rameny+ Máš rád zbraně?

Tady máte i striptýzový bar, jo. +zasměje se.+ A je dámsky, či pánsky.+ Zeptá se pro jistotu.+ Myslíš mudlovské zbraně? Nikdy jsem se o ně nějak zvlášť nezajímal, ale novým věcem se nebráním. +pokrčí rameny, vezme si svou sklenku, Wenai podá tu její a pak si s ní přiťukne.+ Dnes si připijeme na tebe. +mrkne na ni a trochu si upije.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob úno 05, 2011 9:20 pm

Richard: Oh, samozřejmě. +uculí se a přiťukne si s ním+ Když už jsem tak okouzlující. +napije se+ Ten striptýzový bar je jak pánský, tak dámský. Ale v každým případě je to úžasný zážitek. +pokývá hlavou+ No, mudlovské zbraně, já se o ně teda moc nezajímám, ale máme tu střelnici, slyšela jsem, nebo šermírnu a tak. Ještě tam taky prodávají rakve.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Samantha Wood » sob úno 05, 2011 9:25 pm

Morsmordre: Asi ano, seděla bych doma. Tohle je samozdřejmě lepší +řekne a namočí prst do sladké pěny zákusku sice ví, že je to neslušné, ale nemůže si pomoct a prst olízne. Při jeho slovech o čokoládě jí zajiskří v očích+ Mě je v celkem jedno v jakém stavu se ke mě čokoláda dostane +usměje se+ myslím, že tady je k dostání snad všechno na co si člověk vzpomene a někde by se tu i ta vaše vysněná čokoláda dala najít . Dobrá, dobrá hodně sýru..+mumlá si když vybírá ty správné kousky. Poté mu položí talířek přímo před něj a sama se vrátí ke svému sladkému zákusku+ Povězte mi jednu věc. Přiznám se, že si s lidmi v mém okolí raději tykám. Bylo by to možné i ve vašem případě? +z hlasu musí jasně slyšet její nervozitu, protože doufá, že ho tím návrhem neurazí. Ale co, pomyslí si, jsem přece žena a navrhovat bych tohle měla já.+
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Nesmrtelný » sob úno 05, 2011 9:33 pm

Chris Devon píše:(Pokuds to nechtěla zahlcovat tady, nemělas to vytahovat tady, ale v PM. A jo, voják k tomu něco má - " Nemohu přijít na to, čím bylo Andrého chování k Mem nevhodné. " a to je právě ten problém. Prakticky vzato na jeho debatě s ní nic, ale na chování k ní všechno - spíš si zpětně přečti příspěvky mimo mísu (ať už proč by na ni měl proboha sahat? - ona má asi lepru, nebo co, nebo) příspěvky k Samanthtě, kterýma jasně dává vedlestojící Memory najevo, že je pro něho odpad a nic pro něho neznamenala. Pokud si neuvědomujete jak jí tím ubližujete, tak to není má vina.)

(V první řadě to jestli a jak se Mem chování Andreho dotklo je jen mezi ní a Styx. PM, mail, ICQ, všechno pokud vím funguje a možná mají na sebe i telefon.
A zadruhé. Andre se chová velmi korektně. Jeho vztah s Memory pokud vím nikdy nebyl oficiální, scházeli se pouze v soukromí. Andre je gentleman, stejně tak i Nesmrtelný. Pokud by měl N. poměr s nějakou ženou, který by nebyl veřejně známí a potkal ji na večírku - ještě notabena v přítomnosti jejího oficiálního partnera - pak by s ní rozhodně mluvil jako se známou a ani jedním slovem by nenaznačil že se znají lépe. Neuvedl by jí v takové obrovské rozpaky, jako je odhalení jejich poměru. Andre je myslím stejný a proto jeho zdánlivě odtažitý přístup naopak kvituji jako správný.)
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Memory » sob úno 05, 2011 9:38 pm

(Už to prosím vás nerozmazávajte! So Styx sme to vyriešili...ja sa na nikoho nehnevám, Chris je Chris, preto reagoval ako reagoval. A ja ho mám rada takého, aký je. Náš pomer s Andrém nebol tajný....ale ako som už povedala, nerozmazávajme to. Je to predsa hra. Nič viac.)
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Styx » sob úno 05, 2011 9:42 pm

N: Ztrapnit? +netuší, co tím myslí+ Tak v tomhle se nosily tajné zprávy? +prohlíží si přívěsek podrobně+ Jak důmyslné... možná by se to dalo využít i dnes +zasměje se a přemýšlí nad praktickým využitím + Slabomyslnosti? A jak se to projevuje +prohlédne si pozorně jeho šrám+ Kdo vám udělal ten podpis ve tváři?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » sob úno 05, 2011 9:53 pm

Styx: +pousměje se, trochu míň než je u něho obvyklé+ Nepozorná hostitelka si nevšimla mého fox pas. Jste nepozorná záměrně nebo nikoliv? +zeptá se+ Posadíme se? +pokyne k lavičce, bolí ho noha+ Máte tu tajného milence, kterému chcete předat nepozorovaně vzkaz? +zeptá se s úsměvem+ Zbláznil jsem se kvůli ženě a jako vždy je to sotva opeřené ptáče. Tohle mi udělal jeden démon, ne tady v poklidném městě, ale vyrazil jsem si zalovit. Abych si pošetile dokázal svou mužnost.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod André Bourson » sob úno 05, 2011 10:06 pm

Sam: +škoda, že nevidí, jak si pochutnává na pěně, možná že by si taky líznul+ Tak se můžeme po nějaké té čokoládě spolu podívat +pronese s nadšením+ A pokud ji tady nebudou mít, pozvu vás do jedné kavárny, kde ji zaručeně mají. A výbornou +slíbí jí. Vezme si od ní talířek a ochutná+ Hm... tohle je skoro tak dobré jako ta čokoláda +směje se s plnou pusou, pak na chvilku zvážní+ Netroufl jsem si navrhnout vám tykání jako první. Takže jsem moc rád, že jste to navrhla vy. Takže... jsem André +usměje se na ni a podá jí ruku+
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Bydliště: trvale Francie, oblast Auvergne, přechodně Eagle Rock

PředchozíDalší

Zpět na Večírky